آی پینز

رویداد گلکسی آنپکد سامسونگ در روز 4 مرداد برگزار خواهد شد

یک ماه پیش، سامسونگ اعلام کرد که هفته آخر ژوئیه برای اولین بار قصد دارد رویداد «گلکسی آنپکد» خود را در کشور کره جنوبی میزبانی کند. در آن زمان شایعه شده بود که رویداد مذکور در روز 26 ژوئیه (4 مرداد) برگزار خواهد شد و اکنون این شایعه درست از آب در آمده است، زیرا سامسونگ به طور رسمی این تاریخ را تأیید کرد.

گلکسی آنپکد در سئول، پایتخت کره جنوبی، روز 26 ژوئیه (4 مرداد) رأس ساعت 11 صبح به وقت جهانی (2:30 بعد از ظهر به وقت ایران) آغاز خواهد شد و قرار است این رویداد در وب سایت رسمی سامسونگ و همچنین کانال آن در یوتیوب به صورت زنده پخش شود.

گلکسی آنپکد

سامسونگ لیست دقیق محصولاتی را که قصد دارد در رویداد گلکسی آنپکد معرفی کند، اعلام نکرده اما بر اساس آنچه که در تیزر تبلیغاتی این شرکت آمده، گوشی‌های تاشو گلکسی زد فلیپ 5 و گلکسی زد فولد 5 محور اصلی مراسم خواهند بود. در هر صورت با نزدیک‌تر شدن به زمان برگزاری گلکسی آنپکد مطمئناً شاهد انتشار اخبار و اطلاعات بیشتر در مورد محصولات جدید سامسونگ نیز خواهیم بود. پس در روزها و هفته‌های آتی همچنان با بخش اخبار دیجی رو همراه باشید.

منبع gsmarena
مطالب پیشنهادی
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها