هفته گذشته مقاله ای در دیجی رو به رشته قلم در آمد تا شما کاربران عزیز را با تلفن های هوشمندی که از نظر کارایی و قابلیت با دیگر بازیگران این بازار تفاوت های چشم گیری دارند، آشنا کنیم.
بخش اول این مقاله که در آن پنج محصول به معرض معرفی شما گذاشته شد را می توانید در اینجا مطالعه کنید.
اما در بخش دوم تصمیم داریم تا ۷ تلفن هوشمند دیگر که دارای تفاوت های نسبتا بزرگی در مقابل دیگر محصولات هم رده هستند را به شما معرفی کنیم.
۷ تلفن هوشمند که سخت افزاری منحصر به فرد دارند
بزرگ نمایی یا زوم در Samsung Galaxy K Zoom
سامسونگ گلکسی کِی زوم هر چیزی است به جز یک گوشی همراه معمولی! این محصول نیم تلفن هوشمند است و نیم دیگر یک دوربین کامپکت. گلکسی کِی زوم به همراه خود یک دوربین با سنسور ۲۰٫۷ مگاپیکسلی ۱/۲٫۳ اینچی و فلاش زنون دارد که به تثبیت کننده نوری تصاویر ( IOS ) نیز مجهز شده است.
به تمام این ها، بزرگ نمایی ۱۰x اپتیکال را نیز اضافه کنید تا خود را روبروی بالاترین سطح از بزرگ نمایی، در یک تلفن های هوشمند ببینید.
بزرگترین سنسور دوربین در Panasonic Lumix CM1
این روزهای شاهد بالا رفتن رزولوشن دوربین ها هستیم تا جزئیات بیشتری را درون عکس ها به ثبت برسانیم. با بالا رفتن رزولوشن سنسور دوربین، به دلیل بالا رفتن تعداد پیکسل ها، اندازه آن ها کوچک تر می شود. پیکسلی کوچک تر، نور کمتری را نسبت به پیکسل بزرگتر در خود جای می دهد و در نتیجه، عکس برداری در محیط های کم نور باعث کاهش کارایی آن دوربین می شود.
برای رهایی از این نقطه ضعف، باید به سمت سنسورهایی رفت که اندازه بزرگتری دارند. این کار دقیقا همان چیزیست که پاناسونیک به طرف آن قدم برداشته و اقدام به تولید آن کرده است. Lumix CM1 یک تلفن هوشمند اندرویدی است که از پشت، هیچ شباهتی به تلفن های رایج بازار ندارد. نمای پشتی این محصول بسیار به دوربین های ساخت این کمپانی شبیه می باشد. این دوربین عظیم و الجثه ای که در پشت گوشی می بینیم، مجهز به یک سنسور یک اینچی ۲۰ مگاپیکسلی است تا تصاویر بسیار با کیفیتی را که هم سطح با دوربین های کامپکت قرار می گیرد، به ثبت برساند.
دوربین گردان در Oppo N3
تلفن هوشمند Oppo N3 یک سال می شود که به بازار آمده و آن چنان جدید نیست، اما به دلیل موضوع مقاله ای که در حال خواندن آن هستید، وجودش در لیست ضروری به شمار می رود.
دوربین چرخان ابتدا در Oppo N1 معرفی شد و به مرور بهبود یافت. مکانیزم این قابلیت به گونه ای است که کاربر می تواند بخشی از تلفن همراه خود را که دوربین درون آن تعبیه شده را چرخانده، و دوربین پشت گوشی را تبدیل به دوربین جلو کند. از آنجایی که دوربین های مورد استفاده در قسمت جلو نسبت به دوربین اصلی در سطح پایین تری قرار می گیرند، این کار می تواند راه حلی بسیار کاربردی برای حل این مشکل باشد.
متاسفانه سنسور مورد استفاده در این گوشی، آن طور که می بایست کیفیت خوبی نداشته و این قابلیت را کم رنگ نشان داده است. اما مطمعن هستیم که Oppo در حال بهبود دادن این وضعیت بوده و مشغول طراحی نسخه بهتری از این محصول است. امید می رود تا در نسخه بعدی از سری N این کمپانی، شاهد دوربینی با کیفیت تر از قبل باشیم.
خمیدگی در دو سمت نمایشگر در Samsung Galaxy S6 edge و Galaxy S6 edge plus
اولین تلفن هوشمند که دارای خمشی در نمایشگر بود، گلکسی نوت اج از سوی سامسونگ نام داشت. گلکسی اس ۶ ادج و گلکسی اس ۶ ادج پلاس دنباله روی این فناوری جدید سامسونگ هستند. خمیدگی در دو سمت این تلفن های هوشمند، نه تنها زیبایی منحصر به فردی را به آن ها داده، بلکه اطلاعات مفیدی را به معرض نمایش، در کنار نمایشگر اصلی در اختیار کاربران قرار می دهد.
در کنار این قابلیت بکر، این دو گوشی بسیار سریع و پر قدرت بوده و دارای کیفیت ساخت بالا و دوربین های با کیفیتی نیز می باشند.
خمیدگی و ترمیم پذیری در LG G Flex 2
تلفن هوشمند فلکس ۲ از ال جی، دارای دو ویژگی منحصر به فرد است. اول خمیدگی نمایشگر از جهت افقی و دیگری عدم آسیب دیدن محصول در صورت فشار دادن پشت دستگاه برای صاف کردن گوشی(!)
اگر هنوز دنبال قابلیت های دیگر هستید، ال جی باز هم شما را قافلگیر خواهد کرد. بدنه این گوشی در صورت خط افتادن و خراشیدگی، از خود واکنش نشان داده و خود را ترمیم می کند. این گوشی بیشتر به ابزاری برای تردستی شبیه است تا یک تلفن هوشمند(!)
به حداقل رسیدن حاشیه نمایشگر در Sharp Aquos Crystal X
در طول چند سال گذشته، کمپانی های مطرح گوشی ساز به دنبال کم کردن حاشیه نمایشگر تلفن های همراه خود بوده اند. اگر به دنبال محصولی هستید که در این مورد به اوج رسیده، گزینه پیشنهادی ما از تولید کننده ای ژاپنی، شارپ خواهد بود. Aquos Crystal X از شارپ با نسبت ۸۲٫۱۸ درصدی نمایشگر به بدنه، میزان حاشیه دور نمایشگر را به حداقل رسانده که دیدن تصویر این گوشی، بیان گر همه چیز خواهد بود. برای مقایسه لازم است به سمت گلکسی های سامسونگ برویم. نسبت صفحه نمایش به بدنه در گلکسی اس ۶ اج که خود جزو تلفن های هوشمندی به شمار می رود که نمایشگری با حاشیه بسیار اندک دارد، ۷۲ درصد است.
شارژ سریع در Asus Zenfone 2
برای عده ای، میزان عمر باطری جزو مهم ترین فاکتورهای انتخاب تلفن همراه می باشد. در بخش اول از این مقاله، با Blu Studio Life آشنا شدیم که به لطف داشتن باطریای غول پیکر، عمر باطری بسیار زیادی را به کاربر ارائه میداد. اما در این قسمت، قصد داریم تا به شما سریع ترین تلفن هوشمند از نظر شارژ شدن یا پر کردن باطری را معرفی کنیم. زن فون ۲ محصولی از کمپانی نام آشنای Asus است که سریع تر از هر تلفن هوشمند دیگری باطری خود را به ۱۰۰ درصد می رساند.
در آزمایشات بنچمارکی که بر روی این تلفن هوشمند صورت گرفته، طول عمر ۷ ساعت و ۳۴ دقیقه ای باطری به ثبت رسیده که راضی کننده، اما نه خیره کننده است. اما چیزی که باعث وارد شدن این گوشی به لیست ما شده، مدت زمان شارژ شدن از کاملا خالی به ۱۰۰ درصد این گوشی است. زن فون ۲ به کمتر از یک ساعت و یا دقیقا ۵۸ دقیقه برای انجام این کار به زمان نیاز دارد که بسیار تعجب بر انگیز است. برای مثال باز به سراغ خانواده گلکسی های سامسونگ می رویم، گلکسی اس ۶ که رتبه در سوم در سرعت شارژ شدن قرار می گیرد، به ۷۸ دقیقه زمان احتیاج دارد که از صفر به صد درصد برسد.