مقایسه دوربین Galaxy S6 تا Galaxy S10؛ تغییرات پرچمداران سامسونگ در گذر تاریخ

این روزها تب و تاب عکاسی با گوشی هوشمند در بین مردم بسیار زیاد شده است و تقریبا هر فردی با داشتن یک گوشی هوشمند با کیفیت دوربین قابل قبول را میتوان یک عکاس آماتور نامید. از این رو رقابت بر سر تعبیه دوربینهایی با کیفیت بالا به روی اسمارتفونها نیز در بین رقبا به شدت تنگاتنگ شده است.
در این بین کمپانی سامسونگ یکی از برندهای معروفی است که در ساخت گوشیهای هوشمند با کیفیت دوربین قابل قبول به خوبی شناخته شده اما در نهایت دوربینهای این کمپانی به دور از عیب و نقص نیستند. این غول کرهی جنوبی از نظر ساخت گوشیهای هوشمند با کیفیت دوربین بالا همیشه در جایگاه دوم یا سوم جهانی قرار داشته و از این رو در هر سری از گوشیهایی که به بازار عرضه میکند سعی در بهبود کیفیت و کارایی دوربین تعبیه شده در اسمارت فون خود دارد. این موضوع باعث شده تا سامسونگ در بیشتر مواقع نتواند در میان رقبای خود سر افراز بیرون بیاید! البته این بدان معنا نیست که این برند معروف جهانی توانایی ساخت و ایجاد تغییرات ویژه در دوربینهای تلفن همراه خود را ندارد؛ بلکه قضیه کاملا برعکس است! سامسونگ در چند سال اخیر با اضافه کردن ویژگیهایی نظیر دیافراگم متغیر، دوربینهای دوگانه و غیره توانسته نظر بسیاری را به خود جلب کند. ممکن است با خود بگویید چگونه میتوان این تغییرات اساسی در کیفیت دوربین و پیشرفت ویژگیهای آن را مشاهده کرد. برای پاسخ به این سئوال کافیست گوشیهای پرچمدار این کمپانی در چند سال گذشته را به دست گرفته و از مناطق مختلف عکسبرداری کنیم تا متوجه تفاوت کیفیت و تغییرات اساسی بوجود آمده در ساختار دوربین آنها شویم. در این مقاله با دیجیرو همراه باشید تا با روند تکامل دوربینهای سامسونگ گلکسی آشنا شده و شاهد پیشرفت این کمپانی در ساخت دوربینهای با کیفیت در سالهای اخیر باشید.
در جدول زیر قصد داریم تا به بررسی اجمالی ویژگیهای ساختاری دوربین تعبیه شده در گوشیهای Galaxy S6 تا Galaxy S10 بپردازیم.
Galaxy S10 | Galaxy S9 | Galaxy S8 | Galaxy S7 | Galaxy S6 |
12 مگاپیکسل
F1.5/F2.4 26 mm (35mm eq.) سایز سنسور: 2.55/1 سایز پیکسل: μm 1.4 |
12 مگاپیکسل
F1.5/F2.4 26mm (35mm eq.) سایز سنسور: 2.55/1 سایز پیکسل: μm 1.4 |
12 مگاپیکسل
F/1.7 26mm (35mm eq.) سایز سنسور: 2.55/1 سایز پیکسل: μm 1.4 |
12 مگاپیکسل
F/1.7 26mm (35mm eq.) سایز سنسور: 2.5/1 سایز پیکسل: μm 1.4 |
16 مگاپیکسل
F/1.9 28mm (35mm eq.) سایز سنسور: 2.6/1 سایز پیکسل: μm 1.12 |
در ادامه با پنج پرچمدار اخیر سامسونگ از 9 منظرهی متفاوت عکس برداری کرده و سعی بر آن داشتهایم تا به گونهای عکسها گرفته شود که بتوان به راحتی با یکدیگر مقایسه کرد.
نکته: Galaxy S6 دارای نمای میدانی نزدیکتر و همچنین دارای فاصلهی کانونی بیشتری نسبت به سایر پرچمداران میباشد؛ در این مقاله دیجی رو تمام سعی خود را بر این داشتهام تا تصاویر را به گونهای برای شما عزیزان به نمایش درآوریم که در حالتها یکسان و قابل مقایسه باشند اما توجه داشته باشید که هیچگونه ویرایشی روی عکسهایی که مشاهده میکنید، صورت نگرفته است.
در ادامه سیر تکاملی دوربینهای گلکسی را مشاهده میکنید.
منظرهی شماره 1#
عکس گرفته شده توسط Galaxy S8 نشاندهندهی اشباع رنگ بیش از حد میباشد، این قضیه باعث شده تا منظرهی ثبت شده خیلی به رنگ واقعی نزدیک نباشد. هنگام مقایسهی این عکسها متوجه شدیم که Galaxy S9 بهترین عملکرد ممکن در ثبت تصویر را داشته است زیرا عکس ثبت شده توسط Galaxy S10 فاقد کنتراست میباشد که همین موضوع باعث شده تا تصویر خیلی جذاب به نظر نرسند.
منظره شماره 2#
منظره شماره 3#
منظره شماره 4#
منظره شماره 5#
منظره شماره 6#
منظره شماره 7#
منظره شماره 8#
منظره شماره 9#
در نهایت به هیچ عنوان نمیتوان منکر کیفیت خوب دوربینهای گلکسی شد و به وضوح مشخص است که سامسونگ در طی این سالها، تلاش در تغییر کیفیت و بهبود نواقص موجود در دوربین گوشیهای هوشمند خود داشته است. با این حال عملکرد این دوربینها در شرایط نوری مختلف، متفاوت بوده اما تفاوت عمدهی آن در عکسهای گرفته شده در نور کم بود. در نتیجه میتوانیم به صراحت بگوییم که گوشیهای گلکسی یکی از نسلهای جدید دوربین را در خود جای دادهاند که با گذر زمان شاهد بهبود و ارتقاء کیفیت قابل توجه و بعضا کوچکی در آنها هستیم. اگر شما هم طرفدار پرچمداران اندرویدی سامسونگ هستید، متوجه میشوید که با هر بار ارتقاء گوشیتان به مدل جدیدتر، تفاوت بسیار قابل توجهای در نتیجهی کارایی، عملکرد دوربین و تصاویر ثبت شده خواهید داشت.
AD
کاش گلکسی نوت ها رو هم اینطور مقایسه کنید خیلی عالی میشه