حدود سه سال و نیم پیش بود که برای اولین بار اخباری مبنی بر این که اپلیکیشن فیس بوک شارژ باتری موبایل های آیفون را بیش از حد می خورد به گوش رسید و این موضوع بصورت کلی متوجه سیستم عامل Ios بود. سال پیش فیس بوک رسما اعلام کرد که مشکل را یافته و به زودی با ارائه ی یک آپدیت آن را حل خواهد کرد. ولی متاسفانه چند وقتی می شود که کاربران اندرویدی نیز این اتفاق را تجربه می کنند و با نصب این برنامه عمر باتری دیوایس هایشان به شدت کاهش یافته است.
در همین راستا Tech World Zone آزمایشی را بر روی این اپلیکیشن انجام داده و از نکسوس 6 پی استفاده کرده است و مشخص شد که مقصر اپلیکیشن می باشد. با بررسی های بیشتری که صورت گرفت مشخص شد که با حذف اپلیکیشن فیس بوک در روز می توان 20% شارژ بیشتر باتری را تجربه کرد.
باید به این نکته نیز اشاره کرد که با حذف کردن این برنامه عملکرد سیستم عامل نیز به شکل محسوسی بهبود می یابد. جالب است که هیچ میزان مصرف باتری توسط این اپلیکیشن دیده نمی شود ولی در پس زمینه حتی در حالت آفلاین نیز از باتری مصرف می کند و فعال است و این اتفاق سبب می شود که ناتیفیکیشن ها و دیگر عملکردها سریع تر انجام شوند. ولی چه فایده دارد زمانی که شارژدهی دیوایس را مختل می کند؟
طی بیانیه ای که فیس بوک منتشر کرده به صراحت بوجود مشکل در برنامه اش اشاره داشته ولی به هیچ عنوان نگفته که شارژ باتری را مختل می کند. این بیانیه مختص سیستم عامل اندروید است و در ادامه بخشی مهم از آن را خواهید خواند.
از سوی کاربران اپلیکیشن فیس بوک چندین اختلال در سرعت استفاده از برنامه بر روی گوشی های اندرویدی تاکنون داشته ایم و در حال تحقیق پیرامون این موضوع هستیم و در اسرع وقت با ارائه ی یک آپدیت مشکل را برطرف خواهیم نمود. تمرکز ما بر روی بهبود این وضعیت می باشد.
اگر شما باید روزانه از فیس بوک استفاده کنید بهتر است اپلیکیشن آن را پاک کرده و از نسخه ی دکستاپ آن استفاده کنید.
نظر شما درباره ی این اتفاق چیست؟