اخیرا اپل با انتشار بتا iOS 12 به شکلی نسخه دو سیم کارت آیفون 2018 را لو داد. این افشا می تواند مهر تاییدی بر عرضه نسخه دو سیم کارت نسل جدید آیفون باشد، قابلیتی که برای اولین بار در گوشی‌های هوشمند آیفون اپل قابل مشاهده است.

متاسفانه در نسخه بتا و دیگر گزارش‌ها دقیقا مشخص نیست آیا می‌توان در تمامی مدل‌های آیفون 2018 شاهد قابلیت پشتیبانی از دو سیم کارت بود یا خیر. براساس آخرین گزارش‌ها کوپرتینویی‌ها تصمیم گرفتند نسخه دو سیم کارت را انحصاری یکی از بازارهای بزرگ صنعت کنند.

به گزارش وب‌سایت 9to5Mac، قرار است تنها نسخه 6.1 اینچی آیفون 2018 با نمایشگر LCD به قابلیت دو سیم کارت مجهز شود و این اسمارت‌فون نیز برای بازار چین در نظر گرفته شد. البته نسخه 6.1 اینچی آیفون 2018 در بازارهای دیگر نیز به فروش خواهد رسید اما خبری از قابلیت پشتیبانی دو سیم کارت همزمان نخواهد بود.

باید بیان کرد این گزارش جدید متفاوت از اطلاعات افشا شده توسط تحلیلگر مشهور مینگ چی کو است. کو پیشتر در گزارشی اعلام کرد اپل می‌خواهد تنها نسخه 6.5 اینچی آیفون را با این قابلیت عرضه کند. با این حساب خبری از نسخه دو سیم کارت آیفون 2018 برای بازارهای مختلف نخواهد بود و تنها شهروندان چینی‌ می‌توانند نسخه دو سیم کارت آیفون 2018 را خریداری کنند.

در اخباری مرتبط اپل سپتامبر سال جاری طی رویدادی اختصاصی محصولات جدید خود از جمله سه مدل آیفون 2018 را معرفی می‌کند.