کمپانی چینی آنر امروز جدیدترین گوشی هوشمند پرچمدار خود را با نام آنر 90 جی تی (Honor 90 GT) معرفی کرد. این گوشی دارای مشخصات فنی بسیار جالب توجهی بوده و از تراشه پرچمدار سال گذشته کوالکام یعنی اسنپدراگون 8 نسل 2، حداکثر 24 گیگابایت حافظه رم و فناوری شارژ سریع 100 وات استفاده می‌کند.

آنر 90 جی تی

آنر 90 جی تی از یک صفحه نمایش امولد در اندازه 6.7 اینچ برخوردار است که دارای وضوح تصویری 1200 در 2664 پیکسل و نرخ تازه‌سازی 120 هرتز می‌باشد. این پنل نمایشگر همچنین از فناوری کاهش نور PWM با نرخ 3840 هرتز برخوردار بوده، اسکنر اثر انگشت در زیر آن تعبیه شده و یک دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی را درون حفره بالایی خود جای داده است.

آنر 90 جی تی

دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی با سنسور سونی IMX906 و قابلیت لرزشگیر اپتیکال (OIS) همراه با یک لنز فوق عریض 12 مگاپیکسلی در پشت بدنه گوشی قرار دارد. اما بدون تردید نقطه قوت اصلی آنر 90 جی تی پردازنده قدرتمند آن از نوع اسنپدراگون 8 نسل 2 است که با حداکثر 24 گیگابایت حافظه رم همراه شده و در واقع رکورد بیشترین مقدار رم در گوشی‌های شرکت آنر را شکسته است. البته، مدل پایه دارای 12 گیگابایت رم است در حالی که نسخه میانی نیز دارای 16 گیگابایت رم می‌باشد. ظرفیت فضای ذخیره‌سازی داخلی هم از 256 گیگابایت شروع شده و تا 1 ترابایت افزایش می‌یابد.

آنر 90 جی تی

آنر 90 جی تی با سیستم عامل MagicOS 7.2 مبتنی بر اندروید 14 عرضه می‌شود و دارای باتری 5000 میلی آمپر ساعتی با شارژ سریع 100 وات است. این گوشی پرچمدار در رنگ‌های مشکی، آبی و طلایی عرضه می‌شود و قیمت آن از 2599 یوان چین (365 دلار) برای نسخه 12/256 گیگابایتی شروع می‌شود و تا 3699 یوان (520 دلار) برای مدلی با 24 گیگابایت رم و 1 ترابایت فضای ذخیره‌سازی داخلی افزایش می‌یابد. فروش آزاد این گوشی قرار است از 26 دسامبر (5 دی)  در چین آغاز شود.