سری آنر 20 (Honor 20) با هدف ارائه جایگزینی مناسب برای گوشی های هوشمند خانواده هواوی پی 30 (Huawei P30) تولید شده تا کسانی که از بودجه کافی برای خرید پرچمدارهای اخیر هواوی بهره مند نیستند، بتوانند مشخصاتی تقریباً مشابه را در یک محصول مقرون به صرفه تر تجربه کنند. در ادامه با ما در دیجی رو همراه باشید تا نگاهی کوتاه و اجمالی به مشخصات و ویژگی های نسخه استاندارد و معمولی آنر 20 بیندازیم.
مطمئناً مقرون به صرفه تر بودن آنر 20 نسبت به هواوی پی 30 و تلاش شرکت سازنده برای کاهش قیمت تمام شده، تبعاتی نیز داشته است. در واقع، دیگر خبری از دوربین پریسکوپی در پشت بدنه نیست، به جای نمایشگر اولد از یک صفحه نمایش IPS استفاده شده و هیچ یک از درجهبندی های رسمی IP برای مقاومت در برابر نفوذ آب کسب نشده است. اما در عین حال، در آنر 20 کماکان شاهد به کارگیری تراشه پردازشی کرین 980، نمایشگر تمام صفحه و دوربین چهارگانه در پشت بدنه گوشی هستیم.
در جلوی بدنه آنر 20 یک صفحه نمایش 6.26 اینچی تعبیه شده که همان طور که گفتیم از نوع IPS است. این نمایشگر دارای رزولوشن 2340 در 1080 پیکسلی بوده و یک حفره در گوشه بالای چپ آن به چشم می خورد که در واقع محلی برای تعبیه دوربین سلفی گوشی است. دوربین سلفی از یک لنز 32 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم F/2.0 استفاده می کند و در واقع همان ماژولی است که در مدل پیشرفتهتر این گوشی یعنی آنر 20 پرو هم به کار گرفته شده است.
با نگاهی به پشت بدنه آنر 20 می توان ماژول دوربین چهارگانه ای را مشاهده کرد که لنزهای آن به صورت عمودی در گوشه بالای سمت چپ چیده شده است. این لنزها متشکل از یک لنز اصلی 48 مگاپیکسلی، یک لنز 16 مگاپیکسلی فوق عریض و یک لنز 2 مگاپیکسلی ماکرو است که در یک محفظه به صورت عمودی چیده شده اند. علاوه بر این سه لنز، یک سنسور تشخیص عمق 2 مگاپیکسلی هم برای گوشی در نظر گرفته شده که البته به صورت جداگانه و در سمت راست ماژول دوربین تعبیه شده است. حال که صحبت از طراحی پشت بدنه آنر 20 شده، بد نیست اشاره کنیم که پانل پشتی این گوشی دارای یک طراحی هولوگرافیک پویا و جذاب است و با وجود اینکه در مدل معمولی آنر 20 نیز بسیار جالب و زیبا است، اما اوج کار آنر در طراحی پانل پشتی را می توانید در مدل آنر 20 پرو مشاهده کنید.
در مقایسه با مدل پرو باید گفت دوربین اصلی آنر 20 از سنسوری با گشودگی کمتر دیافراگم (F/1.8) استفاده کرده و البته تکنولوژی تثبیت نوری تصویر یا OIS نیز از آن حدف شده است. علاوه بر این، در مدل استاندارد آنر 20 خبری از لنز تله فوتو در پشت بدنه نیست.
همان طور که اشاره کردیم، آنر 20 از تراشه کرین 980 برای پردازش اطلاعات استفاده می کند و در کنار آن به 6 گیگابایت حافظه رم و فضای ذخیره سازی 128 گیگابایتی مجهز شده است. این تراشه پردازشی قدرتمند پیش از این در گوشی های مختلف آنر و هواوی امتحان خود را به خوبی پس داده و هیچ تردیدی در مورد عملکرد آن وجود ندارد.
در زمینه نرم افزاری هم مدل استاندارد آنر 20 به صورت پیش فرض از سیستم عامل اندروید 9 پای استفاده می کند که البته رابط کاربری اختصاصی Magic 2.1 UI نیز بر روی آن اعمال شده است. این رابط کاربری با وجود نام متفاوتی که دارد اما از لحاظ خصوصیات و ویژگی ها شباهت زیادی به لانچر EMUI هواوی دارد و اگر پیش از این با گوشی های هواوی کار کرده باشید، در استفاده از آنر 20 مشکلی نخواهید داشت.
آنر 20 برای تأمین انرژی قطعات خود از یک باتری 3750 میلی آمپر ساعتی استفاده می کند که خوشبختانه پشتیبانی از شارژ سریع 22.5 واتی باعث شده تا مدت زمان شارژ کردن آن به حداقل برسد. در واقع، با اتصال نیم ساعته گوشی به شارژر می توانید باتری را تا 50 درصد شارژ کنید که بسیار هیجان انگیز و جالب است.
مدل استاندارد آنر 20 با قیمت پایه 500 یورویی یعنی 100 یورو ارزانتر از مدل پرو در دسترس خریداران قرار گرفته است. بنابراین اگر فکر می کنید نیازی به لنز تله فوتو یا صفحه نمایش اولد ندارید و ضد آب بودن گوشی نیز برایتان چندان مهم نیست، با خیال راحت می توانید به سراغ این مدل رفته و مطمئن باشید که چیز خاصی را نسبت به آنر 20 پرو از دست نخواهید داد.
دقت داشته باشید که این تنها یک بررسی اجمالی و اولیه از آنر 20 بود و برای قضاوت دقیقتر و تخصصیتر در مورد عملکرد بخش های مختلف آن مانند پردازنده، دوربین و باتری، باید منتظر نتایج تست ها و بنچمارک های آن بمانیم. در آینده سعی خواهیم کرد به بررسی نتایج این تست ها نیز بپردازیم. پس با دیجی رو همراه باشید.