قبل از هر چیز باید دانست که هکرها جزئی جداییناپذیر از دنیای بیکران و البته تا حدودی خطرناک اینترنت هستند. اما با مدیریت مناسب میتوان این دشمنان امنیت را به دوستان امنیت اینترنت تبدیل کرد. از آغاز اینترنت تا به الان تعداد سایتهای بسیار زیادی از جمله سایتهای مهم دولتی، بانکی و غیره مورد هجوم هکرها قرارگرفتهاند و اطلاعاتی مهمی از آنها به سرقت رفته و مبالغ زیادی از حسابهای بانکی به سرقت رفته است.
از آن زمان تا به حال محققان امنیت سایبری تصمیم گرفتهاند که با استفاده از هکرها به نقاط ضعف و آسیبپذیریهای شبکهها و سایتهای خود پی ببرند، قبل از اینکه هکری بتواند با استفاده از آسیبپذیریهای شبکه به اطلاعات مهم و حیاتی دست پیدا کند، هکرهای کلاهسفید آسیبپذیری را کشف و به موقع آن را اصلاح میکنند. حال پنتاگون نیز از این روش هک کن و جایزهبگیر توانسته امنیت شبکه داخلی خود را به میزان قابلتوجهی افزایش دهد. پنتاگون افراد بیشتری را برای هک سایت و شبکهاش ترغیب میکند و حتی به آنان برای این کار پول نیز پرداخت میکند.
برنامه وزارت دفاع ایالاتمتحده برای هک شبکه داخلی پنتاگون بسیار موفقیتآمیز بوده است. به همین خاطر تصمیم به گسترش این برنامه و افزودن ابتکارات جدید به آن نموده است. مشابه با برنامههای پیدا کردن باگ در فیسبوک، توییتر و گوگل، برنامه هک پنتاگون نیز به کلاهسفیدهایی که بتوانند سایت و یا شبکه داخلی پنتاگون را هک نمایند، پول پرداخت میکند. این برنامه از تاریخ ۳۰ ام فروردین (۱۸ آوریل) تا ۲۳ ام اردیبهشت (۱۲ می) سال ۲۰۱۶ میلادی اجرا شد و مبلغ ۷۰ هزار دلار به هکرها جایزه داده شد. اگرچه در این برنامه ابتدایی تنها در مورد سایتهای عمومی همچون: defense.gov, dodlive.mil, dvidshub.net, myafn.net , dimoc.mil اجرا شد، با این حال وزارت دفاع عقیده دارد که هدف کلی این برنامه موفقیتآمیز بوده است.
در شروع ماه بعدی، وزارت دفاع آمریکا برنامههای جدیدی را تدارک دیده است. هرکسی میتواند آسیبپذیری را در سایت و یا شبکه پنتاگون کشف کند، بدون اینکه تحت پیگرد قانونی قرار بگیرد. وزارت دفاع به دنبال بسط این برنامه در بخش وسیعتری از شبکه خود برای افزایش انگیزهی هکرها است. شبکه پنتاگون در سال گذشته بیش از یک بار هک شده است، که در یکی از این موارد سرویس ایمیل به صورت موقت از کار افتاد. همهای حملات باعث شده تا وزارت دفاع به افزایش امنیت دیجیتال بپردازد. جدا از برنامه هک کن جایزه ببر، پنتاگون حتی مت کاتس، رئیس بخش اسپم گوگل را نیز به استخدام خود درآورده است.