دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: «میت ایکس» هنوز برای عرضه آماده نیست؛ موش و گربه بازی سامسونگ و هواوی!
به اشتراک بگذارید
ورود
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > اخبار > اخبار تلفن همراه > «میت ایکس» هنوز برای عرضه آماده نیست؛ موش و گربه بازی سامسونگ و هواوی!
اخبار تلفن همراههواوی

«میت ایکس» هنوز برای عرضه آماده نیست؛ موش و گربه بازی سامسونگ و هواوی!

حسین محمودزاده
30 اسفند 1399 ساعت 20:50
زمان مطالعه: 5 دقیقه
اشتراک گذاری
بینوباکس

از زمان معرفی رسمی هواوی میت ایکس (Huawei Mate X) در MWC 2019 بیش از پنج ماه گذشته است. با وجود اینکه برخلاف گلکسی فولد سامسونگ، گوشی انعطاف پذیر هواوی با هیچ مشکل سخت افزاری خاصی مواجه نشده، اما هنوز وارد بازار نشده و معلوم نیست چه زمانی این اتفاق خواهد افتاد. در حقیقت، همان طور که مدیر بخش تلفن همراه هواوی، آقای “هی گنگ” (He Gang) نیز در مصاحبه اخیر خود گفته، میت ایکس در مقایسه با گلکسی فولد هنوز کامل نشده و تا عرضه نهایی فاصله دارد. در ادامه با دیجی رو همراه باشید.

به گفته هی گنگ، طراحان هواوی هنوز مشغول “بهینه سازی و تکمیل” میت ایکس هستند تا این محصول را به حد کیفی سخت‌گیرانه شرکت برسانند. همچنین وی اذعان کرده که فرایند تولید این گوشی نسبت به آنچه که در ابتدا پیش‌بینی می‌شد، چالش بیشتری داشته و این مسئله نیز به خاطر استفاده از روش‌های نوین طراحی برای ساخت گوشی انعطاف‌پذیر است.

«میت ایکس» هنوز برای عرضه آماده نیست؛ موش و گربه بازی سامسونگ و هواوی!

همه باید به این نکته توجه داشته باشند که هواوی نسبت به کیفیت محصولات خود بسیار سخت‌گیر است و اگر محصولی نتواند انتظارات شرکت را برآورده کند، ما به هیچ وجه اجازه عرضه آن به بازار را نخواهیم داد.

از یک طرف، این بیانیه که بر دقت و وسواس بالای طراحان هواوی اشاره می کند، کاملاً اطمینان بخش است، چرا که نشان می دهد رضایت مشتری برای این شرکت چینی در اولویت قرار دارد. اما از سوی دیگر، به نظر می رسد که هواوی به نوعی در رقابت با سامسونگ باخت را قبول کرده و پذیرفته است که نخواهد توانست به عنوان اولین عرضه کننده گوشی های انعطاف‌پذیر معرفی شود. همه ما شاهد بودیم که در کنگره جهانی موبایل هواوی با چه شتابی اقدام به معرفی میت ایکس کرد و به سختی تلاش می کرد تا در رقابت با سامسونگ و گوشی گلکسی فولد پیروز شده و برتری خود را ثابت کند. اما اتفاقی که در نهایت افتاد این بود که همین شتاب‌زدگی در معرفی اولین گوشی انعطاف‌پذیر از سوی سامسونگ و هواوی باعث شد تا از یک طرف محصولی ناقص با ایرادهای طراحی متعدد (گلکسی فولد) به دست اصحاب رسانه برسد و از طرف دیگر شاهد سکوت خبری هواوی در مورد میت ایکس باشیم به طوری که حتی پس از گذشت پنج ماه هنوز هیچ تاریخ عرضه‌ای برای آن اعلام نمی شود!

«میت ایکس» هنوز برای عرضه آماده نیست؛ موش و گربه بازی سامسونگ و هواوی!

آخرین خبری که پیش از این در مورد میت ایکس شنیده بودیم، این بود که هواوی قصد دارد در ماه سپتامبر و تقریباً همزمان با عرضه سنخه بازنگری شده گلکسی فولد، اولین گوشی انعطاف‌پذیر خود را روانه بازار کند. اما با نگاهی به وضعیت کلی هواوی و سامسونگ، به نظر می رسد این دو شرکت بزرگ یک بازی موش و گربه را به راه انداخته‌اند و مدام سعی دارند تا حرکات همدیگر را ارزیابی کنند. در همین زمینه بد نیست به بخشی از حرف‌های هی گنگ دقت کنید:

ما بر روی میت ایکس سرمایه گذاری زیادی کرده ایم. این که محصول سامسونگ چه زمانی وارد بازار خواهد شد، یک مسئله کلیدی برای ما نیست. مهم‌ترین مسئله‌ای که ما در نظر داریم این است که امیدوار باشیم مصرف کنندگان بتوانند این محصول را در هنگام عرضه [به صورت کامل و بی عیب و نقص] تحویل بگیرند. ما تجربه خوب کاربری را با کیفیت بالای محصولات‌مان تضمین می کنیم.

پس از آنکه اخیراً گوشی میت ایکس در فرودگاه و در دستان مدیر عامل هواوی، آقای ریچارد یو مشاهده شد، وی در پاسخی کاملاً مبهم به سؤالات مطرح شده در مورد تاریخ عرضه گوشی گفت: “باید صبر کرد“. در واقع، در شرایط فعلی حتی پیش‌بینی کردن بازه زمانی عرضه نیز بسیار سخت است. اما چیزی که با اطمینان زیادی می توان گفت این است که هر دو شرکت سامسونگ و هواوی برای عرضه گوشی‌های انعطاف‌پذیر خود آمادگی ندارند و احتمالاً زمان نسبتاً زیادی تا رسیدن این محصولات به دست مشتریان نهایی باقی مانده است.

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها:گلکسی فولدگوشی انعطاف پذیرگوشی انعطاف پذیر هواویهواویهواوی میت ایکس
این مقاله را به اشتراک بگذارید
Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی چطور پسورد شبکه‌ های وای فای را در گوشی‌ های اندرویدی ببینیم
مقاله بعدی لینک استارت آپ فعال در حوزه پست درون شهری شروع بکار کرد
نظر بدهید نظر بدهید

Leave a Review لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید ممبر ایتا
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • خرید ممبر تلگرام
  • خرید سرور اختصاصی
  • خرید بیت کوین
  • خرید لایک
  • نرم افزار حسابداری متین
  • چراغ پارکی
  • پنجره دوجداره
  • کاغذ A4
  • سرور اچ پی
  • فالوور روبیکا با کیفیت
  • تقویت انتن موبایل
  • مخزن کرایوژنیک
  • سرفیس پرو 12
  • خرید ممبر ایتا
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • پیش بینی قیمت ارزها
  • ارز نئو رقیب قدرتمند اتریوم
  • ثروتمندان 2025 بیت کوین
  • قیمت یو اس دی کوین (USDC)
  • قوی ترین جهش ریپل
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

تداوم قطع سراسری اینترنت و پیامدهای آن برای فعالیت‌های آنلاین

تداوم قطع سراسری اینترنت در ایران و پیامدهای آن برای فعالیت‌های آنلاین

اچ پی الیت برد G1a

معرفی اچ پی الیت برد G1a؛ یک کامپیوتر ویندوزی کامل در داخل کیبورد!

اولین آیفون با دوربین 200 مگاپیکسلی

اولین آیفون با دوربین 200 مگاپیکسلی چه زمانی عرضه می‌شود؟

مطالب مرتبط

این دیوایس های نکسوس اندروید 7.0 را دریافت نخواهند کرد
اخبار تلفن همراه

نکسوس 5 و نکسوس 7 به‌روزرسانی اندروید 7.0 را دریافت نخواهند کرد

7 خرداد 1397 ساعت 10:18
ویژگی های گوگل تانگو
بررسی محصولاتاخبار تلفن همراهمنتخب

چرا تکنولوژی گوگل تانگو مهم است؟ بررسی قابلیت‌های فبلت Phab 2 Pro لنوو

7 خرداد 1397 ساعت 10:07
مشخصات فاش شده ردمی نوت 15 پرو پلاس
اخبار تلفن همراهردمی

نگاهی به مشخصات فاش شده ردمی نوت 15 پرو پلاس

31 تیر 1404 ساعت 13:30
شارژر فوق سریع 120 وات شیائومی در راه است
اخبار تلفن همراهشیائومی

شارژر فوق سریع 120 وات شیائومی در راه است؛ شارژ کامل تنها در 15 دقیقه!

30 اسفند 1399 ساعت 20:43

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

Username or Email Address
Password

فراموش رمز عبور