کمبریج آنالیتکیا و توسعه‌ی ارز رمزی برای فروش اطلاعات‌ شخصی کاربران!

خیلی از اتفاقات بدی که این مدت در دنیای وب اتفاق افتاده به یک اسم برمیگردد: کمبریج آنالیتیکا. این شرکت به همراه شرکت فیسبوک مدتی پیش برای بدست آوردن و استفاده از اطلاعات ۸۷ میلیون کاربر برای ایجاد پروفایل‍های روانشناختی به منظور استفاده در کمپین‌های سیاسی مورد انتقاد قرارگرفتند.

به تازگی، کارمند سابق این شرکت Brittany Kaiser فاش کرده که کاربرانی که فیسبوک از اطلاعات‌شان استفاده کرده فقط به این ۸۷ میلیون ختم نمی‌شود. او همچنین در مصاحبه‌ای در مورد برنامه‌های دیگر کمبریج آنالیتکیا صحبت کرده است.

از جمله‌ی این برنامه‌ها کار کردن این کمپانی بر روی یک ICO برای ایجاد ارز مجازی‌ای جدید بوده‌است. توسعه‌ی این کوین دیجیتالی مبتنی بر بلاک چین در اواسط سال ۲۰۱۷ آغاز شده و مسئولیت آن بر عهده‌ی Brittany Kaiser و مدیرعامل معلق شده‌ی این شرکت یعنی Alexander Mix بوده.

ایده‌ی این طرح این بوده که کاربران می‌توانستند اطلاعات شخصی‌شان را با ارز رمزی مبادله کنند و به خریداران اجازه‌ی ذخیره‌ی اطلاعات آنها و فروشش به تبلیغ‌کننده‌ها را بدهند.

این موضوع، نیاز به برگزاری و میزبانی پرسشنامه‌ها و گرفتن اطلاعات با مطلع کردن کاربران را از بین می‌برد. اما رویای این شرکت به حقیقت نپیوست چراکه دزدی‌های اطلاعاتی که در گذشته انجام داده بودند برملا شد.

این شرکت مشاوره‌ی سیاسی، همینطور ارزهای دیجیتالی را به عنوان انگیزه‌ای برای افرادی که در مناطق دور افتاده‌ی مکزیک بودند برای پرکردن فرم‌های نظرسنجی مدنظر قرار داده‌بود. اطلاعاتی که از طریق این نظرسنجی جمع آوری می‌شد می‌توانست برای برپاکردن کمپین‌های سیاسی در مکزیک مورد استفاده قراربگیرد.

سخنگوی این شرکت در ایمیلی گفته:

 تکنولوژی بلاک چین آنها قرار بوده به مردم کمک کند که اطلاعات‌شان را به صورت آنلاین امن کرده و اطلاعات شخصی‌شان را از سازمان‌ها و اشخاص حقوقی بازپس بگیرند و همینطور بینش و کنترل کاملی بر اطلاعات‌شان داشته باشند.

کمبریج آنالیتیکا همچنین برای ارتقای ارز دیجیتالی‌ای به نام Dragon Coin که برای قمار طراحی شده‌است هم همکاری‌هایی انجام داده. با اینکه اسم Wan Kuok-koi، اسپانسر این کوین، در اسناد ذکر شده، اما Dragon Coin هرگونه ارتباطی با کمبریج آنالیتیکا را رد کرده‌است.

وقتی حرف از افزایش سرمایه به صورت آنلاین باشد، ICOها گزینه‌ی روی بورسی هستند، اما چون توسط دولت‌ها و قوانین کنترل نمی‌شوند خیلی چیز سالمی تلقی نمی‌شوند چراکه احتمال کلاهبرداری در آنها بالاست.

منبع fossbytes
مطالب پیشنهادی
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها