معرفی کامل «لژیون فون دوئل»؛ اولین گوشی گیمینگ لنوو بالاخره از راه رسید

لنوو لژیون یک نام آشنا در صنعت بازی است. لنوو به عنوان یکی از غول‌های فناوری چینی، تاکنون رایانه‌ها و لپ‌تاپ‌های گیمینگ بسیار خوبی را با این برند روانه بازار کرده است. اما ظاهراً مدیران شرکت به این حد راضی نیستند و در چند ماه اخیر شایعات زیادی در خصوص ورود لنوو به حوزه گوشی‌های گیمینگ به گوش می‌رسید. امروز بالاخره این شایعات به واقعیت بدل شدند و اولین گوشی گیمینگ لنوو با نام لژیون فون دوئل (Legion Phone Duel) رونمایی شد تا رسماً به رقابت با برند‌هایی همچون راگ فون، ریزر فون و نوبیا رد مجیک بپردازد. در ادامه با معرفی کامل این گوشی با دیجی رو همراه باشید.

لژیون فون دوئل: مشخصات و قابلیت‌ها

همانند هر گوشی گیمینگ دیگری، لژیون فون دوئل هم از یک سبک طراحی خاص و پرزرق و برق بهره می‌برد. لنوو مدت زیادی روی طراحی این گوشی کار کرده و به نظر می‌رسد نتیجه کاملاً رضایت بخش بوده است (حداقل تصاویر رندر شده که این طور نشان می‌دهند). دوربین‌های پشتی در مرکز پانل تعبیه شده‌اند تا عکاسی به صورت افقی با کمترین مشکلی انجام شود. در واقع، در طراحی گوشی‌های گیمینگ گرفتن گوشی به صورت افقی بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد. از طرف دیگر، سیستم نورپردازی پانل پشتی هم شکل و شمایل خاص‌تری به این محصول داده است.

گوشی گیمینگ لژیون فون دوئل

باتری لژیون فون دوئل به صورت دو تکه طراحی شده که هر بخش آن در یک طرف دوربین پشتی قرار گرفته است. همچنین اسکنر اثر انگشت این گوشی نیز در جلو و در زیر صفحه نمایش تعبیه شده است.

دوربین سلفی کشویی در کناره بدنه

دوربین سلفی کشویی چیز جدیدی نیست و تاکنون در گوشی‌های متعددی آن را دیده‌ایم. اما تعبیه این دوربین در کناره بدنه برای اولین بار در لژیون فون دوئل اتفاق افتاده است. باز هم باید توجه داشته باشید که انتقال دوربین سلفی به سمت راست بدنه، در راستای تمرکز بر افقی گرفتن گوشی در دست بوده است. دکمه پاور هم با توجه به انتقال دوربین به سمت راست، به بالای بدنه منتقل شده و از این حیث یادآور گوشی‌های دهه‌های قبل است.

دوربین سلفی کشویی لژیون فون دوئل

اصلی‌ترین دلیلی که باعث شده تا لنوو دوربین سلفی را به سمت راست بدنه منتقل کند، راحت‌تر کردن کار برای استریمرها بوده است. در واقع، در شیوه سنتی طراحی گوشی، اگر بخواهید همزمان با انجام بازی، از دوربین سلفی هم استفاده کنید ممکن است انگشت شما مانع دید دوربین شود. همچنین در اینجا باید این نکته را هم ذکر کنیم که دوربین سلفی لژیون فون دوئل تنها یک سنسور دارد و آن هم 20 مگاپیکسلی است.

به گفته لنوو، مکانیزم کشویی دوربین سلفی در لژیون فون دوئل تنها در 0.496 ثانیه عمل می‌کند و از این حیث یکی از سریع‌ترین‌ها محسوب می‌شود. در مورد دوام این دوربین هم نیازی به نگرانی نیست چرا که در تست‌هایی که بر روی آن انجام شده، تا 400 هزار بار بدون مشکل باز و بسته شده است.

صفحه نمایش

لژیون فون دوئل از یک صفحه نمایش 6.6 اینچی امولد با وضوح تصویری فول اچ دی پلاس (2340 در 1080 پیکسل) بهره می‌برد که نرخ تازه‌سازی 144 هرتزی و نرخ نمونه‌گیری لمسی 240 هرتزی دارد. در ضمن، این پانل نمایشگر دارای نسبت ابعادی به صورت 19.5 به 9 است.

صفحه نمایش لژیون فون دوئل

در بالا و پایین نمایشگر این گوشی حاشیه‌های باریکی به چشم می‌خورند که البته شرکت سازنده هم قصد کمتر کردن بیش از حد آن‌ها را نداشته است. چرا که درست مانند راگ فون 3 این حاشیه‌ها برای تعبیه بلندگوی استریو در جلوی بدنه کاربرد دارند و می‌توانند تجربه صوتی بازی‌ها را لذت‌بخش‌تر کنند. در لژیون فون دوئل رنگ حاشیه‌های بالایی و پایینی هم متفاوت بوده و به صورت قرمز طراحی شده که زیبایی گوشی را دو چندان می‌کند. همچنین برای ضبط صدا هم 4 میکروفون در این گوشی تعبیه شده تا گیمرها هنگام چت کردن در داخل بازی‌ها یا استریم کردن آن‌ها مشکلی از بابت کیفیت صدا نداشته باشند.

قطعات داخلی

هر دو گوشی راگ فون 3 و لژیون فون دوئل در یک روز و با سخت افزاری تقریباً مشابه معرفی شدند. البته محصول لنوو اولین گوشی هوشمندی محسوب می‌شود که با تراشه اسنپدراگون 865 پلاس معرفی شد. این تراشه که در اوایل سال 2020 معرفی شد، در مقایسه با مدل معمولی تاحدودی اورکلاک شده و سرعت بیشتری دارد. همچنین این تراشه از اتصال به شبکه‌های فایو جی و همچنین وای-فای 6 پشتیبانی می‌کند.

لنوو لژیون فون دوئل

در کنار تراشه قدرتمند اسنپدراگون 865 پلاس، لنوو 16 گیگابایت حافظه رم از نوع LPDDR5 و تا 512 گیگابایت فضای ذخیره‌سازی داخلی از نوع UFS 3.1 برای اولین گوشی گیمینگ خود در نظر گرفته است. این گوشی همچنین برای تبادل گرمایی مناسب که برای یک گوشی گیمینگ بسیار ضروری است، از یک سیستم خنک کننده مایع استفاده کرده است. در نهایت باید اشاره کنیم که سیستم عامل پیش فرض نصب شده بر روی این گوشی، ZIUI 12 می‌باشد که بر پایه اندروید طراحی شده است.

دوربین

با اینکه محل قرارگیری دوربین دوگانه پشتی در لژیون فون دوئل خاص و منحصر به فرد است اما از لحاظ ترکیب سنسورها نیز تاحدودی غیرعادی است و این ترکیب را در گوشی‌های دیگر ندیده‌ایم. این دوربین دوگانه متشکل از یک سنسور اصلی 64 مگاپیکسلی به همراه یک لنز فوق عریض 16 مگاپیکسلی با زاویه دید 120 درجه‌ای است. همچنین یک فلاش LED‌ دوگانه هم برای آن در نظر گرفته شده که درست در مرکز پانل پشتی قرار دارد.

دوربین لژیون فون دوئل

باتری و شارژ

ظرفیت باتری و میزان نگهداری شارژ در گوشی‌های گیمینگ اهمیت بسیار زیادی دارد و یکی از ویژگی‌های کلیدی این دسته از محصولات تلقی می‌شود، چرا که هیچ گیمری دوست ندارد در میانه یک مبارزه یا رقابت نفس‌گیر با کمبود شارژ گوشی مواجه شود. بر همین اساس، لژیون فون دوئل به یک باتری 5000 میلی آمپر ساعتی مجهز شده که همان‌طور که اشاره کردیم به صورت دو تکه طراحی شده است. این باتری برای شارژ شدن از فناوری Twin Turbo بهره می‌برد که سرعتی برابر با 90 وات دارد. به گفته لنوو با این فناوری شارژ می‌توان تنها در عرض 30 دقیقه باتری لژیون فون دوئل را به طور کامل شارژ کرد!

لژیون فون دوئل به دو پورت USB-C مجهز است و باید توجه داشته باشید که برای استفاده از حداکثر سرعت شارژ باید از هر دوی این پورت‌ها به طور همزمان استفاده کرده و آن‌ها را به شارژر متصل کنید.

قیمت و تاریخ عرضه

لژیون فون دوئل در چهار پیکربندی مختلف طراحی و تولید شده که قیمت آن‌ها را در زیر مشاهده می‌کنید:

  • مدل 8 گیگابایت رم و 128 گیگابایت حافظه داخلی: 3499 یوان معادل 498 دلار
  • مدل 12 گیگابایت رم و 128 گیگابایت حافظه داخلی: 3899 یوان معادل 555 دلار
  • مدل 12 گیگابایت رم و 256 گیگابایت حافظه داخلی: 4199 یوان معادل 598 دلار
  • مدل 16 گیگابایت رم و 512 گیگابایت حافظه داخلی: 5999 یوان معادل 855 دلار

این گوشی گیمینگ جذاب در دو رنگ آبی و قرمز در دسترس خواهد بود و عرضه آن از تاریخ 5 اوت (17 مرداد) در چین آغاز خواهد شد. لنوو هنوز در مورد زمان عرضه جهانی لژیون فون دوئل حرفی نزده است.

منبع beebom
مطالب پیشنهادی
اشتراک در
اطلاع از
guest
1 دیدگاه
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Ghaem
Ghaem
2 سال قبل

پرزام