مایکروسافت بالاخره امروز اعلام کرد که چه انتظاری می توانیم از آپدیت بزرگ بعدی ویندوز 10، که در حال حاضر با اسم رمز 19H2 شناخته می شود، داشته باشیم. همان طور که پیش بینی می شد، این بهروزرسانی جدید بیشتر از آن که بخواهد ویژگی جدیدی را به سیستم عامل مایکروسافت اضافه کند، تمرکز خود را بر بهبود عملکرد و بهینه سازی عمومی در بخش های مختلف معطوف کرده است. در ادامه با دیجی رو همراه باشید.
در حالی که اضافه نشدن ویژگیها و قابلیتهای جدید ممکن است برای بعضی ها ناامید کننده باشد، اما این حرکت مایکروسافت کاملاً منطقی به نظر می رسد. مایکروسافت در طی چند سال گذشته، هر سال دو بهروزرسانی بزرگ را برای ویندوز 10 ارائه کرده که آخرین مورد نیز آپدیت مربوط به ماه مه 2019 (با اسم رمز 19H1) است که مدت زیادی از عرضه آن نمی گذرد. هر بار که یک بهروزرسانی جدید برای این سیستم عامل عرضه شده، تعدادی ویژگی جدید را به آن اضافه کرده، اما در کنار آن بر تعداد باگها و ایرادها نیز افزوده است.
در چنین شرایطی کاملاً منطقی به نظر می رسد که مایکروسافت بخواهد فرصتی را در اختیار تیم مهندسی خود قرار دهد، تا مشکلات و باگ های فعلی ویندوز 10 را به طور دقیقتری بررسی کرده و عملکرد روان و بدون ایراد این سیستم عامل برای سالهای آینده تضمین کنند.
نصب بهروزرسانی جدید، راحتتر از همیشه خواهد بود
بنا به گفته مایکروسافت، تمرکز اصلی ویندوز 10 19H2 بر بهبود عملکرد، و همچنین بهبود کلی کیفیت و اضافه کردن برخی ویژگی های سازمانی خواهد بود. این بهروزرسانی قرار است به مدت 30 ماه پس از عرضه توسط مایکروسافت پشتیبانی شود، و در طی این مدت مطمئناً چندین نسخه جدید دیگر از ویندوز 10 نیز منتشر خواهد شد.
مایکروسافت همچنین روند نصب آپدیت 19H2 ویندوز 10 را آسانتر کرده است. رایانه هایی که در حال حاضر از آخرین نسخه ویندوز 10، یعنی آپدیت مه 2019، استفاده می کنند بهروزرسانی 19H2 را همانند یک بهروزرسانی استاندارد ماهانه دریافت خواهند کرد و این یعنی روند دریافت و نصب بهروزرسانی در پسزمینه سیستم انجام شده و هیچ زحمتی برای کاربر نخواهد داشت.
در واقع ایده مایکروسافت این است که فرایند نصب تا حد ممکن دردسر کمتری برای کاربران ایجاد کند. بیلد 18362.10000 ویندوز 10 19H2 به زودی در اختیار اینسایدرهای ویندوز 10، یعنی افرادی که برای تست زودهنگام بهروزرسانی های ویندوز 10 ثبت نام کرده اند، قرار خواهد گرفت و مایکروسافت ادعا می کند که این بهروزرسانی جدید از قابلیتی به نام Controlled Feature Rollout یا به اختصار CFR استفاده می کند که روشی برای گسترش تدریجی ویژگی های جدید با افزایش تدریجی مخاطبان، به شیوهای کاملاً کنترل شده، است. در واقع، استفاده از این قابلیت باعث خواهد شد تا بهروزرسانی آتی ویندوز 10 سریعتر و راحتتر در اختیار کاربران قرار گیرند.