آی پینز

بهترین بازی های پلی استیشن 4 که حتماً باید تجربه کنید

کنسول پلی استیشن 4 در نسل هشتم حاکم بلامنازع بازار بود و چه از لحاظ فروش و چه از لحاظ بازی‌های انحصاری، عملکرد به مراتب بهترین نسبت به ایکس باکس وان داشت. با توجه به اینکه کنسول‌های نسل جدید هم معرفی شده‌اند و به زودی وارد بازار خواهند شد، فرصت را غنیمت شمردیم تا در این مقاله شما را با بهترین بازی های پلی استیشن 4 آشنا کنیم. اگر صاحب این کنسول هستید و یا قصد دارید در تخفیف‌های آخر نسل به سراغ آن بروید، حتماً در ادامه با دیجی رو همراه باشید تا بهترین بازی های پلی استیشن 4 را که می‌توانید روی این کنسول جذاب تجربه کنید، بشناسید.

تذکر: دقت کنید که در انتخاب بهترین بازی های پلی استیشن 4، هم امتیاز متاکریتیک (امتیاز منتقدان) و هم امتیازی که گیمرها به بازی‌ها داده‌اند، لحاظ شده و ترتیب قرارگیری نیز بر اساس امتیاز کسب شده در متاکریتیک است.

بهترین بازی های پلی استیشن 4

Red Dead Redemption 2

سال عرضه: 2018
سازنده: راک‌ستار گیمز

Red Dead Redemption 2

راک‌استار، خالق سری بازی‌های GTA‌، در سال 2018 و پس از سال‌ها انتظار، شماره دوم Red Dead Redemption را روانه بازار کرد و از دید بسیاری آن را در صدر بهترین بازی های پلی استیشن 4 قرار داد. این بازی با داستانی حماسی، دنیای وسیع و بخش چند نفره جذاب به سرعت نظر هر بیننده‌ای را به خود جلب می‌کند و هنوز هم هیچ رقیبی برای آن عرضه نشده است! داستان بازی در سال 1899 و در آمریکا رخ می‌دهد؛ جایی که دوران غرب وحشی رو به افول است و دار و دسته‌های هفت‌تیرکش به تقلا برای بقا افتاده‌اند.

بازی Red Dead Redemption 2

ماجرا از آنجا شروع می‌شود که یک سرقت در شهر بلک واتر خوب پیش نمی‌رود و آرتور مورگان و گروه ون در لیند مجبور به فرار می‌شوند. با وجود مأموران فدرال و بهترین جایزه‌بگیرهای سراسر کشور، کار برای گروه بسیار سخت شده و در چنین شرایطی برای زنده ماندن باید همچنان به سرقت و مبارزه در قلب غرب وحشی ادامه دهند. اینکه چه بر سر گروه و نقش اول آن خواهد آمد، داستان بسیار جالب و گیرایی است که شخصاً باید آن را تجربه کنید.

اگر تا به حال Red Dead Redemption 2 را تجربه نکرده‌اید، بدانید که یکی از بهترین بازی های پلی استیشن 4 و حتی می‌توان گفت یکی از بهترین بازی‌های تاریخ را از دست داده‌اید. این بازی علاوه بر پلی استیشن 4 بر روی ایکس باکس وان و رایانه‌های شخصی نیز در دسترس است.

Grand Theft Auto V

سال عرضه: 2014
سازنده: راک‌ستار گیمز

Grand Theft Auto V

یکی دیگر از بهترین بازی های پلی استیشن 4، GTA 5 است. سری بازی‌های GTA نیازی به معرفی ندارند و شماره پنجم این سری هم با دنیایی بزرگ‌تر، داستانی غنی‌تر و البته شخصیت‌های بیشتر در سال 2014 برای پلی استیشن 4 عرضه شد. وقایع بازی در شهر خیالی لوس سانتوس اتفاق می‌افتد و بازیکن کنترل یکی از سه شخصیت قابل بازی با نام‌های فرانکلین، مایکل و ترور را بر عهده دارد که داستانشان با کامل کردن مأموریت‌ها به یکدیگر متصل می‌شود.

در حالت تک نفره می‌توان کنترل هر کدام از این سه شخصیت را به دلخواه در دست گرفت اما بعضی مأموریت‌ها فقط با یک شخصیت خاص به پایان می‌رسند و بعضی هم نیازمند حضور دو یا سه شخصیت هستند. در حالت عادی و خارج از مأموریت‌ها، بازیکن می‌تواند هر زمان که مایل بود بین هر سه شخصیت جابه‌جا شود اما این جابجایی در حین بعضی مأموریت‌ها به صورت خودکار انجام می‌شود تا گیمر اهداف مشخصی را توسط یک شخصیت خاص به انجام برساند.

بازی Grand Theft Auto V

روند بازی همان چیزی است که در چهار شماره قبلی سری و البته نسخه‌های فرعی آن شاهد بوده‌ایم. اما این بار همه چیز بهتر، زیباتر و روان‌تر شده و تجربه لذت‌بخش‌تری را پیش رو خواهید داشت. البته باید به این نکته هم اشاره کنیم که بازی پر از صحنه‌های خشن و نامناسب است و از همین رو رعایت درجه‌بندی سنی آن کاملاً ضروری است. مطمئناً در هر لیستی که از بهترین بازی های پلی استیشن 4 منتشر شود، جای GTA 5 محفوظ است!

Persona 5 Royal

سال عرضه: 2020
سازنده: اتلوس (Atlus)

Persona 5 Royal

پلی استیشن یک کنسول ژاپنی است، بنابراین طبیعی است که وقتی صحبت از بهترین بازی های پلی استیشن 4 به میان می‌آید، سبک نقش آفرینی ژاپنی هم در رده‌های اول لیست باشد. پرسونا 5 رویال در واقع نسخه کامل پرسونا 5 است که تمامی محتواهای اضافی آن را به همراه دارد. این بازی یکی از بهترین بازی‌های سبک نقش‌آفرینی ژاپنی است که در نسل هشتم روانه بازار شد. نسخه اصلی پرسونا 5 در سال 2017 برای پلی استیشن 4 عرضه شد و نسخه رویال هم سال 2020 روانه بازار گردید.

بازی Persona 5 Royal

اگر تاکنون تجربه بازی‌های نقش‌آفرینی ژاپنی را نداشته‌اید، می‌توانید با پرسونا 5 این کار را شروع کنید و مطمئن باشید بازی برایتان لذت‌بخش خواهد بود. در این شماره از پرسونا نقش پسر نوجوانی با نام مستعار جوکر را ایفا می‌کنید که یک دانش آموز سال دومی در مدرسه‌ای به نام شوجین است. ماجرا از آنجا شروع می‌شود که یک برنامه در گوشی جوکر او را به دنیایی می‌برد که در آن‌جا قوانین به شکل کاملاً متفاوتی عمل می‌کنند! در این دنیای عجیب و غریب، افراد آن طور که در واقعیت هستند، به نظر نمی‌رسند و افکار و روحیات باطنی آن‌ها در ظاهرشان نمود بیشتری دارد. همان‌طور که می‌بینید، داستان مانند اغلب بازی‌های ژاپنی عمق مناسبی دارد و پیچش‌هایی که در طول بازی اتفاق می‌افتند هیجان آن را تا انتها حفظ می‌کنند.

این بازی را به عنوان یکی از بهترین بازی های پلی استیشن 4، به همه طرفداران سبک نقش‌آفرینی ژاپنی و البته کسانی که قصد آشنا شدن با این سبک را دارند، توصیه می‌شود.

The Last of Us Remastered

سال عرضه: 2014
سازنده: ناتی داگ

The Last of Us Remastered

استودیو ناتی داگ که تا پیش از این بازی بیش‌تر با سری بازی‌های محبوب آنچارتد شناخته می‌شد، در انتهای نسل هفتم بازی The Last of Us را روانه بازار کرد و آغازگر شکل جدید و جذاب‌تری از داستان‌سرایی در دنیای گیم شد. این بازی در روایت داستان، هوش مصنوعی، گیم‌پلی و مکانیک‌های اکشن و البته مکانیک‌های ماجراجویی و حل معما، چنان عملکرد درخشانی داشت که امکان نداشت کسی آن را بازی کند و عاشقش نشود! با توجه به همین محبوبیت بالا، اعضای استودیو ناتی داگ تصمیم گرفتند با ورود پلی استیشن 4 به بازار، در سال 2014 نسخه ریمستر شده و بهبود یافته‌تر The Last of Us را برای این کنسول نیز منتشر کنند که از قضا تبدیل به یکی از بهترین بازی های پلی استیشن 4 شد؛ عنوانی که هنوز هم ارزش بازی کردن را دارد و پس از گذشت 6 سال کماکان کمتر عناونی را می‌توان یافت که تا این حد کامل باشد.

بازی The Last of Us Remastered

داستان بازی ماجرای شخصیتی به نام جوئل را روایت می‌کند که در شب تولد خود با انواع بلاها مواجه می‌شود و در می‌یابد که مردم شهر به دلیلی نامشخص و به شکلی مرموز در حال تبدیل شدن به موجوداتی زامبی مانند هستند! البته جوئل در جریان بازی تنها نیست و وظیفه محافظت از یک دختر نوجوان به نام الی هم به شکلی تصادفی به او واگذار می‌شود که البته این دختر نوجوان در ادامه نقشی بسیار پررنگ‌تر از یک شخصیت جانبی ایفا می‌کند. در مجموع، اگر به گرافیک واقع‌گرایانه، گیم‌پلی روان، اکشن جذاب و … در بازی‌ها اهمیت می‌دهید، نباید The Last of Us را از دست بدهید.

God of War

سال عرضه: 2018
سازنده: سانتا مونیکا

God of War

امکان ندارد صحبت از بهترین بازی های پلی استیشن 4 شود و نام God of War و شخصیت بی‌اعصاب آن یعنی کریتوس به میان نیاید! دو شماره اول این سری که در پلی استیشن 2 عرضه شدند، از برترین بازی‌های این کنسول بودند و شماره سوم هم در سنل هفتم برای پلی استیشن 3 عرضه و در ظاهر داستان بازی را خاتمه داد. اعضای استودیوی سانتا مونیکا برای ادامه این سری و انتقال آن به نسل هشتم، تصمیم گرفتند تا همه چیز بازی را دگرگون کنند اما در عین حال تمام المان‌های اصلی سری را نیز حفظ کنند. مأموریتی سخت که در انتها با موفقیت هر چه تمام انجام شد و God of War (بدون هیچ پیشوند یا پسوندی) در سال 2018 برای پلی استیشن 4 عرضه و به عنوان برترین بازی سال و البته یکی از بهترین بازی های پلی استیشن 4 شناخته شد.

بازی God of War

داستان بازی برخلاف سه شماره پیش (و نسخه‌های فرعی) ارتباط مستقیمی به اساطیر یونان باستان ندارد و این بار تمام داستان حول اسطوره‌های نورس یا اسکاندیناوی جریان دارد. در God of War کریتوس را با ظاهری بسیار متفاوت از گذشته می‌بینیم و البته این تغییرات تنها به ظاهر او مربوط نبوده و از لحاظ باطنی هم تغییرات مهمی در وی ایجاد شده است. کریتوس حالا پسری به نام آترئوس دارد که تربیت صحیح او برایش از هر چیزی مهم‌تر است! اما ظاهراً حتی اگر خود کریتوس هم بخواهد، گذشته‌اش او را رها نمی‌کند و اجازه نمی‌دهد به زندگی آرام و دور از دغدغه خود ادامه دهد. اینکه این شخصیت متحول شد، چطور دوباره به یک شخصیت خشمگین و بی‌اعصاب تبدیل می‌شود و انتهای داستان به کجا می‌رسد، چیزهایی هستند که باید با تجربه کردن God of War به آن‌ها پی ببرید.

The Last of Us Part II

سال عرضه: 2020
سازنده: ناتی داگ

The Last of Us Part II

با توجه به سابقه درخشانی که استودیوی ناتی داگ در این سال‌ها از خود بر جای گذاشته، حتی قبل از عرضه The Last of Us Part II هم بسیاری آن را در لیست بهترین بازی های پلی استیشن 4 جای داده بودند! پنج سال از ماجراجویی‌های جوئل و الی در شماره اول The Last of Us می‌گذرد و این دو حالا در شهر جکسون از ایالت وایومینگ ساکن شده‌اند. زندگی در میان یک جامعه نسبتاً شلوغ و پررونق از بازماندگان، به آن‌ها آرامش و ثبات داده اما با این حال نگرانی‌ها در خصوص تهدید مداوم افراد آلوده و همچنین جنگ‌ها و نابسامانی‌هایی که به واسطه شیوع بیماری و برای تصرف منابع حیاتی به راه افتاده‌اند، همچنان ادامه دارد.

در این شماره برخلاف نسخه اول، بار اصلی داستان بر دوش الی است که دوران کودکی را پشت سر گذاشته و حالا به دختری جوان و باتجربه تبدیل شده است. در پی حوادثی که در ابتدای بازی رخ می‌دهند، الی برای اجرای عدالت و انتقام گرفتن از افراد شرور، سفری جدید را آغاز می‌کند. او که در استفاده از انواع سلاح‌های دست‌ساز بازی هم توانمندتر از گذشته شده، دشمنان را یکی پس از دیگری از پای در می‌آورد، اما پیامدهای مخرب جسمی و روحی این جدال‌های مداوم او را به شدت تحت تأثیر قرار می‌دهد.

بازی The Last of Us Part II

با اینکه برخی به داستان The Last of Us Part II ایراد گرفته‌اند اما داستان این بازی همچنان گیرایی خوبی دارد و در مقایسه با بسیاری از عناوین امروزی یک سر و گردن بالاتر است. گیم‌پلی روان و گرافیک چشم‌نواز و زیبا هم از دیگر ویژگی‌های بارز ساخته جدید ناتی داگ است که باعث می‌شود حتی تا آخرین مرحله هم بازی یکنواخت و کسل کننده نشود. از آنجا که داستان بازی ادامه مستقیم شماره اول است، پیشنهاد می‌کنیم اگر شماره اول را بازی نکرده‌اید، اول آن را تجربه کنید و بعد به سراغ The Last of Us Part II بروید.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

سال عرضه: 2015
سازنده: کوجیما پروداکشنز

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

کمتر کسی است که اهل بازی‌های ویدیویی باشد و نام هیدئو کوجیما را نشنیده باشد! این بازیساز ژاپنی با خلق سری بازی‌های متال گیر و در ادامه متال گیر سالید، توانست ژانر اکشن مخفی‌کاری را وارد این صنعت کند. کوجیما در قریب به 30 سالی که در کمپانی کونامی حضور داشت، نسخه‌های متعددی از متال گیر را تولید و روانه بازار کرد و توانست قلب طرفداران ژانر مخفی‌کاری را با این سری تسخیر کند. آخرین ساخته وی از این مجموعه تحت عنوان Metal Gear Solid V: The Phantom Pain در سال 2015 برای کنسول سونی منتشر شد و با وجود برخی انتقادات، همچنان به عنوان یکی از بهترین بازی های پلی استیشن 4 در لیست‌های مختلف حضور دارد.

بازی Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

داستان بازی از سال 1984 شروع شده و وقایع پس از Ground Zeroes را روایت می‌کند. بخش عمده‌ای از اتفاقات بازی در افغانستان و آفریقا جریان دارند و از همین رو تمامی مراحل جو خشک و آفتابی دارند. گرافیک بازی با وجود زیبا بودن، هیچ نکته خاصی ندارد و با یک عنوان معمولی رو به بالا طرف هستیم. اما آنچه مانند همیشه متال گیر را از رقبایش متمایز می‌کند، گیم‌پلی مخفی‌کاری جذاب و نفس‌گیر و البته داستان پر و پیمان آن است.

کسانی که ساخته‌های قبلی کوجیما را تجربه کرده باشند، حتماً به تماشای کات سین‌های طولانی (گاهی به اندازه یک فیلم!) عادت دارند. در این بازی هم روال کار کمابیش یکسان است اما مطمئناً مهمترین تغییر ایجاد شده، جهان‌باز شدن بازی است. البته جهان‌باز بودن متال گیر مانند چیزی که در سری GTA دیده‌ایم نیست و سازندگان بازی تعریف خود را از یک بازی جهان‌باز ارائه کرده‌اند.

طرفداران سری متال گیر برای بازی کردن Metal Gear Solid V: The Phantom Pain احتیاجی به توصیه کسی ندارند، اما اگر شما جزو این دسته از افراد نیستید پیشنهاد می‌کنیم این بازی را حداقل برای یکبار هم که شده روی کنسول خود تجربه کنید.

Uncharted 4: A Thief’s End

سال عرضه: 2016
سازنده: ناتی داگ

Uncharted 4: A Thief's End

با اینکه ناتی داگ تجربه زیادی در زمینه ساخت بازی‌های ویدیویی دارد اما بعد از عرضه آنچارتد 2 بود که نام این استودیو بر سر زبان‌ها افتاد و همه سایت‌ها و مجلات شروع به تعریف و تمجید کردن از آن کردند. سه شماره اول آنچارتد در نسل هفتم و برای کنسول پلی استیشن 3 عرضه شده بودند و بالاخره پس از سال‌های انتظار، شماره چهارم تحت عنوان Uncharted 4: A Thief’s End در سال 2016 برای پلی استیشن 4 روانه بازار شد.

بازی Uncharted 4: A Thief's End

شخصیت اصلی بازی در آنچارتد 4 کماکان ناتان دریک محبوب است اما این بار برادر او یعنی «سم» هم نقش پررنگی در داستان دارد. همه آن چیزی که از یک آنچارتد خوب انتظار دارید در این شماره گرد هم جمع شده‌اند: سفر به بکرترین مناطق دنیا، مبارزه نفس‌گیر با دشمنان، سکوبازی و حل معماهای چالش برانگیز و سایر ویژگی‌هایی که در سال‌های اخیر در آنچارتدها دیده‌ایم. همانند دیگر ساخته‌های ناتی داگ، این بازی هم شفافیت خاصی داشته و گرافیک آن بسیار واقع‌گرایانه است. انیمیشن‌ها مسلماً در القای حس واقع‌گرایی بسیار تأثیرگذار بوده‌اند و احساسات شخصیت‌ها را از روی صورت آن‌ها به خوبی می‌توانید درک کنید.

با اینکه داستان سری بازی‌های آنچارتد همواره جذاب و گیرا بوده، اما حتی اگر بی‌خیال داستان شوید باز هم با یک عنوان اکشن ماجرایی هیجان انگیز و یکی از بهترین بازی های پلی استیشن 4 روبرو خواهید بود که لذت تجربه آن به این زودی‌ها از ذهن‌تان پاک نخواهد شد.

Journey

سال عرضه: 2015
سازنده: تریکی پیکسلز (Tricky Pixels)

Journey

اگر از آن دست گیمرهایی هستید که ترجیح می‌دهید به جای مبارزه با خیل عظیم دشمنان و تیراندازی به چپ و راست، پای تلویزیون و کنسول خود نشسته و لحظاتی آرام و مملو از احساسات زیبا را تجربه کنید، در این صورت Journey کاملاً باب میل شما خواهد بود. این بازی اصولاً ساخته شده تا در آن پا به سفری پر از معنا و آرامش بخش گذاشته و به دور از هیاهوی زندگی واقعی (و البته بازی‌های خشن بیشمار) لذت واقعی یک بازی ویدیویی و بعد هنری آن را تجربه کنید.

بازی Journey

Journey در ابتدا در سال 2012 به صورت انحصاری برای پلی‌استیشن 3 عرضه شد اما مانند بسیاری از عناوین شاخص این کنسول، با روی کار آمدن کنسول نسل هشتمی سونی یعنی پلی استیشن 4، برای آن هم در دسترس قرار گرفت. Journey در همان سال عرضه خود روی پلی استیشن 3، از سوی VGX به عنوان بهترین بازی این کنسول شناخته شد و البته جایزه بهترین بازی مستقل را هم از آن خود کرد. البته تعداد جوایز و افتخارات این بازی بسیار بیش‌تر از این حرف‌هاست و می‌توان گفت هیچ منتقدی نبوده که آن را تجربه کند و به وجد نیاید! بنابراین، در لیست بهترین بازی های پلی استیشن 4 ما هم قرار گرفته است.

Bloodborne

سال عرضه: 2015
سازنده: فرام سافتور

Bloodborne

برخلاف بازی قبلی این لیست یعنی Journey، عنوان Bloodborne برای کسانی ساخته شده که می‌خواهند توانایی‌های خود در مبارزه با انواع و اقسام دشمن‌ها و هیولاهای ریز و درشت را به چالش کشیده و در یک کلام، خود را عذاب دهند! این بازی اکشن نقش آفرینی در شهر خیالی یارنام جریان دارد؛ شهری نفرین شده که ساکنان آن بنا به دلایلی که در ابتدای بازی کاملاً مبهم هستند، شکل و شمایل عجیبی پیدا کرده‌اند و به محض دیدن شما قصد جانتان را خواهند کرد! بازی در سبک دارک سولز ساخته شده و جزو اولین بازی‌هایی است که در سال 2015 برای این کنسول عرضه شد.

بازی Bloodborne

تنوع سلاح‌های Bloodborne عالی است و با مجموعه‌ای از سلاح‌های مرگبار برای عبور از سد دشمنان خود دسترسی خواهید داشت. اما همان‌طور که گفتیم بازی در سبک دارک سولز ساخته شده و بنابراین کورکورانه به دل دشمن زدن مساوی با مرگ است! هر قدمی که در بازی برمی‌دارید باید با استراتژی خاصی باشد و به موقع بتوانید در برابر حملات دشمنان جاخالی بدهید. به طور خلاصه اگر بخواهیم بگوییم، اگر تجربه گیمینگ شما تا به حال تنها به بازی‌هایی از قبیل کال آف دیوتی محدود بوده، در Bloodborne نمی‌توانید جان سالم به در ببرید و تجربه بازی برایتان وحشتناک خواهد بود. اما اگر کمی صبر و حوصله به خرج داده و با روند گیم‌پلی بازی آشنا شوید، به طور قطع با یکی از بهترین بازی های پلی استیشن 4 روبرو هستید و این بازی می‌تواند به یکی از بهترین بازی‌های عمرتان تبدیل شود. حال، انتخاب با خودتان است.

The Witcher 3: Wild Hunt

سال عرضه: 2015
سازنده: سی دی پراجکت رد (CD Projekt Red)

The Witcher 3: Wild Hunt

اگر به دنبال یک بازی هستید که به این زودی‌ها تمام نشود و نتوانید آن را در عرض چند ساعت به پایان رسانده و کنار بگذارید، The Witcher 3: Wild Hunt را انتخاب کنید. این بازی در سال 2015 منتشر شده و با اینکه 5 سال از انتشار آن می‌گذرد اما هنوز هم یکی از سردمداران نقش آفرینی در نسل هشتم و البته در تاریخ بازی‌های ویدیویی است. هر گوشه دنیای پهناور و غنی ویچر 3 مملو از موجودات، داستان‌ها و مأموریت‌هایی است که وقتی درگیرشان شدید، نمی‌توانید به این سادگی از کنارشان بگذرید. همان‌طور که از یک بازی نقش آفرینی می‌توان انتظار داشت جزئیات در بالاترین حد ممکن در این بازی رعایت شده‌اند و گاهی ممکن است با صحنه‌ها و عکس‌العمل‌هایی از سوی NPC ها (شخصیت‌هایی که کنترلشان را هوش مصنوعی بر عهده دارد) روبرو شوید که شما را در حیرت فرو ببرد!

بازی The Witcher 3: Wild Hunt

در این نسخه هم ماجراهای گرالت را دنبال می‌کنیم که مانند همیشه به دنبال کشتن هیولاها است. تنوع بالای سلاح‌ها و آیتم‌ها بسیار بالاست و البته دشمنان هم انواع و اقسام کاملاً مختلفی دارند. بنابراین همواره باید بهترین و مناسب‌ترین سلاح‌ها را برای برخورد با نوع خاصی از دشمنان، همراه خود داشته باشید. چرخه شب و روز در ویچر 3 به شکلی جذاب شبیه‌سازی شده و کل دنیای بازی نسبت به آن واکنش نشان می‌دهد. بنابراین، مانند بسیاری از بازی‌ها این‌طور نیست که نصف شب به بازار شهر مراجعه کنید و ببینید همچون یک روز آفتابی همه در حال خرید و فروش و خوش و بش کردن هستند!

در کنار همه این‌ها، گیم‌پلی و مکانیک‌های اکشن بازی هم حرف ندارند و طرفداران سبک اکشن را هم می‌توانند راضی کنند. البته با توجه به زمان وقایع بازی، انتظار استفاده از سلاح‌های گرم را نداشته باشید؛ هر چند که جادوهای مختلف تاحدودی جای خالی سلاح‌های گرم را پر کرده است. پیشنهاد می‌کنیم این بازی را که از بهترین بازی های پلی استیشن 4 است به هیچ وجه از دست ندهید.

Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition

سال عرضه: 2018
سازنده: لاریان استودیو

Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition

اگر از آن دسته گیمرهی قدیمی هستید که با سری دیابلو و به خصوص دیابلو 2 خاطره دارید، Divinity: Original Sin 2 می‌تواند یک تجربه مدرن‌تر و غنی‌تر از همان سبک بازی را برایتان به ارمغان بیاورد. البته مسلماً تفاوت‌های زیادی بین این دو بازی وجود دارد، اما هر دو در یک سبک ساخته شده‌اند و به اصول نقش آفرینی کاملاً پایبند هستند. با اینکه نسخه اول Divinity: Original Sin نتوانست آن‌طور که باید و شاید موفق ظاهر شود اما شماره دوم را می‌توان یکی از موفق‌ترین عناوین نقش آفرینی نسل هشتم دانست که در لیست بهترین بازی های پلی استیشن 4 ما هم جای گرفته است.

بازی Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition

بازی Divinity: Original Sin 2 از دوربین ایزومتریک استفاده می‌کند و این یعنی از فاصله‌ای نسبتاً دور محیط بازی را مشاهده می‌کنید و شاید این مسئله باعث شود برخی جزئیات را از دست بدهید. اما سازندگان بازی با خلاقیتی جالب، یک راوی بسیار کاربلد را برای بازی خود طراحی کرده‌اند که در صحنه‌هایی که نیاز به دانستن برخی جزئیات هست، این موارد را به خوبی به اطلاع بازیکن می‌رساند! داستان بازی هم یکی دیگر از بخش‌های مهمی است که حجم بسیار بالایی هم دارد. اگر بخواهیم این داستان را در قالب یک رمان تصور کنیم با کتابی تقریباً 500 صفحه‌ای روبرو خواهیم بود! البته با وجود وسیع بودن داستان، این بخش نتوانسته به اندازه سایر بخش‌ها موفق ظاهر شود و انتقاداتی به آن وارد شده است.

به هر حال باید گفت Divinity: Original Sin 2 برای خوره‌های نقش آفرینی ساخته شده که با عناوین کلاسیکی همچون دیابلو و بالدرز گیت عمری گذرانده‌اند و حالا به دنبال یک چالش مدرن‌تر و جدیدتر هستند.

Shadow of the Colossus

سال عرضه: 2018
سازنده: بلوپوینت گیمز (Bluepoint Games)

Shadow of the Colossus

Shadow of the Colossus از آن دست بازی‌هایی است که هر کس آن را یکبار تجربه کرده باشد، هیچ وقت از ذهنش پاک نخواهد شد! این بازی اولین بار در سال 2005 برای پلی استیشن 2 به بازار آمد و تحولی را در زمینه تولید بازی‌های ویدیویی ایجاد کرد. جالب است بدانید که در این بازی تنها با 16 دشمن روبرو هستید و اگر آن‌ها را شکست دهید بازی به اتمام می‌رسد! اما اشتباه نکنید، قرار نیست با بازی ساده‌ای طرف باشید. هر کدام از این 16 دشمن که کلوسی نام دارند، هیبتی به اندازه صدها دشمن معمولی دارند!

وظیفه شما در بازی این است که سوار بر اسب خود به دنبال محل کلوسی‌ها بگردید و بعد از پیدا کردنشان، در مبارزاتی نفس‌گیر این غول‌های عظیم الجثه را از پای در بیاورید. اینکه چرا شخصیت اصلی بازی به دنبال کلوسی‌ها و کشتن آن‌هاست، نکته کلیدی داستان بازی است که باید آن را تجربه کرده و این راز را کشف کنید.

بازی Shadow of the Colossus

بازی Shadow of the Colossus در سال 2018 به صورت یک نسخه بازسازی شده برای پلی استیشن 4 منتشر شد و بهترین فرصت را فراهم کرد تا کسانی که این شاهکار را در نسل ششم از دست داده‌اند، آن را تجربه کنند. البته اگر قبلاً هم روی پلی استیشن 2 این بازی را انجام داده باشید، توصیه می‌کنیم حتماً نسخه بازسازی شده را هم امتحان کنید. چرا که هم تجدید خاطره جذابی است و هم گرافیک چشم‌نواز و زیبای بازی در کنار گیم‌پلی روان‌تر در نسخه پلی استیشن 4 می‌تواند لذت بازی را دو چندان کند. اگر به دنبال بهترین بازی های پلی استیشن 4 هستید، Shadow of the Colossus را به هیچ وجه از دست ندهید.

Celeste

سال عرضه: 2018
سازنده: مت میکس گیمز (Matt Makes Games)

Celeste

اگر همواره عادت دارید از روی گرافیک و اسکرین‌شات بازی‌ها در موردشان قضاوت کنید، بهتر است کمی در این رویه تجدیدنظر کنید. چرا که همواره بازی‌هایی به ظاهر ساده پیدا می‌شوند که از بسیاری از عناوین تراز اول یا اصطلاحاً AAA هم بهتر و خوش‌ساخت‌تر هستند. Celeste یکی از نوع بازی‌ها است. این بازی در ظاهر بسیار ساده و شاید حتی کودکانه به نظر برسد. نمای دو بعدی آن یادآور بسیاری از بازی‌های دوران میکرو و سگا است. اما گول این ظاهر ساده را نخورید! Celeste یک بازی عمیق، سخت و چالش برانگیز است.

بازی Celeste

در Celeste داستان دختری به نام مادلین روایت می‌شود که تصمیم دارد به قله کوه سلست برسد. البته این مسیر پر از چالش‌ها و مشکلات متعددی است که باعث می‌شود روند بازی مانند در برخی مواقع شما را یاد بازی‌های فوق العاده سختی مانند “سوپر میت بوی” بیندازد. سازندگان بازی حتی به این حد از دشواری معمولی هم راضی نشده‌اند و یک حالت ویژه با نام B-Side Chapters را برای بازی خود در نظر گرفته‌اند که سختی آن به مراتب بیشتر بوده و برای کسانی مناسب است که می‌خواهند مراحل را در سخت‌ترین حالت ممکن به پایان برساند. در مجموع، داستان عمیق و جذاب، گرافیک پیکسلی زیبا و چشم‌نواز و گیم‌پلی چالش برانگیز Celeste عواملی هستند که دست در دست هم داده و این بازی را به یکی از بهترین عناوین پلی استیشن 4 تبدیل کرده‌اند.

INSIDE

سال عرضه: 2016
سازنده: پلی‌دد (Playdead)

INSIDE

امکان ندارد طرفدار بازی‌های مستقل باشید و لیمبو (Limbo) را تجربه نکرده باشید. تم گرافیکی سیاه و سفید و خاص این بازی باعث شد تا بسیاری از بازیکنانی که در سال 2010 آن را تجربه کردند، برای همیشه بازی را در خاطر داشته باشند. سازندگان این بازی در استودیوی Playdead در سال 2016 یک بازی دیگر را با همین حال و هوا روانه بازار کردند که INSIDE نام دارد.

در INSIDE هم مانند لیمبو، کنترل یک پسربچه را بر عهده داریم و باید او را در عبور از موانع و چالش‌ها یاری کنیم. تله‌های مرگبار و البته دشمنانی که در طول بازی در کمین این پسربچه نشسته‌اند، هیچ رحمی ندارند و به خشن‌ترین روش ممکن او را از پای در می‌آورند. شاید همین خشونت بالای دشمنان باعث می‌شود تا حس تعلق خاطر خاصی بین بازیکن و شخصیت تحت کنترل او شکل بگیرد. در واقع، برخلاف دیگر بازی‌ها، در این INSIDE (و همچنین لیمبو) کشته شدن شخصیت بازی تنها به خاطر تکرار مرحله شما را عذاب نمی‌دهد، بلکه به عنوان یک اتفاق ناراحت کننده شما را محزون خواهد کرد!

بازی INSIDE

این بازی هم مانند ساخته پیشین Playdead، هیچ دیالوگ و داستان مکتوبی ندارد. همه چیز مانند فیلم‌های صامت به روایت بصری متکی است اما با این حال داستان آن و مفاهیمی که قصد انتقالش را دارد، تأثیرگذاری خوبی دارند. گرافیک بازی همان‌طور که گفتیم به صورت سیاه و سفید بوده اما در این بین برخی قسمت‌ها ممکن است رنگی باشند تا حواس بازیکن را به سمت خود جلب کرده و یا نکته‌ای را برسانند. در یک کلام، تجربه INSIDE برای هر کسی که خود را گیمر می‌داند، ضروری است و به طور قطع این بازی در لیست بهترین بازی های پلی استیشن 4 جای دارد.

Nier: Automata

سال عرضه: 2017
سازنده: پلاتینیوم گیمز

Nier: Automata

Nier: Automata یکی دیگر از آن دست بازی‌هایی است که نباید با همان نگاه اول و دقایق نخستین بازی در موردش قضاوت کنید. صحنه آغازین بازی اصلاً آن چیزی نیست که انتظارش را دارید؛ بازی شبیه به نسخه مدرن‌تری از Space Invaders می‌ماند که در آن باید دو هواپیمای کوچک را از بین انبوه دشمنان و تیرهایشان هدایت کرده و سالم به انتهای مرحله برسانید! اما واقعیت بازی و گیم‌پلی آن چیز دیگری است. بازی در سبک اکشن سوم شخص و بسیار خوش ساخت بوده و کاملاً به سبک و سیاق بازی‌های ژاپنی ساخته شده است؛ داستان عمیق و درگیر کننده، گیم‌پلی سریع و روان و البته گرافیک خاص هنری Nier: Automata آن را به یکی از ماندگارترین بازی‌های نسل هشتم و البته بهترین بازی های پلی استیشن 4 تبدیل کرده است.

بازی Nier: Automata

داستان بازی در یک دنیای آخرالزمانی روایت می‌شود که ربات‌ها در آن نقش تعیین کننده‌ای دارند. شاید تا به حال زیاد برایتان پیش آمده که در کتاب‌ها، فیلم‌ها و بازی‌ها با موضوع خودآگاهی ربات‌ها و ارتباط آن‌ها با انسان‌ها مواجه شده باشید. با اینکه در Nier: Automata هم موضوع تاحدودی یکسان است، اما نوع نگاه سازندگان بازی به این مسئله و نوع روایتی که از آن دارند، کاملاً خاص و به یادماندنی است و امکان ندارد پس از اتمام بازی بتوانید آن را با سایر بازی‌ها یا محصولات رسانه‌ای دیگر مقایسه کنید. بنابراین، چه از بازی‌های ژاپنی خوشتان می‌آید و چه میانه‌ای با این سبک ندارید، به شما پیشنهاد می‌کنیم حتماً Nier: Automata را تجربه کنید.

Resident Evil 2

سال عرضه: 2019
سازنده: کپکام

Resident Evil 2

نسخه‌های کلاسیک و به طور خاص، سه‌گانه اول رزیدنت اویل از محبوبیت بسیار بالایی در نزد گیمرهای قدیمی برخوردار است و بسیاری از جوانان امروز خاطراتی فراموش نشدنی از این بازی‌ها دارند. در بین این سه نسخه هم رزیدنت اویل 2 به واسطه داستان و گیم‌پلی درگیر کننده، امکان انجام بازی با دو شخصیت لیان و کلر و البته گرافیکی که در زمان خود همه را انگشت به دهان می‌کرد، بیش از دو عنوان دیگر در دل بازیبازان جا خوش کرده بود.

بازی Resident Evil 2

با توجه به همین محبوبیت بالا، همیشه حرف و حدیث‌هایی در مورد بازسازی رزیدنت اویل 2 وجود داشت و انتظار زیادی می‌رفت که با توجه به پیشرفت تکنولوژی و قدرتمندتر شدن کنسول‌ها، کپکام این بازی خاطره‌انگیز را به شکل و شمایلی مدرن‌تر و زیباتر، دوباره وارد بازار کند. پس از سال‌ها انتظار، خوشبختانه این اتفاق در سال 2019 رخ داد و بدون تردید می‌توان گفت نسخه بازسازی شده رزیدنت اویل 2 یکی از بهترین بازسازی‌هایی است که تاکنون انجام شده است. این بازی توانست همه را، از گیمرهای قدیمی گرفته تا بازیکنان کم سن و سال‌تر، به یک اندازه راضی کند و منتقدها هم از آن بسیار تمجید کردند. در واقع همان‌طور که رزیدنت اویل 2 اصلی جزو بهترین بازی‌های پلی استیشن 1 بود، نسخه ریمیک آن هم به یکی از بهترین بازی های پلی استیشن 4 تبدیل شده است.

در مورد داستان بازی چیزی نمی‌گوییم، چرا که تقریباً همه کسانی که اهل گیم و بازی‌هایی ویدیویی هستند با داستان سری رزیدنت اویل آشنایی کاملی دارند. بنابراین، اگر تاکنون موفق به تجربه نسخه بازسازی شده رزیدنت اویل 2 نشده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم بیشتر از این فرصت را از دست ندهید و این شاهکار دنیای گیم را که در سال 2019 تولدی دوباره یافته، تهیه کرده و از انجام دادنش لذت ببرید.

Flower

سال عرضه: 2013
سازنده: بلوپوینت گیمز (Bluepoint Games)

Flower

اگر از گیمرهای قدیمی باشید، احتمالاً نام بازی flOw را شنیده‌اید. این بازی که در سال 2006 به عنوان پروژه پایان نامه توسط جنوا چن و نیکلاس کلارک طراحی شده بود، با وجود ظاهر بسیار ساده خود، چنان جذابیتی داشت که باعث می‌شد ساعت‌ها پای آن بنشینید و از کمک کردن به تکامل موجود کوچکی که کنترش را در اختیار داشتید، لذت ببرید. در سال 2007 بازی flOw برای پلی استیشن 3 عرضه شد و بعد از گذشت 5 سال یعنی در سال 2013 استودیوی سازنده آن، بازی دیگری با نام Flower را روانه بازار کرد که از دید بسیاری از گیمرها و منتقدان یکی از بهترین بازی های پلی استیشن 4 است.

بازی Flower

Flower هم مانند flOw از آن دست بازی‌هایی است که هیجان کاذب در آن جایی ندارد و پیشروی در بازی چنان آرامشی به شما می‌دهد که در هیچ بازی دیگری نمی‌توانید مشابه آن را تجربه کنید. در این بازی سوار بر باد، در دشت‌های زیبا و مناظر دیدنی سفر می‌کنید و البته در این بین کارهایی که از شما خواسته شده انجام می‌دهید. توضیح دادن روند بازی Flower به صورت نوشته، کار بسیار سختی است و برای درک زیبایی آن باید حتماً تجربه‌اش کنید. بنابراین تنها این را می‌توانیم بگوییم اگر به دنبال یک بازی زیبا برای پر کردن اوقات فراغت خود هستید و دوست ندارید خود را درگیر هیجانات بازی‌های اکشن و امثال آن‌ها کنید، Flower بسیار مناسب شما خواهد بود.

Diablo III

سال عرضه: 2014
سازنده: بلیزارد

Diablo III

از سال 1996 تا 2001، دو شماره اصلی و دو بسته الحاقی از دیابلو منتشر شد و توانست تحولی عظیم در سبک اکشن نقش آفرینی به وجود بیاورد. تا قبل از دیابلو این سبک از بازی‌ها طرفداران محدودی داشتند و در بین اقشار مختلف گیمرها آنچنان شناخته شده نبودند، اما دیابلو کاری کرد که تقریباً همه کسانی که به شکل جدی مبحث بازی‌های ویدیویی را دنبال می‌کردند،‌ با اصول نقش آفرینی کلاسیک آشنا شوند و تأثیرات آن را حتی در بازی‌های امروزی هم مشاهده می‌کنیم.

با وجود محبوبیت فراوانی که دو شماره اول دیابلو به دست آورد، شماره سوم به یکی از آرزوهای گیمرها تبدیل شد و تا سال 2012 هیچ خبری از آن نشد. در این سال نسخه رایانه‌ای دیابلو 3 روانه بازار گردید، یک سال بعد بازی بر روی کنسول‌های نسل هفتم عرضه شد و بالاخره در سال 2014 هم دارندگان پلی استیشن 4 توانستند این شاهکار را تجربه کنند.

بازی Diablo III

کسانی که نسخه‌های قبلی دیابلو را تجربه کرده باشند، به سرعت با دیابلو 3 ارتباط برقرار کرده و نهایت لذت را از آن می‌برند. همه چیز نسبت به قبل وسیع‌تر،‌ زیباتر و البته گاهی دشوارتر شده است. 6 نژاد مختلف در بازی وجود دارد که بسته به سبک بازی خود یکی از آن‌ها را انتخاب می‌کنند و وارد دنیای هیجان انگیز دیابلو می‌شوید. داستان بازی همچنان یکی از نقاط قوت آن است و ادامه‌ای بر ماجراهای دو شماره قبل است. چندین سطح دشواری مختلف، گرافیک دیدنی، سیستم جالب برای جمع‌آوری آیتم‌ها و البته امکان بازی کردن به صورت همکاری چند نفره، از جمله ویژگی‌هایی هستند که دیابلو 3 را زمره یکی از بهترین بازی های پلی استیشن 4 قرار داده‌اند.

Overwatch

سال عرضه: 2016
سازنده: بلیزارد

Overwatch

بازی‌های چند نفره رقابتی، از پر مخاطب‌ترین عناوین در گیم‌نت‌ها بوده و همواره در لیست بهترین بازی های پلی استیشن 4 حضور دارند. البته در این بین، بازی‌های شوتر مانند کانتر استرایک یا کال آف دیوتی همواره موفق‌تر از بقیه بوده‌اند. درست است که کانتر استرایک یا کال آف دیوتی با نسخه‌های جدید خود همچنان توانسته‌اند طرفداران‌شان را تاحدود زیادی حفظ کنند، اما واقعیت این است که به مرور زمان و بعد از گذشته بیش از یک دهه از عرضه آن‌ها، تغییری آنچنانی در روند گیم‌پلی‌شان ایجاد نشده و دچار تکرار شده‌اند. با توجه به همین موضوع، کمپانی بلیزارد در سال 2015 از فرصت استفاده کرده و بازی اکشن چند نفره آنلاین Overwatch را روانه بازار کرد که یک تحول بزرگ در این سبک بازی‌ها قلمداد می‌شد.

بازی Overwatch

همه چیز Overwatch نسبت به بازی‌هایی مانند کانتر استرایک متحول شده است؛ گیم‌پلی بسیار سریع‌تر شده، مراحل ابعاد بیشتری پیدا کرده‌اند و بعد ارتفاع در آن‌ها پررنگ‌تر شده، خیل عظیم شخصیت‌های جذاب و دوست‌داشتنی به بازی اضافه شده و … . همه این ویژگی‌ها دست در دست هم داده‌اند تا کسانی که پیش از این کانتر استرایک یا کال آف دیوتی را بهترین بازی چند نفره اکشن می‌دانستند، به سرعت جذب Overwatch شده و از رقابت‌های هیجان انگیز آن نهایت لذت را ببرند. در صورتی که شما هم پیش از این با کانتر استرایک و رقابت‌های جذاب آن در گیم‌نت‌ها، خاطراتی فراموش نشدنی دارید، پیشنهاد می‌کنیم حتماً Overwatch را هم که از بهترین بازی های پلی استیشن 4 است، امتحان کرده و معنی مدرنیته در این سبک را به وضوح حس کنید!

Rayman Legends

سال عرضه: 2014
سازنده: یوبی سافت

Rayman Legends

ریمن یکی از محبوب‌ترین شخصیت‌ها در دنیای بازی‌های ویدیویی است و از سال 1995 که وارد کنسول پلی استیشن 1 شد، توانست نظر گیمرها را به خود جلب کند. مجموعه بازی‌های ریمن جزو بهترین‌های سبک سکوبازی و یا پلتفرمر بوده و هستند اما بنا به دلایلی از سال 2003 و بعد از عرضه شماره سوم، شاهد عرضه هیچ نسخه اصلی‌ای از این سری نبودیم. این روند ادامه داشت تا اینکه یوبی سافت در سال 2011 شخصیت دوست داشتنی ریمن را با بازی Rayman Origins دوباره سر زبان‌ها انداخت و این سری به شکلی مناسب به ریشه‌های خود بازگرداند.

بازی Rayman Legends

Rayman Legends هم که در سال 2014 برای پلی استیشن 4 عرضه شد، نسخه Origins را از همه لحاظ بهبود داده و به یک بازی تقریباً کامل در سبک سکوبازی و یکی از بهترین بازی های پلی استیشن 4 تبدیل شده است. همانند همیشه نباید انتظار داستان خاصی از یک بازی ریمن داشته باشید! موضوع از این قرار است که ریمن در خواب است و ناگهان از خواب بیدار می‌شود و می‌بیند دنیای زیبایشان به تصرف دشمنان شرور بازی درآمده است. پس معطل نمی‌کند و برای نجات دوستان خود دست به کار می‌شود. همین! بازی کردن ریمن به صورت تک نفره بسیار لذت بخش است اما اگر می‌خواهید لحظات مفرح‌تری را سپری کنید، پیشنهاد می‌کنیم حتماً آن را با یکی از دوستان خود در حالت همکاری انجام دهید تا ریمن بازیگوش و دوستانش شما را به دوران کودکی‌تان ببرند!

Monster Hunter: World

سال عرضه: 2018
سازنده: کپکام

Monster Hunter: World

کشتن هیولاها و موجودات غول پیکر در دنیای بازی‌های ویدیوی همواره لذت‌بخش بوده و به گیمرها حس غرور و افتخار می‌دهد. همین نکته کلیدی، دستمایه‌ای برای تولید یک سری بازی تحت عنوان Monster Hunter (به معنی شکارچی هیولا) شده که به جای درگیر کردن بازیکنان با دشمنان ریز و ناقابل، از آن‌ها می‌خواهد تا به شکار موجوداتی بروند که ابعادی چندین برابر خودشان دارند! جدیدترین نسخه از این مجموعه با نام Monster Hunter: World که از قضا یکی از بهترین‌ها هم هست، در سال 2018 برای پلی استیشن 4 منتشر شد و دنیایی وسیع‌تر از همیشه را پیش روی گیمرها قرار داد.

بازی Monster Hunter: World

همان‌طور که گفتیم غول‌کشی به خودی خود امری لذت‌بخش است، اما این لذت وقتی دو چندان می‌شود که با دوستان خود و به صورت همکاری چند نفره به نبرد غول‌ها و هیولاها بروید. Monster Hunter: World این امکان را به بهترین نحو ممکن مهیا کرده و به همین واسطه به یکی از پرمخاطب‌ترین عناوین چند نفره تبدیل شده است. کمپانی ژاپنی کپکام که در ساخت عناوین اکشن سوم شخص تبحر خاصی دارد، این بار هم به خوبی از پس کار برآمده و گیم‌پلی بازی شما را کاملاً مجذوب خود می‌کند.

البته علاوه بر سلاح‌ها و ادواتی که برایتان تدارک دیده شده و به مرور می‌توانید آن‌ها را ارتقاء دهید، چیدن استراتژی مناسب و توجه به شرایط محیطی هم نقش پررنگی در Monster Hunter: World دارد. بنابراین، اگر به سبک بازی‌هایی مانند کال آف دیوتی بخواهید اسلحه خود را برداشته و به قلب دشمن بزنید، به احتمال زیاد در همان اولین برخورد خود با هیولاها شکست خواهید خورد! اما اگر چاشنی فکر را هم به روند بازی خود اضافه کنید، یکی از بهترین بازی های پلی استیشن 4 رو پیش رو خواهید داشت که تا ماه‌ها می‌تواند شما را سرگرم کند.

Sekiro: Shadows Die Twice

سال عرضه: 2019
سازنده: فرام سافتور

Sekiro: Shadows Die Twice

استودیوی فرام سافتور با ساخت مجموعه دارک سولز سبکی جدید را در دنیای بازی‌های ویدیویی پایه گذاشت که در آن سخت و طاقت‌فرسا بودن یک مزیت به شمار می‌رود! البته هنر فرام سافتور این است که سخت بودن بازی‌هایش به هیچ وجه نشانه غیرقابل بازی بودن نیست و کاری می‌کند تا بازیکنان پس از شکست دادن هر یک از غول‌های بازی حس غروری را تجربه کنند که پیش از این ممکن است در هیچ بازی دیگری این حس را نداشته‌اند! فرام سافتور پس از عرضه سه‌گانه دارک سولز، تصمیم گرفت تا تغییراتی را در روند گیم‌پلی عناوینش ایجاد کند و چنین شد که بازی Sekiro: Shadows Die Twice متولد شد.

بازی Sekiro: Shadows Die Twice

Sekiro: Shadows Die Twice در سال 2019 برای کنسول نسل هشتمی سونی عرضه شد و به سرعت توانست به یکی از بهترین بازی های پلی استیشن 4 تبدیل شود. فرمول همیشگی بازی‌های فرام سافتور در این عنوان همچنان حفظ شده‌اند اما با این حال، تغییراتی که در گیم‌پلی، داستان و طراحی محیط اعمال شده، باعث شده تا تجربه‌ای متفاوت از سری سولز را پیش رو داشته باشید. داستان بازی در ژاپن قدیم جریان دارد و گیمر را در نقش یک شینوبی یا نینجا قرار می‌دهد. برخلاف ساخته‌های قبلی فرام سافتور این بار شخصیت اصلی دارای پیش زمینه داستانی است و این طور نیست که یک کاراکتر طراحی کرده و وارد بازی شوید. بنابراین، فضا برای روایت یک داستان احساسی‌تر،‌ حماسی‌تر و حتی عاشقانه‌تر باز بوده و می‌توان گفت با یک داستان به مراتب غنی‌تر در مقایسه با سری سولز طرف هستیم.

خلاصه بگوییم که اگر از سری سولز خوشتان می‌آید و دوست دارید در بازی‌های ویدیویی استعدادهای خود در مبارزات را به چالش بکشید، از Sekiro: Shadows Die Twice هم به عنوان یکی از بهترین بازی های پلی استیشن 4، نهایت لذت را خواهید برد.

Titanfall 2

سال عرضه: 2016
سازنده: ریسپاون

Titanfall 2

زمانی که بازی‌های کال آف دیوتی رکوردها را یکی پس از دیگری جابجا می‌کردند، جیسون وست و وینس زمپلا مدیران ارشد استودیوی اینفینیتی وارد بودند. در واقع، این دو به همراه گرانت کولیر، سه شخصی بودند که استودیوی اینفینیتی وارد را در سال 2002 تأسیس کردند و در سال‌های پس از آن، بر روی تعدادی از بهترین عناوین اول شخص، از Medal of Honor گرفته تا Call of Duty کار کردند. ساخته‌های اینفینیتی وارد گیم‌پلی سریع، روان و بسیار خوش دستی داشتند که باعث می‌شد در همان نگاه اول بتوان تولیدات این استودیو را از دیگر بازی‌ها تشخیص داده و شناخت.

بازی Titanfall 2

پس از بالا گرفتن اختلافات بین جیسون وست و وینس زمپلا در سال 2010، این دو بازیساز خبره از اینفینیتی وارد که تحت مالکیت اکتیویژن درآمده بود، جدا شدند و اقدام به تأسیس استودیوی جدیدی به نام ریسپاون کردند. اولین بازی این استودیو، بازی تایتان فال بود که در سال 2014 و به صورت یک عنوان کاملاً آنلاین عرضه شد. فقدان بخش داستانی در این بازی، باعث ناامیدی برخی گیمرها شد، اما در سال 2016 و با عرضه تایتان فال 2 این دسته از مخاطبان هم به خواسته خود رسیدند و یکی از خوش ساخت‌ترین اکشن اول شخص‌های تاریخ را تجربه کردند.

