دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: Apple Intelligence وارد می‌شود؛ هوش مصنوعی اختصاصی اپل در iOS 18
به اشتراک بگذارید
ورود
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > کمپانی ها > اپل > Apple Intelligence وارد می‌شود؛ هوش مصنوعی اختصاصی اپل در iOS 18
اپلاخبار تلفن همراهاخبار هوش مصنوعی

Apple Intelligence وارد می‌شود؛ هوش مصنوعی اختصاصی اپل در iOS 18

حسین محمودزاده
19 خرداد 1403 ساعت 05:15
زمان مطالعه: 3 دقیقه
iOS 18
اشتراک گذاری
بینوباکس

گزارش اخیر مارک گورمن در خبرگزاری بلومبرگ جزئیاتی را در مورد ویژگی‌های مبتنی بر هوش مصنوعی iOS 18 فاش می‌کند که قرار است در رویداد 2024 WWDC در روز دوشنبه همین هفته شاهد رونمایی آن‌ها باشیم. اپل تمام این ویژگی‌ها را تحت عنوان «هوش اپل» (Apple Intelligence) گردهم آورده است که استفاده هوشمندانه‌ای از حروف اختصاری AI است.

به گفته گورمن، تمرکز اصلی اپل بر روی بهره‌وری و کمک به کارهای روزانه خواهد بود، بنابراین هوش مصنوعی در بسیاری از برنامه‌های سیستمی این شرکت گنجانده خواهد شد. برای مثال، هوش مصنوعی می‌تواند خلاصه‌هایی از صفحات وب در سافاری ایجاد کند یا پاسخ‌هایی عالی و مناسب را در برنامه‌های پیام‌رسان و ایمیل ارائه دهد. برنامه ایمیل همچنین از یک الگوریتم مبتنی بر هوش مصنوعی برای مرتب‌سازی ایمیل‌ها و مرتب‌تر کردن صندوق ورودی شما استفاده می‌کند. و برنامه پیام‌رسان اپل هم خلاصه‌هایی برای اعلان‌ها ارائه خواهد داد.

برنامه Photos دارای برخی ابزار ویرایش پیشرفته خواهد بود که از جمله آن‌ها می‌توان به ابزار ویژه پاک‌کن هوشمند اپل اشاره کرد که در واقع پاسخی به ابزار موجود در برنامه Google Photos است. پیشرفت‌های عظیم در سیری و Xcode برای کامپایل کد نیز در حال انجام است، اما راه‌اندازی عمومی این ویژگی‌ها احتمالاً به سال آینده موکول خواهد شد.

iOS 18

با این حال، اپل قصد ندارد استفاده از هوش مصنوعی را تنها به کارهای جدی و خشک محدود کرده و فاکتور سرگرمی را نادیده بگیرد. هوش مصنوعی مولد این شرکت، بسته به آنچه می‌نویسید، ایموجی‌هایی را به صورت لحظه‌ای تولید می‌کند. بنابراین، کاربران می‌توانند از ایموجی‌هایی فراتر از لیست ایموجی کنسرسیوم یونیکد استفاده کنند.

گزارش شده است که اپل برای برخی از ویژگی‌های هوش مصنوعی خود به پردازش ابری و درون-دستگاهی تکیه می‌کند. گورمن همچنین مشارکت OpenAI را در برخی از ابزارهای هوش مصنوعی iOS 18 تأیید کرده است. با این حال، رایانش ابری می‌تواند به معنای نقض حریم خصوصی باشد. به همین دلیل است که اپل با چندین رویکرد مختلف قصد دارد به این موضوع رسیدگی کرده و خیال کاربران را راحت کند. این شرکت از طراحی محاسبات محرمانه برای پردازش داده‌ها استفاده خواهد کرد، پروفایل کاربری را بر اساس داده‌های مشتری ایجاد نخواهد کرد و نحوه استفاده از داده‌ها را به کاربر اطلاع خواهد داد.

به‌روزرسانی مهم iOS 18 اپل را وارد مسیر تازه‌ای خواهد کرد و نشان می‌دهد که در این روزها تمرکز این غول دنیای فناوری بر هوش مصنوعی است و قصد دارد از این فناوری برای بهبود تجربه کاربری در آیفون و سایر دستگاه‌های خود استفاده کند.

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها:اپل
منابع:gsmarena
این مقاله را به اشتراک بگذارید
Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی مشخصات کلیدی ریلمی جی تی 7 پرو مشخصات کلیدی «ریلمی جی تی 7 پرو» پیش از رونمایی رسمی فاش شد
مقاله بعدی باارزش‌ترین شرکت‌های جهان اپل از جایگاه اول باارزش‌ترین شرکت‌های جهان به رده سوم سقوط کرد!
نظر بدهید نظر بدهید

Leave a Review لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • خرید ممبر تلگرام
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید بیت کوین
  • خرید لایک
  • نرم افزار حسابداری متین
  • لوستر مدرن
  • کاغذ A4
  • سرور اچ پی
  • تقویت انتن موبایل
  • مخزن کرایوژنیک
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • پیش بینی قیمت ارزها
  • ارز نئو رقیب قدرتمند اتریوم
  • ثروتمندان 2025 بیت کوین
  • قیمت یو اس دی کوین (USDC)
  • قوی ترین جهش ریپل
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

ویوو X300 اولترا

ویوو X300 اولترا در کنگره جهانی موبایل 2026 رونمایی خواهد شد

آیفون فولد

آیفون فولد اولین گوشی تاشو با چین‌خوردگی تقریباً صفر خواهد بود

ایسوس راگ فلو Z13 نسخه کوجیما

ایسوس راگ فلو Z13 نسخه کوجیما رونمایی شد؛ تبلت گیمینگ برای طرفداران کوجیما

مطالب مرتبط

گزارش مالی سامسونگ
اخبار تلفن همراهسامسونگ

نگاهی به اوضاع مالی و میزان درآمد سامسونگ در سه‌ماهه اول 2019

30 اسفند 1399 ساعت 20:53
تصویر جدیدی از گوشی غول پیکر Xiaomi منتشر شد؛ یک فبلت بدون کلید هوم
اخبار تلفن همراه

تصویری از گوشی غول پیکر شیائومی منتشر شد؛ یک فبلت بدون دکمه هوم

7 خرداد 1397 ساعت 10:05
انتشار یک تصویر جدید از مدل نهایی شیائومی می میکس 3
اخبار تلفن همراهشیائومی

انتشار یک تصویر جدید از مدل نهایی شیائومی می میکس 3

30 اسفند 1399 ساعت 20:59
اخبار تلفن همراهگوگل

فاش شدن مشخصات کامل گوگل پیکسل 4 و پیکسل 4 ایکس ال!

30 اسفند 1399 ساعت 20:50

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

Username or Email Address
Password

فراموش رمز عبور