تقریبا 98 درصد ویدئوهای منتشر شده در شبکهی اجتماعی فیسبوک کلیپهای ریپ شدهای از یوتیوب هستند که نسبت تصویر در آنها به شکل آزاردهندهای تغییر یافته تا باعث از بین بردن متن در بخشهای انتهایی و بالایی تصویر شود، یا جزو آندسته ویدئوهایی هستند که توسط تعدادی از ایستگاههای رادیویی اوهایو از یوتیوب دزدیده و دوباره به این امید منتشر میشوند که در این شبکهی اجتماعی بتوانند سطحی از “درگیری و تعامل” را با کاربر به وجود آورند. حتی با تمامی این صحبتها، اگر واقعا خواسته باشید این ویدئوها را ذخیره کنید، اپلیکیشن اندروید فیسبوک اجازهی انجام این کار را به شما میدهد. نسخهی جدید این اپلیکیشن دارای یک نسخهی کاربری جدید و بخشی به اسم “Saved” برای ویدئوها است ولی به نظر معنای این کلمه برای فیسبوک متفاوت با سایرین است.
مشاهدهی عبارت “در حال ذخیرهسازی” یک ویدئو در فیسبوک به این معنا است که آن ویدئو در اکانت شما، یعنی نسخهی لوکال اپلیکیشن فیسبوک، ذخیره میشود. این گفته به معنای این نیست که یک نسخه از ویدئوهای مورد نظر به شکل یک فایل قابل دسترس کاربر بر روی سیستم گوشی همراه یا تبلت شما قرار میگیرد، نظیر اتفاقی که در مرورگرهای کروم و سایر مرورگرها با ذخیرهسازی یک ویدئو با استاندارد HTML5 رخ میدهد. خیر، فایل دانلود شده تنها در اپلیکیشن فیسبوک خواهد بود یعنی تنها از اینترفیس آن قابل دسترسی است. احتمالا این سیستم فیسبوک به این دلیل است تا کاربران این شبکهی اجتماعی نتوانند ویدئوها را در سایر سرویسها آپلود کنند و این اجبار برای آنها شکل گیرد که تنها به اشتراکگذاری در خود فیسبوک ختم شود.
ویدئوها را میتوان زمانی که ذخیره شوند به صورت آفلاین مشاهده و هر زمانی که خواسته باشید، پاک کرد. زمانی که سرعت اینترنت قابل قبولی ندارید وجود این گزینه خیلی خوب است، در غیر این صورت عملکرد زیادی برای آن نمیتوان قائل شد. گزینهی “save” در نسخههای 85 و 86 (بتا) این اپلیکیشن به چشم میخورند.