خانواده ردمی نوت 10 از حداقل هشت مدل مختلف تشکیل شده و شیائومی امروز نام جدیدی را به این فهرست اضافه کرد! این گوشی با نام ردمی نوت 10 لایت (Redmi Note 10 Lite) معرفی شده اما باید توجه داشت که شیائومی باز هم از ترفند تغییر نام استفاده کرده و همان سخت افزار ردمی نوت 9 پرو را با نامی جدید روانه بازار خواهد کرد! البته، با این تفاوت که نوت 10 لایت قرار است دو رنگ جدید یعنی آبی و طلایی نیز داشته باشد. با دیجی رو همراه باشید.

دوربین ردمی نوت 10 لایت

ردمی نوت 10 لایت از تراشه پردازشی میان‌رده اسنپدراگون 720G با 4 یا 6 گیگابایت حافظه رم استفاده می‌کند و در کنار آن به 64 یا 128 گیگابایت فضای ذخیره سازی داخلی مجهز شده است. دوربین پشتی هم یک ماژول چهارگانه با سنسور اصلی 48 مگاپیکسلی است. سه لنز دیگر هم شامل یک لنز اولتراواید 8 مگاپیکسلی، یک لنز 5 مگاپیکسلی ماکرو و یک سنسور تشخیص عمق 2 مگاپیکسلی می‌باشد.

از دیگر ویژگی‌های بارز ردمی نوت 10 لایت می‌توان به باتری 5020 میلی آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع 18 وات، رابط کاربری MIUI 12، پشتیبانی از دو سیم کارت به صورت همزمان و شیار جداگانه برای اتصال کارت حافظه میکرو اس دی، اشاره کرد.

رنگ‌بندی ردمی نوت 10 لایت

ردمی نوت 10 لایت از 2 اکتبر (10 مهر) فروش خود را آغاز خواهد کرد و قیمتی که برای مدل پایه 4/64 گیگابایتی تعیین شده معادل 190 می‌باشد. البته دو نسخه دیگر از این گوشی با پیکربندی 4/128 و 6/128 گیگابایت هم تولید شده که به ترتیب قیمتی معادل 215 و 230 دلار دارند. رنگ‌بندی این محصول هم شامل چهار رنگ سفید، مشکی، طلایی و آبی است.