آی پینز

عمر باتری هواوی نوا مشخص شد؛ عملکردی بسیار خوب

شرکت چینی هواوی، در همایش اختصاصی خود پیش از نمایشگاه IFA 2016 شهر برلین در ماه گذشته (سپتامبر – شهریور) از اسمارت فون‌های سری جدید خود رونمایی کرد. هواوی نوا و هواوی نوا پلاس، دو گوشی هوشمند میان رده‌ی این شرکت چینی هستند. بدنه‌ی فلزی و دوربین‌های قدرتمند، میان رده‌های جدید هواوی را می‌توانند تبدیل به یکی از مقرون به صرفه‌ترین دستگاه‌های بازار تبدیل کنند. اما همان طور که حتماً شما هم تأیید خواهید کرد، یکی از مهم‌ترین مشخصه‌های تلفن‌های هوشمند امروزی، عمر باتری آنان است. آیا هواوی موفق شده در نوا و نوا پلاس خود، به این امر مهم دست پیدا کند؟ با دیجی رو همراه باشید تا از این موضوع با خبر شویم.

بیشتر بخوانید:

هواوی نوا دارای صفحه‌ی نمایش 5 اینچی IPS LCD با رزولوشن تصویر فول اچ دی (1080 در 1920 – 441 پیکسل بر هر اینچ)، پردازنده‌ی هشت هسته‌ای اسنپ دراگون 625 شرکت کوالکام که بر پایه‌ی فناوری تولید 14 نانومتری ساخته شده و یک باتری غیر قابل تعویض توسط کاربر با میزان ظرفیت 3020 میلی آمپر می‌باشد. سه مشخصه‌ای که ذکر کردیم، یعنی صفحه‌ی نمایش، پردازنده و میزان ظرفیت باتری، در هواوی نوا به نحوی هستند که بر روی کاغذ می‌توان حدس زد عمر باتری این دستگاه نسبتاً راضی کننده خواهد بود. اما بیایید ببینیم در عمل این میان رده‌ی جدید کمپانی چینی چه خواهد کرد.

در بخش مکالمه‌ی تلفنی 3G، هواوی نوا موفق شد عملکردی فوق‌العاده داشته باشد و به میزان 28 ساعت و 3 دقیقه‌ی مداوم، مقاومت کند. کم‌تر گوشی را در بازار فعلی می‌توانید پیدا کنید که عملکردی بهتر از هواوی نوا در این زمینه داشته باشد. در قسمت مکالمه‌ی تلفنی 3G بنابراین، میان رده‌ی جدید هواوی مهر تأیید ما را به راحتی کسب می‌کند.

هنگام گشت و گذار در اینترنت از طریق وای فای، موفق شدیم به میزان 11 ساعت و 5 دقیقه به صورت مداوم با هواوی نوا همراه باشیم. این رکورد هم کاملاً راضی کننده می‌باشد و برای اکثر کاربران کافی خواهد بود. در قسمت پخش ویدیوی مداوم هم، هواوی نوا تا 9 ساعت و 41 دقیقه دوام آورد. همان طور که می‌بینید، این اسمارت فون موفق شده است در تمامی آزمایش‌های بالا، عملکردی بسیار خوب از خود بر جای بگذارد و حتی فراتر از انتظار ما عمل کند. این امر به نظر می‌رسد که به لطف پردازنده‌ی 14 نانومتری و بهینه‌ی اسنپ دراگون 625 شرکت کوالکام و البته بهینه‌سازی‌های خود شرکت هواوی، میسر شده باشد.

huawei-nova-battery-life-1

در نهایت، با احتساب میزان مقاومت باتری این دستگاه در حالت استندبای که در جدول بالا نیامده است، امتیاز 84 ساعت برای هواوی نوا ثبت شد. در حالت دو سیم کارت همزمان فعال هم تنها 2 ساعت از امتیاز کلی نوا کم شد و به رکورد 82 ساعت رسیدیم. بنابراین به نظر می‌رسد که میزان مصرف باتری این دستگاه در حالت استندبای، بسیار بهینه باشد. این نکته هم لازم به ذکر است که تمامی آزمایش‌های بالا و امتیازات به دست آمده، در حالت Performance mode هواوی نوا ثبت شده است. هواوی در رابط کاربری اختصاصی خود با نام Emotion UI، به کاربران این حق انتخاب را می‌دهد که از میان سه حالت Performance mode و Standard mode و Ultra Power Saving، با توجه به نیاز خود، استفاده کنند. در حالت نخست، پردازنده‌ی دستگاه با تمام قدرت خود عمل خواهد کرد. در حالت استاندارد، چیپست دستگاه با کمی محدودیت مواجه شده و باعث می‌شود تا عمر باتری افزایش پیدا کند، این حالت برای کارهای روزمره مناسب می‌باشد. در حالت ذخیره‌ی نیرو هم تنها می‌توان از امکانات اولیه‌ی گوشی استفاده کرد، چنین حالتی در مواقعی که شارژ باتری به کم‌ترین میزان خود رسیده است، کارآمد خواهد بود. اما همان طور که گفتیم، آزمایش‌های صورت گرفته بر روی باتری هواوی نوا در حالت Performance mode بوده است، چه بسا که اگر گوشی در حالت استاندارد قرار می‌گرفت، حتی با عمر باتری بهتری هم روبرو می‌شدیم.

امتیاز نهایی 84 ساعت برای هواوی نوا به این معنا است که اگر شما روزانه به مدت یک ساعت به مکالمه‌ی تلفنی 3G بپردازید، یک ساعت وقت خود را به گشت و گذار در اینترنت صرف کنید و یک ساعت دیگر هم به تماشای ویدیو بپردازید، این دستگاه برای مدت 84 ساعت شما را همراهی خواهد کرد. چنین الگوی استفاده‌ای البته کاملاً مصنوعی می‌باشد و ممکن است هرگز در زندگی روزمره روی ندهد، اما به هر حال با مقیاس قرار دادن چنین الگویی می‌توانیم دستگاه‌های مختلف را با یکدیگر مقایسه کنیم و این مقایسه قابل اعتنا باشد.

منبع GSMArena
مطالب پیشنهادی
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها