دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: مدیر عامل هواوی: چین نباید اپل را تحریم کند!
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > اخبار > اخبار تلفن همراه > مدیر عامل هواوی: چین نباید اپل را تحریم کند!
اخبار تلفن همراههواوی

مدیر عامل هواوی: چین نباید اپل را تحریم کند!

حسین محمودزاده 7 خرداد 1398 ساعت 11:03
زمان مطالعه: 5 دقیقه
مدیر عامل هواوی: چین نباید اپل را تحریم کند!
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

به گزارش خبرگزاری CNN Business از هنگ کنگ، رن ژنگفی، مدیر عامل و بنیانگذار شرکت چینی هواوی، با وجود تحریم هایی که ایالات متحده علیه این شرکت وضع کرده، به دفاع از رقیب آمریکایی خود یعنی اپل پرداخته است. وی در مصاحبه ای که با بلومبرگ داشته در مورد فراخوان اخیر در کشور چین برای تحریم اپل اظهار نظر کرده و گفته حتی با وجود تشدید تنش با ایالات متحده، مخالف هرگونه اقدام تلافی جویانه از سوی پکن است. در ادامه با دیجی رو همراه باشید.

رن به بلومبرگ گفته: “اولاً این اتفاق رخ نخواهد داد و ثانیاً در صورت وقوع چنین اتفاقی، من اولین کسی خواهم بود که اعتراض می کند.”

رن گفت: “اپل در حال حاضر یکی از شرکت های پیشرو در جهان است. اگر اپلی وجود نداشته باشد، اینترنت تلفن همراهی هم وجود نخواهد داشت.” همچنین وی او اضافه کرد: “اپل مانند معلم ما است و پیشاپیش ما حرکت می کند، به عنوان یک دانش آموز چرا باید با معلم خود مخالف باشم؟”

این نظرات در حالی بیان می شود که شرکت تحت مدیریت رن به دنبال تحریم های اعمال شده از سوی آمریکا، دچار بحران شدیدی شده است.

مدیر عامل هواوی: چین نباید اپل را تحریم کند!

با دستور مستقیم دونالد ترامپ، وزارت بازرگانی ایالات متحده اوایل ماه جاری میلادی هواوی را در لیست سیاه تجاری قرار داد و این شرکت عملاً از هرگونه همکاری تجاری با شرکت های آمریکایی محروم شد.

این ممنوعیت، شرکت هایی مانند گوگل و آرم هولدینگز را مجبور به قطع ارتباط با شرکت چینی کرد. همچنین، اپراتورهای مخابراتی بزرگ انگلیس و ژاپن نیز عرضه گوشی های هوشمند هواوی را به تعویق انداخته اند.

محدودیت های اعمال شده از سوی ایالات متحده باعث شده تا موقعیت هواوی به عنوان بزرگترین سازنده تجهیزات ارتباطاتی و شبکه، و همچنین دومین تولید کننده بزرگ گوشی های هوشمند، با تهدیدی جدی مواجه شود.

تحلیلگران Fitch Ratings در یادداشتی که روز یکشنبه منتشر شده نوشته اند: تحریم های واشنگتن علیه هواوی با متوقف کردن این شرکت چینی و از بین بردن تأثیر مثبتی که بر صنعت تولید گوشی های هوشمند داشته، می تواند بازار این محصولات را دچار مشکل کند. این تحلیلگرا در عین حال معتقدند که ممنوعیت های اعمال شده علیه هواوی می تواند کاملاً به نفع سامسونگ تمام شود، چرا که مصرف کنندگان در سراسر جهان به دنبال جایگزین برای گوشی های هوشمند هواوی خواهند بود.

هواوی و اپل در بازار چین شرایط کاملاً متفاوتی دارند. به گزارش مؤسسه تحقیقاتی Canalys، شرکت هواوی در سه ماهه منتهی به ماه مارس، حدود 30 میلیون دستگاه گوشی هوشمند در چین فروخته که نسبت به مدت مشابه سال قبل 41 درصد افزایش داشته است. در عین حال، اپل شاهد افت فروش گوشی های آیفون خود در این کشور بوده به طوری که در سه ماهه اول سال حدود 30 درصد کمتر از مدت مشابه سال قبل فروش داشته است. اما کشور چین همچنان یک بازار کلیدی برای اپل محسوب می شود. چین به انضمام تایوان و هنگ کنگ، در مجموع تقریباً 18 درصد از فروش خالص اپل در سه ماهه منتهی به ماه مارس را به خود اختصاص داده است.

مدیر عامل هواوی: چین نباید اپل را تحریم کند!

تیم کوک، مدیر عامل شرکت اپل، ماه گذشته اشاره کرده بود که فروش گوشی های آیفون در چین باید با انجام گفتگوهای تجاری بین پکن و واشنگتن، بهبود یافته و قیمت گذاری اپل در این کشور باید به نحوی باشد که بتواند نظر مثبت مشتریان خود را جلب کند.

اما از آن زمان به بعد گفتگوهای تجاری بین واشنگتن و پکن شکست خورد و هر دو طرف با اختصاص تعرفه های سنگین بر میلیاردها دلار کالای وارداتی یکدیگر، باعث افزایش تنش شدند. در چنین شرایطی، تحلیلگران Fitch Ratings معتقدند بالا گرفتن جنگ تجاری بین دو کشور می تواند آسیب جدی و بزرگی به اپل وارد کند. آن‌ها می گویند: “اپل می تواند یکی دیگر از قربانیان جنگ تجاری ایالات متحده و چین باشد و روند از دست رفتن سهم این شرکت از بازار چین سرعت بیشتری خواهد گرفت.”

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا هفته گذشته هواوی را “بسیار خطرناک” توصیف کرد، اما سپس گفت که می توان از این شرکت برای انجام یک معامله تجاری گسترده‌تر با چین استفاده کرد. در همین زمینه، رن به بلومبرگ گفته که استفاده از شرکت او به عنوان یک ابزار چانه زنی در معاملات تجاری بین دو کشور یک “شوخی بزرگ” است.

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها: آمریکا, اپل, جنگ تجاری, چین, رن ژنگفی, هواوی
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی شیوه مدیریت تب‌ها در مرورگر کروم موبایل متحول می‌شود! شیوه مدیریت تب‌ها در مرورگر کروم موبایل متحول می‌شود!
مقاله بعدی تصاویر اسرارآمیز تصاویر اسرار آمیزی که معمای آن‌ ها حل نشده است
نظر بدهید نظر بدهید

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید ممبر ایتا
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • خرید ممبر تلگرام
  • خرید بیت کوین
  • پنجره دوجداره
  • کاغذ A4
  • سرور اچ پی
  • سرفیس پرو 12
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • پیش بینی قیمت ارزها
  • ارز نئو رقیب قدرتمند اتریوم
  • ثروتمندان 2025 بیت کوین
  • قیمت یو اس دی کوین (USDC)
  • قوی ترین جهش ریپل
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی
  • فالوور روبیکا با کیفیت

آخرین خبرها

تغییر رنگ آیفون 17 پرو

جنجال تغییر رنگ آیفون 17 پرو؛ نارنجی کیهانی به صورتی تبدیل می‌شود!

حذف کوپایلت از ویندوز 11

آموزش حذف کوپایلت از ویندوز 11؛ کنترل کامپیوتر خود را پس بگیرید!

گوشی نوبیا Z80 اولترا

رونمایی از گوشی نوبیا Z80 اولترا؛ هیولایی با دوربین حرفه‌ای و باتری 7200 میلی آمپری!

مطالب مرتبط

تغییر رنگ آیفون 17 پرو
اخبار تلفن همراهاپل

جنجال تغییر رنگ آیفون 17 پرو؛ نارنجی کیهانی به صورتی تبدیل می‌شود!

1 آبان 1404 ساعت 17:33
گوشی نوبیا Z80 اولترا
اخبار تلفن همراه

رونمایی از گوشی نوبیا Z80 اولترا؛ هیولایی با دوربین حرفه‌ای و باتری 7200 میلی آمپری!

1 آبان 1404 ساعت 11:24
گوشی ریلمی GT8 پرو
اخبار تلفن همراهریلمی

رونمایی از گوشی ریلمی GT8 پرو؛ جزیره دوربین قابل تعویض و جادوی عکاسی ریکو

29 مهر 1404 ساعت 17:06
گوشی ریلمی GT8
اخبار تلفن همراهریلمی

گوشی ریلمی GT8 با دوربین Ricoh و تراشه اسنپدراگون 8 الیت رسماً معرفی شد

29 مهر 1404 ساعت 16:28

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور