یکی از خصوصیات بارز گلکسی زد فلیپ که آن را از دیگر گوشیها متمایز میکند توانایی تا شدن و دو نیمه شدن رابط کاربری در صفحه نمایش بلند آن است؛ صفحه نمایشی که دارای نسبت ابعاد 22:9 بوده و بسته به نوع استفاده از گوشی در حالت باز یا نیمه باز، رابط کاربری به صورت خودکار آن را به صورت تمام صفحه یا دو بخشی به کار میگیرد. سامسونگ نام این قابلیت را حالت انعطاف یا فلکس مود (Flex mode) نامیده است.
اما ظاهراً قابلیت فلکس مود در رابط کاربری سیستم عامل اندروید تنها به گوشی تاشو سامسونگ محدود نخواهد بود و در دیگر گوشیها هم میتواند به کار گرفته شود. بر اساس بیانیهای که گوگل امروز منتشر کرده، این قابلیت در آینده نزدیک راه خود را به OEM های بیشتری باز خواهد کرد (OEM اصطلاحاً شرکتی است که یک قطعه را به عنوان محصول اصلی شرکت تولید میکند و این محصول به عنوان مواد اولیه برای تولید یک محصول دیگر در شرکتی دیگر مورد استفاده قرار میگیرد).
سامسونگ و گوگل با همکاری یکدیگر بر روی قابلیت حالت انعطاف گلکسی زد فلیپ کار کردهاند؛ این قابلیت زمانی که صفحه نمایش این گوشی با زاویه 90 درجه باز شود فعال میشود. در اکثر اوقات محتوا در قسمت بالایی صفحه نمایش و کنترلها در قسمت پایینی مشاهده میشوند. دو مثال برای این قابلیت شامل مشاهده یک ویدیو در یوتیوب در قسمت بالایی صفحه نمایش و خواندن نظرات افراد در قسمت پایین و یا در حین برقرای تماس تصویری در گوگل دوو، تصویر اشخاص قسمت بالای صفحه نمایش و ابزار کنترلی در پایین میباشد.
البته هیچ تضمینی وجود ندارد که که تولیدکنندگان مشتاق باشند اینگونه صفحه نمایشهای منعطف و گوشیهایی با این قابلیت را ارائه دهند اما صفحه نمایشهای تاشو با سبک طراحی اینچنینی به نظر کاربرپسند میآیند. گوشیهای دارای صفحه نمایش تاشو هنوز نادر هستند اما با بالغ شدن این فناوری، مطمئناً شاهد ارائه طیف گستردهای از این محصولات خواهیم بود.