آی پینز

آموزش ساخت اپلیکیشن اندرویدی در 5 دقیقه[قدم به قدم]

آیا تا به حال به فکر ساخت یک اپلیکیشن اندرویدی افتاده‌اید؟ در صورتی که در حال حاضر اپلیکیشنی برای خود ندارید، حتما فکر اینکه توسعه‌ی یک اپلیکیشن مستلزم دانستن زبان برنامه نویسی است شما را از ساخت آن منصرف کرده است! خوب شاید حق داشته باشید، زیرا ممکن است شما نیز مانند بیشتر کاربران تصور کنید تمامی اپلیکیشن های ساخته شده که در حال حاضر در فروشگاه‌های اپلیکیشن وجود دارند با صرف زمان زیاد و دانش برنامه نویسی ساخته شده‌اند، اما این یک تصور اشتباه است، چرا که در چند سال گذشته نرم افزار ها و وب‌سایت‌های زیادی به وجود آمده‌اند که با در اختیار گذاشتن مدل‌های آماده، ساخت یک اپ را بیش از پیش آسان کرده‌اند و همانطور که می‌دانید کمپانی‌های بزرگی چون مایکروسافت نیز وارد این عرصه شده‌اند تا روند ساخت اپلیکیشن‌ها را ساده‌تر کنند تا کاربران بتوانند اپلیکیشن دلخواه خود را داشته باشند.

appyet نام وب‌سایتی است که روند ساخت یک اپلیکیشن تحت وب را بسیار ساده کرده است، به طوری که با کامل کردن چند مرحله‌ی کوتاه، می‌توانید یک اپلیکیشن زیبا با امکاناتی بسیار زیاد برای سایت خودتان و یا وب‌سایت مورد علاقه‌تان داشته باشید، بدون آنکه حتی یک خط کدنویسی کنید. البته شاید در اینگونه وب سایت‌ها نتوان همه چیز را آنطور که باید سفارشی و شخصی‌سازی کرد اما با این حال این وب سایت قابلیت ویرایش ظاهر اپلیکیشن را برای آنهایی که به html آشنایی دارند، فراهم کرده است. در حال حاضر بالغ بر ده‌ها اپلیکیشن در فروشگاه پلی استور و کافه بازار وجود دارد که از طریق همین وب‌سایت ساخته شده‌اند و حتی توانسته اند جز اپلیکیشن های برتز نیز قرار گیرند! بنابراین اگر شما نیز می‌خواهید اپلیکیشنی داشته باشید، در ادامه با آموزش ساخت اپلیکیشن در 5 دقیقه با دیجی رو همراه باشید.

 

مرحله‌ی اول

در اولین قدم وارد وب سایت appyet شوید و از قسمت بالای صفحه روی گزینه‌ی Sign Up کلیک کنید،. در صفحه نمایش داده شده، تمامی قسمت‌ها را به درستی کامل کرده و با انتخاب گزینه‌ی Sign Up در وب سایت ثبت نام کنید.

نکته: بعد از ثبت نام به صورت خودکار وارد صفحه ساخت اپلیکیشن خواهید شد و  نیاز به ورود مجدد نیست.

آموزش ساخت اپلیکیشن اندرویدی در 5 دقیقه

مرحله‌ی دوم

در این مرحله باید نامی برای اپلیکیشن خود در نظر بگیرید، بنابراین مانند تصویر زیر در قسمت اول نام اپلیکیشن و در قسمت دوم نام فنی آن را تایپ کنید( نام فنی مربوط به اسم فایل نصبی می‌شود که در هیچ کجای اپلیکشن ذکر نخواهد شد). در قسمت Template گزینه‌ی Demo Template را انتخاب کرده و Create App را کلیک کنید.

آموزش ساخت اپلیکیشن اندرویدی در 5 دقیقه

مرحله‌ی سوم

قدم سوم مربوط به انتخاب آیکون‌ها و تنظیمات اولیه ساخت اپلیکیشن می‌باشد که می توانید برای تغییر آیکون‌ها و تصویر پس زمینه‌ی پیش‌فرض، گزینه Change icon را بزنید و یک تصویر برای آن در نظر بگیرید.

  • Application Name: نام اصلی اپلیکیشن که در هنگام نصب و بعد از آن نمایش داده می‌شود.
  • Version Name: نسخه‌ی اپلیکیشن که می توانید در زمان به روز رسانی اپلیکیشن آن را تغییر دهید.
  • Application Icon: آیکون اصلی اپلیکیشن که در صفحه اصلی گوشی یا تبلت نمایش داده می‌شود.
  • Notification Icon: آیکون نمایش اعلان که در صفحه‌ی لاک اسکرین و بخش نوتیفیکیشن سنتر نمایش داده خواهد شد.
  • Header Image: تصویری که در قسمت سربرگ اصلی اپلیکیشن نمایش داده می‌شود.

آموزش ساخت اپلیکیشن اندرویدی در 5 دقیقه

مرحله‌ی چهارم

این مرحله مهم ترین قسمت ساخت اپلیکیشن اندرویدی شماست. در این قسمت شما می‌توانید از مدل‌ها و ماژول‌های آماده استفاد کنید تا اپلیکیشن خود را کامل نمایید. از قسمت سربرگ گزینه Modules را انتخاب کرده و در ادامه توضیحات را دنبال کنید تا بدانید هر مدل چه کاری می تواند انجام دهد.آموزش ساخت اپلیکیشن اندرویدی در 5 دقیقه

Feed

  • این مدل که در چند دسته تقسیم می‌شود و با رنگ زرد در بخش مدل‌ها نمایش داده شده است، می‌تواند آخرین اطلاعات وب‌سایت را خوانده و به نمایش بگذارد. اگر وب سایت مورد نظر شما وردپرسی است باید Feed: WordPress را انتخاب کنید و یا اگر سیستم مدیریت محتوایی آن را نمی‌دانید، می‌توانید Feed: RSS/Atom را انتخاب کنید. باقی مدل‌های زرد رنگ نیز همانظور که از نامشان پیداست برای وب سایت‌های Blogger و Pinterest و … استفاده می‌شوند.

برای اعمال تغییرات لازم روی مدل Feed روی گزینه‌ی Details کلیک کرده تا وارد بخش تنظیمات شوید. در صفحه نمایش داده شده دو زبانه(Tab) به نام General و Feed وجود دارد که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.

  • زبانه‌ی General

در این زبانه در قسمت Name نامی که می خواهید این قسمت داشته باشد را تایپ کنید برای مثال اگر وب سایت مورد نظر شما دارای دسته‌های متفاوت است می توانید بجای نمایش کل مطالب آن در یک مدل از چندین مدل استفاده کنید و آن را دست بندی نمایید. در قسمت Default Layout نیز نوع نمایش مطالب تنظیم می‌شود که دارای چند حالت مختلف است. و شما می‌توانید بر اساس سلیقه خود یکی از آنها را انتخاب کنید.

آموزش ساخت اپلیکیشن اندرویدی در 5 دقیقه

  • زبانه‌ی Feed

در این زبانه تنظیمات اصلی مربوط به خواندن مطالب از وب سایت وجود دارد. در این بخش شما باید آدرس RSS وب سایت مورد نظر را وارد کنید. برای این عمل ابتدا گزینه‌ی Add new Feed را بزنید.

آموزش ساخت اپلیکیشن اندرویدی در 5 دقیقهدر صفحه‌ی نمایش داده شده، تنظمیات زیادی وجود دارد که آن‌ها را مانند تصویر زیر کامل کنید.  توجه کنید که گزینه RSS را برای زبان های راست به چپ مانند پارسی حتما انتخاب کنید.

FeedQuery

با این مدل شما می‌توانید مشخص کنید که چه مطالبی و بر چه اساسی نمایش داده شود. برای مثال می‌توانید تنظیم کنید مطالب 24 ساعت اخیر و یا مطالب مورد علاقه کاربر در این قسمت باشد. به صورت پیش فرض وقتی در قسمت ساخت اپلیکیشن Template روی گزینه‌ی Demo Template بگذارید 3 نوع از این مدل وجود خواهد داشت، که یکی از آنها مطالب ستاره دار شده کاربر، بعدی مطالب خوانده نشده و دیگری مطالب 24 ساعت اخیر را نمایش می‌دهد که بهتر است با تنظیمات آن‌ها کاری نداشته باشید اما می توانید برای چگونگی نمایش مطالب و جایگاه این بخش در فهرست از قسمت Details اقدام کنید.

 

Web

  • از این مدل می توانید در چند حالت استفاد کنید که راحت‌ترین و پر استفاده‌ترین آن ارجاع به یک صفحه‌ی خارجی است. برای مثال می‌توانید لینک سایت را وارد کنید تا کاربر با انتخاب آن بتواند به وب سایت ارجاع شود. برای تنظیم آن روی گزینه Details کلیک کنید.

