مایکروسافت در حال تدارک سرویس کرایه بازی‌های ایکس باکس است؟!

مایکروسافت در نسل هشتم کنسول‌های بازی عملکرد چندان خوبی نداشته و به شدت از رقیب سنتی خود یعنی سونی و کنسول پلی استیشن 4 عقب افتاده است. اما با بازگشت فیل اسپنسر به رأس امور مربوط به ایکس باکس، این شرکت حرکت تازه‌ای را آغاز کرده و قصد دارد عقب افتادگی خود را تا جایی که امکان دارد جبران کند.

ظاهراً مایکروسافت پس از موفقیت نسبتاً خوبی که با سرویس ایکس باکس گیم پس (Xbox Game Pass) به دست آورده، قصد دارد سرویس دیگری را به منظور کرایه بازی‌های ایکس باکس معرفی کند که البته کاملاً متفاوت از ایکس باکس گیم پس خواهد بود.

به تازگی AllGamesDelta با ارسال یک توئیت، اسکرین شاتی از صفحه رسمی شعبه برزیل ایکس باکس استور منتشر کرده که مربوط به بازی Forza Motorsport 7 بوده و این عنوان را برای سه ماه با قیمت R$69,00 (معادل 21 دلار) برای کرایه کردن در دسترس قرار داده است.

بازی forza motorsport 7همان طور که گفتیم این سرویس با ایکس باکس گیم پس تفاوت دارد. در ایکس باکس گیم پس گیمرها می‌توانند با پرداخت ماهانه 9.66 دلار و عضویت در سرویس، به تعدادی از بازی‌های ایکس باکس وان به صورت رایگان دسترسی داشته باشند.

با توجه به سیاست‌های اخیر مایکروسافت در مورد عرضه هر چه راحت‌تر و ارزان‌تر نسخه‌های دیجیتالی، معرفی سرویسی برای کرایه بازی‌ها چندان دور از ذهن و بعید به نظر نمی‌رسد، هر چند که این موضوع هنوز به صورت رسمی تأیید نشده است.

 

منبع wccftech
مطالب پیشنهادی
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها