با وجود 300 میلیون کاربر فعال که روزانه از استوری اینستاگرام استفاده می‌کنند، جای شگفتی نیست که این کمپانی به‌روز رسانی این قسمت سرویس خود و اضافه کردن قابلیت‌های جدید به آن ادامه دهد.

آخرین آپدیتی که در زمینه‌ی استوری اینستاگرام صورت گرفته، به اشتراک گذاری پست خودتان یا دیگران در استوری‌تان است.

این ویژگی در ابتدا برای کاربران اندروید فراهم آمده و به زودی در دسترس کاربران آی‌اواس نیز قرار خواهد گرفت.

چطور پست‌ها را در استوری به اشتراک بگذاریم؟

برای به اشتراک‌گذاری پست خودتان یا دیگران در استوری‌تان، به پست عکس مورد نظرتان رفته و مسیر زیر را دنبال کنید:

1 – دکمه‌ی  Send to که درست زیر عکس وجود دارد را بزنید.

2 – گزینه‌ی Add post to your story  را انتخاب کنید.

3 – وقتی متن یا استیکرهای  مورد نظرتان را به عکس اضافه کردید، دکمه‌ی + را بزنید.

نکته‌ی عجیبی که وجود دارد این است که اگر پست دیگران را به اشتراک بگذارید برای آنها نوتیفیکیشن نخواهد رفت مگر اینکه آنها را تگ کنید.

جلوگیری از به اشتراک گذاری پست‌های شما توسط دیگران

اگر دوست ندارید دیگران پست‌های شما را در استوری‌شان به اشتراک بگذارند، می‌توانید این گزینه را خاموش کنید:

بر روی موبایل‌تان روی تنضیمات (3نقطه) > privacy and security و بعد Resharing to your stories  رفته  و گزینه‌اش‌ را خاموش کنید.

چرا باید از این ویژگی استفاده کرد؟

شاید شما خوش‌تان نیاید دیگران پست شما را استوری کنند که خب حق هم دارید، اما این می‌تواند یک ویژگی کارآمد برای مسابقات و برندهای تجاری باشد.

اگر مسابقه‌ای در اینستاگرام برگزار کرده‌اید یا اگر اکانتی دارید که محتواهای یک هشتگ خاص را به نمایش در می‌آورد، می‌توانید از استوری اینستاگرام برای نمایش محتوای دیگر کاربران بدون نیاز به پست کردن مطلب و بهم ریخته کردن فیلدتان استفاده کنید.