آموزش ساخت اپلیکیشن اندرویدی در 5 دقیقه (12)در صفحه نمایش داده شده بر روی زبانه‌ی Web کلیک کرده و پیوند وب سایت خود را وارد کنید و تنظیمات دیگر را نیز مانند تصویر زیر کامل نمایید. البته می توانید گزینه‌ی Type روی web content قرار دهید که در این صورت قادر خواهید بود به‌جای ارجاع به یک وب سایت از این مدل به گونه‌ای استفاده کنید که محتوایی مانند متن خوش‌آمد گویی یا … را به نمایش بگذارد. اگر به HTML آشنا باشید به راحتی می‌توانید صفحه‌ای زیبا و با امکاناتی از طریق این مدل خلق کنید.

آموزش ساخت اپلیکیشن اندرویدی در 5 دقیقه

در حالت کلی چند مدل نیر وجود دارند که قادر به حذف آنها نخواهید بود، اما باید آنها را به درستی تنظیم کنید. که در ادامه به توضیح درباره‌ی آنها می‌پردازیم

  • Sync: این مدل وظیفه‌ی همگام‌سازی را برعهده دارد که تنظیمات خاصی ندارد اما با این حال می توانید آیکون آن را مشخص نمایید. برای تغییر آیکون این مدل روی گزینه Details کلیک کرده و تنظیمات دلخواه را پیاده کنید.
  • GroupDivider: این مدل تنها کاری که می کند این است که یک خط ما بین گزینه‌های فهرست ایجاد می‌کند تا فهرست اصلی زیباتر و منظم‌تر به نظر برسد.
  • Placeholder: این مدل قابل حذف نیست و تنظیمات خاصی نیز ندارد.
  • Downloads: این مدل نیز قابل حذف نخواهد بود و تنظمیات خاصی ندارد.
  • Themes: قالب اصلی اپلیکیشن را مشخص می‌کند؛ قابل حذف نیست و فقط در قسمت تنظیمات می‌توانید نام آن را تغییر دهید یا از نمایش آن در فهرست اصلی جلوگیری کنید.
  • Settings: بخش تنظیمات اپلیکیشن را بر عهده دارد. Settings قابل حذف نیست و تنظیمات خاصی نیز ندارد.

مدل‌های دیگری نیز وجود دارد که به دلیل استفاده کم در طول ساخت اپلیکیشن، از توضیحات درباره آنها چشم‌پوشی می‌کنیم.

نکته: خالی از لطف نیست بدانید که برای جابجایی هر مدل کافی است آن را با استفاده از موس بالا و پایین برده و رها کنید تا در جای درستی در فهرست قرار گیرد و اینکه برای غیر فعال کردن حالت نمایشی هر مدل در فهرست اصلی اپلیکیشن می توانید تیک گزینه‌ی Enabled آن را بردارید، در این صورت مدل در فهرست اصلی نمایش داده نخواهد شد.

مرحله‌ی پنجم

دیگر راه زیادی تا آماده شدن اپلیکیشن نمانده است، در این بخش تنظیمات کلی اپلیکیشن را ماننند تصویر زیر کامل کنید.

آموزش ساخت اپلیکیشن اندرویدی در 5 دقیقه

مرحله‌ی 6

این قسمت مربوط به تبلیغات درون برنامه‌ای می‌شود که دارای چندین حالت می‌باشد که بهتر است این بخش را مانند تصویر زیر غیر فعال کنید.

آموزش ساخت اپلیکیشن اندرویدی در 5 دقیقه

مرحله‌ی 7

آخرین قدم همینجاست. در این مرحله کافی است با زدن گزینه Submit to Build در خواست ساخت اپلیکیشن را صادر کنید. بعد از چند دقیقه لینک دانلود آن با فرمت APK به ایمیل شما ارسال خواهد شد. کافی است فایل را دانلود کرده و آن را در دستگاه اندرویدی خود نصب کنید و مورد آزمایش قرار دهید.

آموزش ساخت اپلیکیشن اندرویدی در 5 دقیقه

امیدواریم که این آموزش مفید واقع شود. نظرات خود را با ما در میان بگذارید!

منبع تهیه شده در دیجی رو
مطالب پیشنهادی
34 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
معین کریمی
معین کریمی
7 سال قبل

عالی بود. خیلی ممنون 🙂

شرکت برنامه نویسی موبایل
شرکت برنامه نویسی موبایل
7 سال قبل

نرم افزار های ساخته شده با این سایت محدودیت هایی دارن

علی
علی
پاسخ به  هاشم رضاپور
7 سال قبل

میشه اسم چند تا شون رو بگی ببینم چجوری ساختن؟

mehdi
mehdi
7 سال قبل

باسلام و تشکر از این مطلب مفید.لطفا بگید بعد از درست کردن اپلیکیشن برای اضافه کردن چیزی مثلاً عکس در برنامه باید چکار کنیم؟

علي
علي
7 سال قبل

سلام

من يه سوال دارم اونم اينه كه من اين بخش modules رو اصلا نفهميدم من راستش نفهميدم كه براي چي آدرس وب ميخواين؟يني بايد از قبلش ي سايت داشته باشيم؟لطفا بيشتر توضيح بديد.
باتشكر

علی
علی
7 سال قبل

چقدر جالب بعد حتما باید وبسایت باشه؟وبلاگ نمیشه؟بعد میشه این بخش رو توضیح بدیدmodules

علی
علی
7 سال قبل

من توی بخش مدل نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم که ب کارم بیاد.میشه بگید کدوم برا چه کاری خوبه؟

علي
علي
7 سال قبل

خب من ميخوام ي برنامه اي بسازم كه مطالب سايتمو نشون بده يني من هرچي ميذارم تو وبلاگم اونجا هم نشون بده يني بعد اينكه همگام سازي شد با وبلاگم يني ب اينترنت وصل باشه و مطالب رو آپديت كنه

حسین
حسین
7 سال قبل

وقتی برناممونو دانلود کردیم وموردازمایش قراردادیم چطور برنامه رو از گوشی به مارکت موردنظرارسال کنیم

حسین
حسین
7 سال قبل

ایا ساخت برنامه ندروید وفروش ان چقدر میتونیم درامد کسب کنیم ایامیشه بااین کار طی چندماه یه پول دار حرفه ای شد

علی
علی
پاسخ به  حسین
7 سال قبل

نه نمیشه برنامه نویسای زبان های جاوا وبیسیک۴اندروید هم بعضی هاشون از برنامه هاشون پول زیادی در نمیارن پس نمیشه انتظار پولدارشدن رو داشت.

حسین
حسین
7 سال قبل

اگه برنامه ای که ساختیم رو مستقیما به مارکت مورد نظر ارسال مشکل پیش نمی یاد چطور ازسالم وبی عیب بودن برنامه خود حین ساخت اطمینان داشته باشیم

حسین
حسین
7 سال قبل

راستی به نظرشما برنامه ای که ساختیم رو اگه تویه مارکت پخش کنیم بهتره یا توچندتا مارکت ویه چیزدیگه بهترین مارکتی که همه جا شناخته شده باشد شرایطش خوب باشه کدوم مارکته

حسین
حسین
7 سال قبل

چراجواب نمی دید

حسین
حسین
7 سال قبل

یه جاشنیدم اگه برنامه رو تویه مارکت پخش کنیم بهتره نظرشماچیه اگه تویه مارکت پخش کنیم خوبه یا چندتا مارکت

حسین
حسین
7 سال قبل

چرا یه برنامه ساز نمی سازید ودر سایت بزارید این طوری کارمون راحت تر میشه ویه چیز دیگه میسه دقیق توضیح دهید چطور برنامه رو ازگوشی به مارکت مورد نظر بفرستیم

حسین
حسین
7 سال قبل

میشه کامل توضیح دهید برنامه ای که رو گوشی نصب هستش رو چطور به مارکت مورد نظر مثل مایکت بفرستیم

علی رضا
علی رضا
7 سال قبل

سلام، اپلیکیشن باید یک کاربرد داشته باشد. که هدف اصلی کاربران است. کاربرد این اپلیکیشن که ساختید چیست؟

علیرضا
علیرضا
7 سال قبل

من مرحله سوم رو نفهمیدم

محمد بخشیان ایوری
محمد بخشیان ایوری
7 سال قبل

سلام من در قسمت مدل ها FEED [RRS-ATOM] رو انتخاب کردم و ادرس RRS یک سایتو بهش دادم ولی بعد از دریافت نرم افزار در اون قسمت FEED که خودم ادرس سایت دادم هیچ چیزی از سایت انتخابی من وجود نداشت لطفا راهمایی کنیدخواهش میکنم

محمد
محمد
7 سال قبل

سلام اقا هرکاری می کنیم اپلیکیشن ساخته شده رو به ایمیلمون ارسال نمی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مشکل چیه همه روامتحان کردیم.لطفا جواب بدین.ممنون