آی پینز

«انرجایزر پاور مکس پی 20» معرفی شد؛ گوشی ساده‌ای که می‌تواند گوشی‌های دیگر را شارژ کند!

انرجایزر (Energizer) به تازگی اقدام به توسعه هر چه بیشتر محصولات سری پاور مکس (Power Max) خود کرده و گوشی P20 را در این سری معرفی نموده است. این محصول جدید یک گوشی ساده بوده که البته از یک باتری پرظرفیت با طول عمر بالا بهره می‌برد.

«انرجایزر پاور مکس پی 20» دارای یک باتری 4000 میلی آمپر ساعتی است که تنها با یکبار شارژ می‌تواند انرژی مورد نیاز 31 روز در حالت آماده به کار ماندن و همچنین 40 ساعت مکالمه مداوم را فراهم کند.

پاور مکس پی 20

اگر این ویژگی‌های نتوانسته اند شما را مجذوب خود کنند، بهتر است این نکته را هم بدانید که پاور مکس پی 20 در پایین بدنه خود یک پورت استاندارد USB هم دارد که می‌تواند برای شارژ کردن گوشی‌های دیگر مورد استفاده قرار بگیرد!

صفحه نمایش این گوشی ساده در اندازه 2.8 اینچ طراحی شده و رزولوشنی برابر با 240 در 320 پیکسل دارد. امکان استفاده از دو سیم کارت به صورت همزمان در این محصول مهیا بوده و همچنین یک شیار مجاز هم برای اتصال کارت حافظه میکرو اس دی در نظر گرفته شده است. در کنار همه این‌ها، چراغ قوه را هم اضافه کنید که در بالای گوشی تعبیه شده است.

پورت USB پاور مکس پی 20

با توجه به ساده و ابتدایی بودن گوشی نباید انتظار چندانی از دوربین آن داشته باشید اما به هر حال یک دوربین VGA در پشت آن قرار گرفته که مطمئناً بودنش بهتر از نبودنش است! رادیوی FM و موزیک پلیر داخلی با قابلیت پخش فایل‌های MP3 از جمله دیگر ویژگی‌های «انرجایزر پاور مکس پی 20» است. اگر کنجاوید تا در مورد قطعات سخت افزاری این گوشی بدانید باید بگوییم که پردازنده Spreadtrum SC6531E وظیفه پردازش اطلاعات آن را بر عهده داشته و تنها 4 مگابایت حافظه رم نیز برایش در نظر گرفته شده است.

منبع gsmarena
مطالب پیشنهادی
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها