به اربعین حسینی نزدیک می شویم و حال و هوایی حسینی همه جا را فرا گرفته. در دنیای امروز تکنولوژی در تمامی جوانب افراد نقش پر رنگ و مهمی را ایفا می کند. در این راستا دیجی رو قصد دارد تا با معرفی چند اپلیکیشن مناسب برای اربیعین و سفر به کربلا کمکی به علاقه مندان کند.
1) لبیک یا حسین 2
این اپلیکیشن زمانی که برای اولین بار اجرا می شود با گرافیک و طراحی شگفت انگیز شما را به خود جلب می کند. یکی از نکات جالبی که باید به آن اشاره کرد نوار ابزار و یا منوی سمت راست فضای اپلیکیشن باید اشاره کرد که با باز کردن برنامه بصورت خودکار به وسط کشیده می شود. ( این اتفاق تنها برای اولین بار که از اپلیکیشن استفاده می کنید رخ می دهد )
برای شروع در صفحه ی اول چند گزینه به چشم می خورد مانند آمادگی برای سفر، لغات و اصطلاحات، نقشه، زیارت و … به چشم می خورد که با لمس هر کدام وارد همان بخش می شوید.
در پایین صفحه و سمت راست نیز گزینه ای به شکل قفل به چشم می خورد که برای استفاده از امکانات کامل باید بر روی آن کلیک کرده و مبلغی را پرداخت کنید. با کشیدن نوار منو از سمت راست به چپ گزینه هایی از قبیل پخش زنده ی محرم، کوله بار اربعین، جستجو، اوقات شرعی و … نیز در دسترس شما قرار خواهند گرفت.
این اپلیکیشن توسط موسسه ی ایده آل رسانه مکین توسعه یافته است.
2) اربعین | Arbaeen
زمانی که برای اولین بار از این اپلیکیشن استفاده می کنید از شما اجازه می خواهد تا به گالری و همچنین موقعیت مکانی شما دسترسی داشته باشد. در نهایت نیز از شما خواسته می شود که برای عملکرد بهتر نیاز به دسترسی حافظه دارد.
زمانی که وارد صفحه ی اصلی نرم افزار می شوید فضایی با طراحی جالب نظر شما را جلب می کند. در بالا و سمت چپ روزشماری تا اربعین به چشم می خورد و در پایین گزینه هایی مانند موکب،پیش از سفر، اماکن متبرکه، ارسال نرم افزار، اخبار و … قرار گرفته است.
اگر منوی سمت راست را نیز به چپ بکشید شاهد گزینه هایی از قبیل اخبار، دریافت نقشه آفلاین، مدیرست دانلودها، ثبت نظر و … به چشم می خورد.
این اپلیکیشن توسط اربعین اپ توسعه یافته است.
3) اربعین
این اپلیکیشن توسط تیم همگردی توسعه یافته و به همین دلیل زمانی که برای اولین بار قصد استفاده از این برنامه را دارید با پیشنهادی مبنی بر نصب اپلیکیشن اصلی همگردی مواجه می شوید. در قدم بعدی از شما خواسته می شود که ثبت نام کرده و با وارد سامانه ی این اپلیکیشن شوید. البته بصورت مهمان نیز می توانید وارد شوید.
بعد از ورود به عنوان مهمان با صفحه ای مواجه خواهید شد که شبیه همان نقشه ی گوگل یا گوگل مپس می باشد که بر روی آن مسیرهای پیاده روی مشخص شده است. در قسمت پایین صفحه نیز گزینه هایی از قبیل نقشه، جستجو، ابزارها، دسته ها و راهنمای سفر به چشم می خورد.
در کل این برنامه در نهایت سادگی قابلیت های جالبی را در اختیار کاربران خود قرار می دهد.
4) همراه اربعین
این اپلیکیشن رابط کاربری عجیب و در عین حال سختی دارد. زمانی که وارد آن می شوید با صفحه ای شلوغ و پر از بخش های مختلف با عکس مواجه می شوید. از این بخش ها می توان به احادیث اربعین، زیارت اربعین، ادعیه و زیارت، چک لیست سفر، آداب سفر و زیارت، پیامک های اربعین و … اشاره کرد که با کلیک بر روی هر کدام وارد بخش مورد نظر خواهید شد.
نظر شما درباره ی این اپلیکیشن ها چیست؟ آیا تا به حال تجربه ی استفاده از آن ها را داشته اید؟