آی پینز

هوآوی به شایعات مربوط به تصاویر گرفته‌شده با Huawei P9 پاسخ داد

هنگامی‌که گوشی Huawei P9 عرضه شد، این شرکت از یک دوربین با دو عدسی ساخته‌شده توسط برند Leica خبر داد. البته اوایل بحث‌هایی وجود داشت که برند Leica چه سابقه‌ای در تولید عدسی‌های دوربین‌های تلفن‌های هوشمند دارد. به‌هرحال به نظر می‌رسد شاید یک نوع بازاریابی آن‌هم با استفاده از یک برند تجاری است.

اما به نظر می‌رسد این بحث همین‌جا به‌پایان نرسیده است. اخیراً شرکت هوآوی یک عکس در شبکه‌های اجتماعی به منتشر کرده است که ادعا می‌شود توسط دوربین گوشی P9 گرفته‌شده است. اما عکس آن‌چنان کیفیت زیادی دارد که حتی از سایر عکس‌های گرفته‌شده توسط گوشی‌های دیگر بسیار شفاف‌تر و واضح‌تر است و معلوم شده است که این تصاویر توسط دوربین Canon EOS 5D MK III گرفته‌شده است.

دوربین Huawei P9

متنی که در پایین تصویر استفاده‌شده است به شرح زیر است:

ما موفق به گرفتن تصویر طلوع خورشید همراه با الا میلز (صاحب سایت deliciouslyella.com) شدیم. عکاسی با دوربینهای Huawei P9 نیز می تواند بسیار جالب باشد. عکاسی را دوباره اختراع کنید و تصاویر طلوع آفتاب خود را با ما به اشتراک بگذارید.

جای تعجب نیست این کار هووآوی انتقادات کاربران به هماره آورده است. گرچه هوآوی به‌گونه‌ای دیگر پاسخ این ماجرا را می‌دهد:

اخیراً مشخص‌شده است که تصویری که ما در صفحه اجتماعی خود منتشر کرده‌ایم، توسط گوشی Huawei P9 گرفته‌شده است. گرچه این تصویر هنگام ساخت یک ویدئوی تبلیغاتی برای Huawei P9 گرفته‌شده است تنها برای الهام بخشیدن به اشتراک گذاشته‌شده بود. باید اقرار کنیم که متن نوشته‌شده برای این تصویر کمی گمراه‌کننده بوده است. ما برای این سوءتفاهم عذرخواهی می‌کنیم و آن عکس را نیز حذف کرده‌ایم.

منبع ubergizmo
مطالب پیشنهادی

امکان ثبت دیدگاه وجود ندارد