دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: نتایج میزان مقاومت باتری ال جی وی 20 منتشر شد
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > کمپانی ها > ال جی > نتایج میزان مقاومت باتری ال جی وی 20 منتشر شد
ال جیاخبار تلفن همراه

نتایج میزان مقاومت باتری ال جی وی 20 منتشر شد

محمد امینی‌نسب 2 مهر 1395 ساعت 15:50
زمان مطالعه: 6 دقیقه
نتایج میزان مقاومت باتری ال جی وی 20 منتشر شد
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

فبلت پرچم‌دار سال گذشته‌ی شرکت ال جی توانست نظرات زیادی را به خود جلب کند. ال جی وی 10 در کنار مقاومت فوق‌العاده بالایش در مواجهه با شرایط سخت، طراحی بسیار خوب و دلنشینی داشت. شرکت کره‌ای اواسط ماه گذشته نسل جدید فبلت پرچم‌دار خود، با عنوان وی 20 را معرفی و رونمایی کرد. یکی از نکاتی که دوست داشتیم ال جی در وی 10 به آن بیشتر توجه می‌کرد، عمر باتری آن بود. با دیجی رو همراه باشید تا ببینیم که آیا وی 20 می‌تواند نقص نسل گذشته‌ی خود را به فراموشی بسپارد یا خیر.

بیشتر بخوانید:

  • تحلیلی کوتاه بر ال جی وی 20؛ نکات خوب، بد و زشت
  • 6 کمبود در ال جی وی 20 که وجودشان می‌توانست محصولی جذاب‌تر بسازد!
  • ال جی وی 20: نگاهی به رابط کاربری اولین اسمارت فون عرضه شده با اندروید 7

در درون بدنه‌ی ال جی وی 20، باتری با ظرفیت 3200 میلی آمپر قرار گرفته است که قابلیت تعویض توسط کاربر را هم دارا می‌باشد. با وجود بدنه‌ی فلزی این فبلت، ال جی نوآوری به خرج داده و این قابلیت را در وی 20 گنجانده است. این دستگاه هم‌چنین ضد ضربه هم می‌باشد، مسئله‌ای که با وجود باتری قابل تعویض، تحسین‌برانگیز به نظر می‌رسد.

این میزان ظرفیت باتری، با توجه به صفحه‌ی نمایش بزرگ 5.7 اینچی با رزولوشن تصویر کواد اچ دی و حضور یک صفحه‌ی نمایش دوم دیگر، با استانداردهای فعلی چندان فوق‌العاده به نظر نمی‌رسد. در مورد صفحه‌ی نمایش دوم باید بگوییم که این صفحه نمایش همیشه روشن می‌باشد و برای نشان دادن اطلاعات و نوتیفکشن‌های مختلفی به کار می‌آید. نکته‌ی خوب در مورد این صفحه‌ی نمایش همیشه روشن این است که میزان روشنایی آن با توجه به فضای بیرون، به کمک سنسور نور محیط کم و زیاد خواهد شد و هنگامی که ال جی وی 20 را در جیب خود قرار می‌دهید، از طریق سنسور حسگر مجاورت کاملاً خاموش می‌شود.

این موضوع می‌تواند باعث مصرف بهینه‌ی باتری در این دستگاه شود، اما علاوه بر این، آزمایش ما بر روی باتری وی 20 را هم کمی سخت می‌کند. زمانی که به مدل اختصاصی خود از ال جی وی 20 دست پیدا کنیم، آزمایشات بیشتری را در حالت استندبای با صفحه‌ی نمایش همیشه روشن انجام خواهیم داد. برای رسیدن به نتایج بیشتر باید با ما همراه باشید و کمی صبر کنید.

وی 20 در مقایسه با جی 5 از باتری با ظرفیت 400 میلی آمپر بالاتر بهره می‌برد و علاوه بر این جی 5 می‌بایست به کمک باتری 2800 میلی آمپری‌اش، صفحه‌ی نمایش اصلی خود را همیشه روشن نگاه دارد. وی 20 موفق شد در زمینه‌ی تماس 3G، جی 5 را شکست دهد و با توجه به ظرفیت بیشتر باتری آن، اصلاً جای تعجب نیست. فبلت پرچم‌دار و جدید شرکت ال جی رکورد 20 ساعت را هنگام مکالمه‌ی 3G به دست آورد. ال جی ادعا می‌کند که با وی 20 تا 19 ساعت می‌توان به مکالمه‌ی تلفنی پرداخت، اما ما موفق شدیم رکوردی بهتر به دست بیاوریم، موضوعی که اغلب برعکس اتفاق می‌افتد.

عمر باتری ال جی وی 20در تست وب گردی، وی 20 موفق شد 7 ساعت و نیم به صورت مداوم دوام بیاورد؛ رکوردی برابر با ال جی جی 5. با توجه به بزرگ‌تر بودن صفحه‌ی نمایش وی 20، این اعداد طبیعی به نظر می‌رسند. برخی دیگر از رقبای پرچم‌دار سایر کمپانی‌ها می‌توانند بیش از 10 ساعت شما را هنگام وب گردی همراهی کنند، اما اسمارت فون‌هایی مانند وان پلاس 3 و موتورولا موتو زد هم هستند که تقریباً وضعیت مشابهی با وی 20 دارند و در وب گردی امتیاز به ترتیب 8 و 6 ساعت را به دست آورده‌اند.

در تست ویدئو هم شرایط همین‌طور است، وی 20 در اینجا موفق شد 8 ساعت و نیم دوام بیاورد.

ال جی وی 20 در نهایت موفق شد امتیاز 63 ساعت را به نام خود ثبت کند. این امتیاز در لیست ما بالاتر از متوسط به حساب می‌آید، اما در کتگوری فبلت‌ها کمی ناامیدکننده است. امیدوار بودیم که ال جی امسال بتواند با معرفی وی 20 بالاخره در زمینه‌ی قدرت باتری هم حرفی برای گفتن داشته باشد که این‌طور نشد و شرکت کره‌ای این فرصت را از دست داد.

بررسی ما از ال جی وی 20 بر روی دستگاهی بوده که خود ال جی در اختیار ما قرار داده بود. مدل پیش تولیدی که برای بررسی‌های اولیه در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد. بنابراین به محض عرضه‌ی رسمی این اسمارت فون، آزمایشات خود را مجدداً ارزیابی کرده و در صورت نیاز بررسی خود از وی 20 را به روز رسانی می‌کنیم.

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها: LG V20, v20, ال جی, ال جی وی 20, وی 20
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی آیفون سال 2017 از آخرین تکنولوژی OLED سامسونگ استفاده خواهد کرد آیفون سال 2017 از آخرین تکنولوژی OLED سامسونگ استفاده خواهد کرد
مقاله بعدی مافیا 3 اواسط مهر ماه به اندروید و آی او اس می‌آید مافیا 3 اواسط مهر ماه به اندروید و آی او اس می‌آید
نظر بدهید نظر بدهید

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ممبر تلگرام
  • تاثیر سیاست های ترامپ بر کریپتو
  • ارز دیجیتال ایاس ( EOS)
  • قدرت دادن چین لینک به Web3
  • راز نوسانات بیت کوین
  • دوج کوین یا شیبا
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • خرید بیت کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید اکانت اسپاتیفای
  • لوستر مدرن
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

تراشه XRING 01 شیائومی

تراشه XRING 01 شیائومی؛ هر آنچه از اولین تراشه اختصاصی شیائومی می‌دانیم

هواوی واچ 5

هواوی واچ 5 معرفی شد؛ سنسور انقلابی X-Tap، پایش سلامت دقیق و طراحی لوکس!

شیائومی 16

شیائومی 16 زودتر از موعد و با یک باتری بسیار بزرگ عرضه خواهد شد

مطالب مرتبط

تراشه XRING 01 شیائومی
اخبار تلفن همراهشیائومی

تراشه XRING 01 شیائومی؛ هر آنچه از اولین تراشه اختصاصی شیائومی می‌دانیم

26 اردیبهشت 1404 ساعت 09:15
شیائومی 16
اخبار تلفن همراهشیائومی

شیائومی 16 زودتر از موعد و با یک باتری بسیار بزرگ عرضه خواهد شد

25 اردیبهشت 1404 ساعت 19:17
تبدیل عکس به فیلم با هوش مصنوعی در آنر 400
اخبار تلفن همراهآنر

آنر باز هم غوغا کرد؛ تبدیل عکس به فیلم با هوش مصنوعی در آنر 400!

25 اردیبهشت 1404 ساعت 10:48
نوبیا Z70S اولترا
اخبار تلفن همراهسایر کمپانی ها

قیمت و مشخصات نوبیا Z70S اولترا برای بازارهای جهانی اعلام شد

24 اردیبهشت 1404 ساعت 22:16

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور