چرا ممکن است بخواهید برنامهای را که خودتان نصب کردهاید، مخفی کنید؟ به هر دلیلی که باشد، مهم این است که شما میخواهید برنامههای خاصی را از چشمان کنجکاو دیگران پنهان کنید. علاوه بر دلایلی که ممکن است شما برای خود داشته باشید، ما هم توصیه میکنیم که این کار را به علت ایمن نگه داشتن اطلاعات خود و جلوگیری از دادن دسترسیهای ناخواسته، انجام دهید.
در این مقاله، ما برای شما چهار روش از بهترین راههای مخفی کردن برنامهها در دستگاههای اندرویدی را فراهم آوردهایم. با دیجی رو همراه باشید.
راه حل اول: از یک لانچر اندرویدی استفاده کنید
اگر به کمک یک لانچر اندرویدی قصد مخفی کردن برنامههای خود را داشته باشید، گزینههای زیادی پیش رویتان قرار خواهد گرفت.
ما نصب یک لانچر از میان دو گزینهی نوا لانچر پرایم و یا اکشن لانچر پلاس را به شما پیشنهاد میکنیم. اینها بهترین لانچرهایی هستند که یک کاربر میتواند به کمک آنها، نسبت به مخفی کردن اپلیکشنهایش اقدام کند.
مراحل مخفی کردن برنامهها در نوا لانچر پرایم
قدم اول: به منوی Setting نوا لانچر وارد شوید
قدم دوم: بر روی گزینهی App & widget drawers انتخاب کنید
قدوم سوم: پایین بیایید تا به گزینهی Hide apps برسید و سپس آن را انتخاب کنید
قدم چهارم: در پایان برنامههایی را که دوست دارید مخفی کنید، در لیست قرار دهید
مراحل مخفی کردن برنامهها در اکشن لانچر پلاس
قدم اول: به منوی Setting لانچر بروید
قدم دوم: بر روی App drawers کلیک کنید
قدم سوم: گزینهی Hidden apps را لمس کنید
قدم چهارم: برنامههای مد نظر خود را مخفی کنید
راه حل دوم: استفاده از روشی اختصاصی برای مخفی کردن برنامهها (فقط برای دستگاههای روت شده)
علاقهای به استفاده از یک لانچر برای مخفی کردن اپلیکشنهای خود ندارید؟ ناراحت نباشید، میتوانید با نصب برنامههای اختصاص داده شده برای این کار به هدف خود برسید. البته این راه حل تنها برای کسانی میباشد که اسمارت فون اندرویدی خود را قبلاً روت کرده باشند، وگرنه قادر به استفادهی از این برنامهها نخواهید بود.
توجه کنید: روت کردن دستگاه اندرویدی را به شما توصیه نمیکنیم، اما داشتن یک گوشی روت شده مزایای خودش را هم دارد.
برنامهی اول:Hide it pro
این برنامه بسیار تحسینبرانگیز میباشد و برای کار با آن میبایست قبلاً دستگاه خود را روت کرده باشید. برای دور زدن جلوگیری گوشی از دادن دسترسیهای مختلف، این برنامه در ابتدا با عنوان Audio Manager بر روی گوشی شما نصب خواهد شد.
پس از نصب برنامه و ورود به آن، با نگه داشتن دست خود بر روی Audio Manager وارد برنامهی اصلی Hide it pro خواهید شد. اگر دستگاه شما روت شده باشید، صرفاً نیاز است که بر روی گزینهی Hide Apps کلیک کنید و برنامههایی را که دوست دارید، مخفی نمایید.
برنامهی دوم: X App Hider
برنامهی فوقالعادهی دیگری که در این جا میتواند به کار بیاید، X App Hider است که آن را از طریق گوگل پلی استور به راحتی میتوان دانلود و نصب کرد. مجدداً باید متذکر شویم که برای استفاده از این اپلیکشن و مخفی کردن برنامهها از طریق آن، گوشی اندرویدی باید روت شده باشد.
برای کار با این برنامه تنها کافی است که وارد آن شود و همان گونه که در تصویر میبینید، برنامههای مد نظر خود را انتخاب کنید.
راه حل سوم: غیرفعال کردن برنامههای سیستمی
اگر تصمیم دارید که فقط برنامههای پیش فرض نصب شده بر روی اسمارت فون خود را مخفی کنید، نیازی به نصب برنامهی جداگانه از گوگل پلی استور ندارید.
برای مخفی کردن چنین اپلیکشنهایی، تنها کاری که باید انجام دهید، این است که آنها را غیرفعال کنید.
مراحل غیر فعال کردن برنامههای سیستمی
قدم اول: به قسمت Setting گوشی اندرویدی خود بروید
قدم دوم: بر روی گزینهی Apps در این قسمت کلیک کنید
قدم سوم: بر روی یک برنامهی سیستمی کلیک کنید (مثل برنامهی Clock که در تصویر مشاهده میکنید)
قدم چهارم: حالا تنها کافی است که بر روی گزینهی Disable لمس کنید. در مواردی هم ممکن است به جای این گزینه با گزینهی دیگری به نام Uninstall Updates مواجه شوید. در این حالت میبایست به ورژن اولیهی اپلیکشن مورد نظر برگردید تا بتوانید آن را غیرفعال کنید.
راه حل چهارم: از برنامههای قفل کننده برای جلوگیری از دسترسیهای ناخواسته استفاده کنید
استفاده از یک برنامهی قفل کننده، دقیقاً همان کاری را مخفی کردن اپلیکشنها انجام میدهد، برای شما انجام نخواهد داد. اما در هر حال امنیت گوشی شما را حفظ خواهد کرد. به عبارت دیگر، با کمک چنین برنامههایی، محتوای اپلیکشنی که میخواستید مخفی شود، پنهان خواهد ماند، نه خود آن.
برنامههای محبوب و متعددی برای قفل کردن اپلیکشنها وجود دارند که میتوانید به کمک آنها به خواستهی خود برسید. از میان گزینههای مختلف، ما به شما برنامهی Lockdown Pro رو پیشنهاد میکنیم. البته برای دسترسی به امکانات کامل این برنامه، باید مبلغی در حدود 2 دلار از طریق پرداخت درون برنامهای آن، بپردازید.
مراحل مخفی کردن برنامهها از طریق Lockdown Pro
قدم دوم: اگر کلید قرمز رنگی را با نام OFF میبینید، بر روی آن کلیک کرده و آن را به صورت سبز و ON دربیاورید
قدم سوم: پایین بیایید تا لیست برنامههایی را که در گوشی خود نصب دارید ببینید. بر روی برنامهای که میخواهید قفل کنید، کلیک کنید. علاوه بر این میتوانید بر روی آیکون قرار گرفته در جلوی هر برنامه که به صورت سه نقطه میباشد، کلیک کنید تا گزینههای بیشتری پیش روی شما قرار گیرد و به عنوان مثال برای برنامهی مذکور یک پسورد انتخاب کنید و یا یک کاور تقلبی برای مخفی کردن آن قرار دهید.
از سایر برنامههای مشابه با Lockdown Pro میتوان به دو اپلیکشن AppLock و Hexlock App Lock اشاره کرد که کاربردهایی مشابه با برنامهی توضیح داده شده دارند.
سخن پایانی
ما در این مقاله چهار راه حل برای مخفی کردن برنامههای اندرویدی را بررسی کردیم. نصب کردن یک لانچر میتواند بهترین راه برای این کار باشد، اما اگر علاقهای به انجام آن ندارید، استفادهی از قفل کنندهها بهترین گزینهی بعدی خواهد بود. اگر صرفاً میخواهید که برنامههای سیستمی را از دید خود به دور نگاه دارید، میتوانید به راحتی آنها را غیرفعال کنید. البته باید بگوییم که از نظر امن بودن هر یک از روشهای مذکور، استفاده از برنامههای قفل کننده، بهترین راه میباشد.
روش جالب دیگری را برای مخفی کردن برنامههای اندرویدی میشناسید؟ کدام راه حل را برای مخفی کردن برنامهها در گوشی خود ترجیح میدهید؟ نظرات خود را با دیجی رو در میان بگذارید.