تایتان فال 2 برای عاشقان اکشن اول شخص یک غنیمت بزرگ محسوب می‌شود و هر آنچه که از یک بازی در این سبک می‌خواهند، از گرافیک زیبا و اسلحه‌های متنوع و خوش دست گرفته تا داستان درگیر کننده، در خود دارد. علاوه بر همه این‌ها، سوار شدن بر تایتان‌ها و قلع و قمع کردن دشمنان در این بازی لذتی دارد که مطمئناً‌ تا پیش از این تجربه نکرده‌اید. همه این عوامل دست در دست هم داده‌اند تا تایتان فال 2 یکی از بهترین بازی های پلی استیشن 4 باشد.

مطالب پیشنهادی
اشتراک در
اطلاع از
guest
52 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Samyar
Samyar
3 سال قبل

لست آف آس بهتریته

امیر علی
امیر علی
پاسخ به  Samyar
2 سال قبل

نبابا

امیر علی
امیر علی
پاسخ به  Samyar
2 سال قبل

ولی بعد گاد اف وار ???

طاها
طاها
پاسخ به  Samyar
1 سال قبل

اگه از زیر مارول اسپایدرمن حساب کنی

Yasin
Yasin
2 سال قبل

فقط ردد2

ناشناس
ناشناس
پاسخ به  Yasin
2 سال قبل

فقط رد دد نیست بازی های دیگه ای هم هستن که خوبن مثل جی تی ای

کراش
کراش
پاسخ به  ناشناس
1 سال قبل

بازی کراش ۴ هم جزو بهترین بازی های جهان است

داش کیان
داش کیان
پاسخ به  Yasin
2 سال قبل

دقیقن

محمد
محمد
2 سال قبل

سلام ببخشید لطفا یک بازی از سری بازیهای کالاف برای PS4 که واقعا قشنگه میشه بهم معرفی کنین؟خیلی ممنون بازی افلاین باشه فقط

Milad
Milad
پاسخ به  محمد
2 سال قبل

Infiniti ware

Mahdigamer
Mahdigamer
پاسخ به  Milad
2 سال قبل

خوب بود

احمد
احمد
پاسخ به  Mahdigamer
2 سال قبل

بله

Sadra
Sadra
پاسخ به  محمد
2 سال قبل

کلاف دیوتی مدرن وارفار ۵

کاربران ناشناس
کاربران ناشناس
پاسخ به  محمد
2 سال قبل

مدرن وار فار

ایلیاشون
ایلیاشون
پاسخ به  محمد
2 سال قبل

کال آف دیوتی مدرن وارفیر 4

یا بلک آپس کلد وار

Sadra
Sadra
2 سال قبل

فقط جی تی ای وی و ردد۲ عشقه هر کی موافقه بزنه روی لایک

کاربران ناشناس
کاربران ناشناس
پاسخ به  Sadra
2 سال قبل

Call of duty wwii خوبه

کیان
کیان
پاسخ به  Sadra
2 سال قبل

عشقی

امیرعلی
امیرعلی
پاسخ به  Sadra
2 سال قبل

گل گفتی???

محمد جواد
محمد جواد
پاسخ به  Sadra
1 سال قبل

ناشناس
ناشناس
2 سال قبل

فقط رد دد نیست بازی های دیگه ای هم هستن که خوبن مثل جی تی ای و………اینا هم عالی هستن فقط رد دد نیست

محمد جواد
محمد جواد
پاسخ به  ناشناس
1 سال قبل

خنگول رد دد اولیه که?‍♂️?‍♂️

اسماعیل سعیدی سرخه ریزی
اسماعیل سعیدی سرخه ریزی
پاسخ به  ناشناس
1 سال قبل

راس میگه بازی های دیگرب هم هستن

کاربران ناشناس
کاربران ناشناس
2 سال قبل

خیلی بازی هاش خوبه هیتمن دارید

کاربران ناشناس
کاربران ناشناس
2 سال قبل

گوشت او سوشیما بهترینه به نظر من

Matin
Matin
پاسخ به  کاربران ناشناس
2 سال قبل

دانلود گوست اف سوشیما

لللل
لللل
پاسخ به  Matin
1 سال قبل

غقققققققققق

عرفان
عرفان
2 سال قبل

فقط و فقط GOD OF WAR کسی که این بازی رو نکنه عمرش به فنا رفته بقیه بازی ها در قبالش سؤتفاهم هستن تمام.

ایلیا
ایلیا
پاسخ به  عرفان
2 سال قبل

من بازی کردم همه سری هلش رو آشغاله
فقط ماینکرافت پرفروش ترین بازی جهان با اختلااااااااف

امیر علی
امیر علی
پاسخ به  ایلیا
2 سال قبل

به گاد اف وار بی احترامی نکن البته بچه نینی های که ماینکرافت بازی میکنن
ازشون انتظار نمی ره بهترین بازی دنیا بعد از درد رو درک کنن

امیر علی
امیر علی
پاسخ به  امیر علی
2 سال قبل

ردد

نانی
نانی
پاسخ به  امیر علی
1 سال قبل

گاد آف وار زیاد مالی نیست فقط لست آف آس 2

Mahyar
Mahyar
پاسخ به  امیر علی
1 سال قبل

ماینکرفت
Gtav
God of war
ردد۲
لاستافاس۲
شادو اف د کلاسوس

محمد جواد
محمد جواد
پاسخ به  عرفان
1 سال قبل

بمیر

بهراد
بهراد
2 سال قبل

جی تی ای وی عالیه رد دد و ریمن هم بدک نیست من گاد اف وار هم عالیه اما باید زرنگ باشی بچه نمیتونه این مرحله ها رو بره

باربد
باربد
2 سال قبل

فقط دلست آف اس ۲ هم از لحاظ گرافیک هم از لحاظ داستان

Matin
Matin
2 سال قبل

گارد آف وار فوق العادس

parsa
parsa
2 سال قبل

thanks

کاربران ناشناس
کاربران ناشناس
2 سال قبل

1- ردد
2- گاداوار
3- gta
4- انچارتد

محمد
محمد
2 سال قبل

من بازی جهان باز خیلی دوست ندارم پس به نظرم گاد آف وار بهترینه و بعدش لست آو اس آنچارتد هم خیلی عالیه

ارشام
ارشام
2 سال قبل

اشغال بود

داش کیان
داش کیان
2 سال قبل

عالی

داش کیان
داش کیان
پاسخ به  داش کیان
2 سال قبل

بیخود

داش کیان
داش کیان
2 سال قبل

ردی دد عالی ترینه

۱۷۶سگ
۱۷۶سگ
2 سال قبل

خخقحخنخنتقاقتقاتق

یاسین
یاسین
2 سال قبل

سلام من بازی ردد مبشن ۲ رو تجربه کردم عالی حرف نداره مخصوصن گاداوار یا خدای جنگ

آرین
آرین
1 سال قبل

خدای جنگ عالیههه

ااا
ااا
پاسخ به  آرین
1 سال قبل

خیلی

کسرا
کسرا
1 سال قبل

رزینتویل وسوشیما و گادافار و ردد و بتمن ارکام نایت اینمن یکجا خوندم که بهترین بازی های سال ۲۰۲۲شده

صدرا
صدرا
1 سال قبل

انقد تایتان فال ۲ خوب بود من ۲ بار تمومش کردم

ناشناس
ناشناس
1 سال قبل

سلام
لطفا بهترین بازی های انلاین رو برام معرفی کنین
با سپاس

ی۴۲صقف
ی۴۲صقف
1 سال قبل

یسعیقعبسصفذ