بهترین بازی های موبایلی بدون پرداخت درون برنامه ای

مهم نیست که توسعه دهندگان بازی‌ها، به خصوص بازی‌های موبایلی، چه استدلالی برای قرار دادن پرداخت درون برنامه‌ ای در داخل بازی خود ارائه کنند، این دسته از سازندگان هیچگاه موفق نشده‌اند نظر مثبت کاربران را به این فناوری جلب کنند. با اینکه پرداخت درون برنامه در بازیهای کنسولی و رایانه‌ای هم دیده می‌شود، اما استفاده از این ترفند درآمدزایی در بین بازی های موبایلی رواج بیشتری دارد. حتماً اغلب شما با ما هم عقیده هستید که پرداخت درون برنامه ای لذت انجام بازی‌ها را تا حدودی از بین می‌برد و بهتر است که بازی را به صورت کامل و بدون هیچ نقصی از همان ابتدا در اختیار داشته باشیم.

با اینکه استفاده از پرداخت درون برنامه ای یا میکرو ترنزکشن در چند سال اخیر رواج زیادی پیدا کرده اما با این حال هنوز هم هستند تولید کنندگانی که ترجیح می‌دهند، بازی خود را به صورت رایگان عرضه کنند و یا اگر قصد درآمدزایی مستقیم دارند، تمام هزینه آن را در ابتدا از کاربر طلب کرده و پس از آن دیگر به فکر کسب درآمد در قالب پرداخت درون برنامه ای نباشند. در ادامه این مقاله قصد داریم شما را با 10 مورد از برترین بازی های موبایلی که فاقد پرداخت درون برنامه ای هستند آشنا کنیم. در ادامه با دیجی رو همراه باشید.

بهترین بازی های موبایلی بدون پرداخت درون برنامه ای

10. MONUMENT VALLEY

توسعه دهنده: Ustwo Games
ناشر: Ustwo Games

بهترین بازی های موبایلی بدون پرداخت درون برنامه ای

Monument Valley احتمالاً شبیه هیچ بازی دیگری که تاکنون انجام داده‌اید، نیست. استفاده از ساختارهای معماری خیره کننده در طراحی بازی کاری می‌کند که از نگاه کردن به تصاویر خلق شده در صفحه نمایش گوشی خود نهایت لذت را ببرید و البته در این بین باید به یک شاهزاده خانم کمک کنید تا به سلامت به مقصد خود برسد. اما این کار به همین راحتی‌ها نخواهد بود و در مسیر خود با انواع سطوح پیچیده، مسیرهای پنهان، خطاهای دید، بناهای تاریخی عجیب و افراد شروری مواجه خواهید شد که همگی مانع رسیدن به نقطه پایان هستند.

Monument Valley جزو بازی های پازلی و معمایی دسته بندی می‌شود و در هر موقعیتی که باشید، چه در خانه و چه در مترو یا هواپیما، می‌توانید ساعت‌ها با معماهای آن کلنجار بروید و فسفر بسوزانید! آیا فکر می‌کنید می‌توانید شاهزاده خانم را به سلامت به مقصد برسانید؟ پیشنهاد می‌کنیم همین حالا نسخه‌ای از بازی را دانلود کرده و استعداد خود را در حل معما محک بزنید.

9. MAKENINES

توسعه دهنده: Force of Habit
ناشر: Force of Habit

بهترین بازی های موبایلی بدون پرداخت درون برنامه ای

اگر فکر می‌کنید در بازی سودوکو استاد شده‌اید، شاید وقت آن رسیده که توانایی‌های خود را در بازی Makenines به چالش بکشید! این بازی با بیش از 80 مرحله مختلف که هر کدام یک معمای متفاوت از اعداد را پیش روی شما قرار می‌دهد، یک چالش واقعی خواهد بود. روند بازی بسیار ساده است و باید با استفاده از فرایند حذفی، معماهای بازی را حل کنید.

البته در کنار 80 مرحله گنجانده شده در بازی، هر روز 9 معمای جدید هم دریافت خواهید کرد که شما را به مبارزه می‌طلبند! در واقع، عرضه بی‌پایان مراحل و معماها باعث شده تا هیچ وقت با کمبود چالش مواجه نشده و همواره سوژه‌ای برای فکر کردن و فسفر سوزاندن داشته باشید! تنها کافیست تا اعداد را در خانه‌های نمایش داده شده در صفحه طوری تغییر دهید که نتایج خواسته شده به دست بیاید. برای اینکه در حین انجام بازی تمرکز کافی داشته باشید، سازندگان Makenines موسیقی‌های متن آرامش بخشی هم برایتان در نظر گرفته‌اند که گوش دادن به آن‌ها بسیار لذت بخش است.

8. SLAYAWAY CAMP

توسعه دهنده: Blue Wizard Digital
ناشر: Blue Wizard Digital

بهترین بازی های موبایلی بدون پرداخت درون برنامه ای

به نظرتان چه اتفاقی می‌افتد اگر فیلم‌های ترسناک دهه 80 با چاشنی معما همراه شوند؟ نتیجه کار احتمالاً چیزی در مایه‌های بازی Slayaway Camp خواهد بود، یکی از خشن‌ترین بازی‌های پازل (!) که به سختی می‌توان گفت انجام آن لذت بخش است. برخلاف اکثر بازی های موبایلی، در Slayaway Camp کنترل شخصیت منفی داستان را بر عهده خواهید داشت که یک نقاب اسکلتی به چهره زده و هیچ شباهتی به شخصیت‌های دوست داشتنی بازی‌ها ندارد. با تمام این اوصاف، بازی بر اساس حل معما طراحی شده و برای پیدا کردن راه خروج در هر مرحله باید فکر کرده و روش عبور از موانع را کشف کنید. هر چند که عبور از این موانع به خشن‌ترین شکل ممکن خواهد بود!

Slayaway Camp دارای بیش از 200 مرحله دشوار است که اساس همه آن‌ها تقریباً یکسان است: همه موجودات داخل نقشه بازی را بکشید و فرار کنید! البته سازندگان بازی برای متعادل کردن سطح خشونت بازی، از تم گرافیکی کارتونی شبیه به آنچه که در ماینکرافت دیده‌ایم، استفاده کرده‌اند که باعث می‌شود صحنه‌های خشن بازی واقع گرایانه نبوده و تأثیر منفی چندانی بر روحیه کاربر نداشته باشند. بازی تعداد محتوای قابل آزاد سازی هم دارد که با انجام تعداد مشخصی از مراحل بازی، قابل دسترس خواهند بود. خوشبختانه برخلاف اغلب بازی های موبایلی برای آزاد کردن مواحل و ویژگی‌های اضافی هیچ نیازی به پرداخت هزینه نیست و تنها باید زمان صرف کرده و مراحل بازی را تکمیل کنید.

7. SUPER MARIO RUN

توسعه دهنده: Nintendo
ناشر: Nintendo

بهترین بازی های موبایلی بدون پرداخت درون برنامه ای

امکان ندارد اهل بازی های ویدیویی باشید و اسم ماریو به گوش‌تان نخورده باشد. این لوله کش سیبیلوی محبوب و البته همه دشمنان شرور سرزمین قارچ‌ها دوباره در یکی از اولین بازی های موبایلی نینتود دور هم جمع شده اند. علیرغم اعتراض بسیاری از طرفداران ماریو که ورود شخصیت محبوب‌شان به دنیای گوشی‌های هوشمند راضی نبودند، نینتندو بالاخره Super Mario Run را در سال 2016 منتشر کرد. این بازی سکوبازی دو بعدی تمام ویژگی‌ها و خصوصیات جالب Super Mario Bros را یکجا جمع کرده و با ادغام آن‌ها در سبک دونده، سعی کرده تا کاربران گوشی‌های هوشمند را هم شیفته ماریو کند.

هر مرحله از Super Mario Run یادآور ماجراهای نسخه‌های کنسولی ماریو است و دیدن صحنه‌های آشنای بازی‌های قدیمی این سری برای کاربران مسن‌تر بسیار جذاب و هیجان انگیز است. مراحل استاندارد و چالش‌های منحصر به فرد بازی به بازیکنان این انگیزه را می‌دهد که برای کامل کردن همه مراحل و چالش‌های بازی تلاش کنند، به خصوص این که برخی از این چالش‌ها منجر به آزاد کردن شخصیت‌های محبوب سری سوپر ماریو می‌شوند و یک جایزه هیجان انگیز برای طرفداران بازی هستند.

Super Mario Run به صورت رایگان قابل نصب است. البته در نسخه رایگان تنها چند مرحله ابتدایی آن قابل بازی است و برای ادامه دادن بازی باید هزینه خرید آن را بپردازید. خوشبختانه نینتندو به تبعیت از شرکت‌های دیگر به سراغ پرداخت میان برنامه‌ای نرفته و با یک بار پول گرفتن از کاربر، تمام امکانات، مراحل و شخصیت‌های بازی را در اختیارش می‌گذارد.

6. PIXEL DUNGEON

توسعه دهنده: Watabou
ناشر: Watabou

بهترین بازی های موبایلی بدون پرداخت درون برنامه ای

بازی‌هایی که با سبک پیکسلی طراحی می‌شوند از جذابیت خاصی برخوردارند. ما در عصری هستیم که تقریباً همه چیز را می‌توان در قالب مدل‌های سه بعدی زیبا شبیه سازی کرد، اما همچنان گشت و گذار در سیاه چاله‎ها با شخصیتی که حتی اجزای صورتش هم قابل تشخیص نیست، هیجان انگیز به نظر می‌رسد! شاید این جذابیت، به خود سبک طراحی شخصیت‌های پیکسلی مرتبط است یا با تحریک حس نوستالژی گیمرهای قدیمی ایجاد می‌شود، اما به هر حال هر چه که هست بازی‌هایی مانند Pixel Dungeon تقریباً بین همه گیمرها محبوب هستند.

اسم این بازی به طور کامل می‌تواند تجربه آن را توصیف کند. یک قهرمان پیکسلی انتخاب کنید و وارد سیاه چال هایپیکسلی شوید؛ دشمنان پیکسلی را از بین ببرید و آیتم‌های پیکسلی را جمع کنید! در نهایت هم با به پایان رساندن تمام مراحل می‌توانید سنگ جادویی Yendor را صاحب شوید. البته فکر نکنید انجام این کارها به همین راحتی است! چالش‌های زیادی در طول مراحل بازی انتظارتان را می‌کشند.

5. 80 DAYS

توسعه دهنده: Inkle Studios
ناشر: Inkle Studios

بهترین بازی های موبایلی بدون پرداخت درون برنامه ای

اکثر رمان دور دنیا در 80 روز را شنیده یا خوانده‌ باشید. بازی 80 Days بر اساس همین رمان معروف از ژول ورن طراحی شده است. داستان بازی در سال 1872 اتفاق می‌افتد؛ جایی که شما کنترل شخصی به نام فیلیس فاگ را بر عهده دارید که شرط بسته است دور دنیا را در 80 روز طی کند! حال وظیفه شماست که این شخص پولدار را در سفر ماجراجویانه‌اش هدایت کرده و راه خود را بر روی یک کره سه بعدی پیدا کنید.

شما در این بازی می‌توانید از وسایل نقلیه مختلفی مانند قطار، بالون، شتر و … استفاده کنید و به هیچ عنوان نباید وقت را تلف کنید. البته در این بازی علاوه بر مسیر اصلی فیلیس فاگ در رمان، می‌توانید به جاهای عجیبی مانند قطب شمال هم سفر کنید که باعث می‌شود مسیر بازی از پیش تعیین شده و خطی نباشد. همچنین در 80 Days شما می‌توانید در نقش خدمتکار وفادار اقای فاگ یعنی پاسپارتو هم بازی کنید! وظیفه او در بازی نظارت بر سلامتی اربابش و همچنین مدیریت امور مالی و وقت است!

4. GAMESTART PIXEL BATTLE

توسعه دهنده: GameStart
ناشر: GameStart

بهترین بازی های موبایلی بدون پرداخت درون برنامه ای

یک شخصیت مرموز قصد دارد لذت بازی های ویدیویی را از بین برده و جنبه سرگرمی را از آن‌ها بگیرد تا بازی کردن آن‌ها تقریبا غیرممکن شود! در این بین یک دختر گیمر به نام آلیس که اتفاقاً از فعالان جشنواره GameStart است، برای سر و سامان دادن به اوضاع وارد عمل می‌شود و در این راه به کمک شما احتیاج دارد!

مطمئناً همین پاراگراف کوتاه می‌تواند شما را به خوبی در جریان داستان جالب و بامزه GameStart Pixel Battle قرار دهد. گرافیک بازی به یاد بازی‌های قدیمی دهه 80 و 90 به صورت پیکسلی طراحی شده و سبک بازی هم اکشن دو بعدی است. این بازی با مشارکت جشنواره GameStart Asia و Seow “Sonic” Zonghui تولید شده که پیش از این وظیفه ساخت بازی Street Fighter VS MegaMan را هم بر عهده داشته است. بنابراین اصلاً تعجب آور نیست که در مراحل بازی با شخصیت‌های آشنا و خاطره انگیزی مانند چون-لی (از بازی استریت فایتر) و مگامن روبرو شوید.

علاوه بر داستان جالب و روند بازی اکشن و جذاب، چندین محتوای اضافی مانند شخصیت‌های جدید و غول آخرهای منحصر به فرد، هم برای بازی در نظر گرفته شده که با تکمیل مراحل آزاد میشوند.

3. GAME DEV STORY

توسعه دهنده: Kairo Park
ناشر: Kairo Park

بهترین بازی های موبایلی بدون پرداخت درون برنامه ای

بسیاری از گیمرهای کم سن و سال از همان ابتدا که با بازی های ویدیویی آشنا می شوند، به فکر بازی‌ساز شدن می افتند! اما آیا واقعاً همه می‌توانند یک بازی‌ساز شوند؟ این کار علاوه بر اینکه استعداد و توانایی‌های مختص خود را می‌طلبد، دشواری‌های زیادی دارد که باعث می‌شود هر کسی نتواند از عهده انجامش بربیاید. ساعت‌های کار طولانی و استرس کاری زیاد برای پیش بردن پروژه طبق زمانبندی‌های انجام شده، از جمله این دشواری‌ها هستند. اما اگر می‌خواهید واقعاً با مشکلات و چالش‌های این شغل آشنا شوید، پیشنهاد می‌کنیم بازی موبایلی Game Dev Story را بر روی گوشی خود نصب کرده و حداقل به صورت مجازی، بازیسازی را تجربه کنید!

Game Dev Story شما در نقش یک استودیوی بازیسازی نوپا قرار می‌دهد که قصد دارد اولین بازی خود را تولید و عرضه کند. در این بازی شبیه سازی و مدیریتی، شما نقش سرپرست گروه را دارید و باید از کیفیت کار تک تک اعضا و نتیجه نهایی کار اطمینان حاصل کنید. انتخاب یک ژانر مناسب برای بازی و استفاده از انواع محتواهای مناسب، می‌توانند باعث فروش خوب بازی و موفقیت پروژه شوند. اما در موارد زیادی هم ممکن است با بازخورد منفی گیمرها روبرو شده و تمام زحماتتان بر باد برود. این بازی تلاش می‌کند تا شما را با واقعیت‌های صنعت بازی‌سازی بهتر آشنا کرده و نگرش‌تان را به این شغل تصحیح کند.

2. OSMOS HD

توسعه دهنده: Hemisphere Games
ناشر: Hemisphere Games

بهترین بازی های موبایلی بدون پرداخت درون برنامه ای

یک بازی معمولی نمی‌تواند در چندین شاخه نامزد دریافت جایزه شود. بازی Osmos HD که عنوان بهترین بازی سال را هم کسب کرده، با گرافیک زیبا، گیم پلی جذاب و اعتیاد آور و موسیقی متن فوق العاده‌اش توانسته نظر مثبت بسیاری از کاربران گوشی‌های هوشمند را به خود جلب کند. در این بازی که روند ساده‌ای دارد، باید از ابتدایی‌ترین حالت که یک حباب کوچک و ساده هستید، شروع کرده و با جذب موجودات کوچک‌تر رشد کنید. البته در این بین باید مواظب موجودات بزرگ‌تر از خود باشید تا شما را شکار نکنند! همین روند ساده چنان به خوبی پیاده سازی شده که بازی به هیچ وجه خسته کننده و تکراری نمی‌شود.

1. THE ROOM

توسعه دهنده: Fireproof Games
ناشر: Fireproof Games

بهترین بازی های موبایلی بدون پرداخت درون برنامه ای

بازی اتاق یا The Room یکی از متفاوت‌ترین بازی های معمایی است که در چند سال اخیر عرضه شده است. این بازی که به خاطر نوآوری‌های خود توانسته جایزه BAFTA را هم کسب کند، شما در یک اتاق و با یک دستگاه عجیب تنها می‌گذارد تا جوانب مختلف آن را بررسی کرده و با مکانیک‌های بخش‌های مختلف‌اش آشنا شوید. معماهای بازی کاملاً منطقی طراحی شده اند و البته برای رد کردن مراحل باید تمام قسمت‌ها را برای یافتن سرنخ به خوبی جستجو کنید.

معماهای The Room سخت هستند، اما نه آنقدر سخت که از ادامه دادن بازی پشیمان شوید. در واقع، اوج هنر سازندگان در این بوده که با وجود طراحی معماهای سخت برای بازی خود، کاری کرده‌اند که کاربر از یافتن راه حل ناامید نشده و عطش کافی برای ادامه دادن بازی داشته باشد. برای این بازی چندین دنباله هم منتشر شده که البته نسخه اول با توجه به نوآوری‌هایی که داشت بیشتر در ذهن‌ها باقی مانده است.

مطالب پیشنهادی
guest
1 دیدگاه
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
وحید
وحید
3 سال قبل

فقط یکیش به نظر خوب میاد! اما ،۴.۹۹ دلاره: 80 Days