مدتی است شنیده می شود که دوران قانون مور به پایان رسیده است و حتی بعضی استدلال ها این قانون را مرده می دانند، اما اینطور که پیدا است هنوز قانون مور پابرجاست.
IBM اعلام کرده است در آستانه ساخت تراشه هایی است که از تکنولوژی 7 نانومتری در آن استفاده شده است.قطعا این نوع تراشه تحولی بزرگ در توسعه ریز تراشه ها خواهد بود.در این تراشه ها دیگر خبری از فیزیک سنتی (ترانزیستورهای سیلیکونی معمولی )نخواهد بود بلکه تکنولوژی ساخت این نوع تراشه با استفاده از ترانزیستورهای سیلیکون ژرمانیوم به دست آمده است و از لحاظ نظری اجازه می دهد تا 20 میلیارد ترانزیستور را در خود جا دهد یعنی چهار برابر بیشتر از تراشه هایی که هم اکنون در رایانه ها قرار دارد.آی بی ام اعلام کرده که این تراشه ها تا 50 درصد قدرت بیشتر، برای سیستم های آینده به ارمغان خواهند آورد.
در حال حاضر تراشه های 14 نانومتری در بازار وجود دارد که Exynos 7420 و تراشه های اینتل جز آن ها می باشد. روند ساخت تراشه های 7 نانومتری بعد از عرضه تراشه های 10 نانومتری خواهد بود.
این موفقیت به تنهایی توسط آی بی ام به دست نیامده است و کمپانی های بزرگی مانند سامسونگ و GlobalFoundries در ان دست داشته اند.