به نظرتان مهمترین پرسش پیش رو در مورد گوشی انعطافپذیر سامسونگ که تحت عنوان سری F شناخته میشود، چیست؟ آیا قیمت این گوشی است؟ مشخصات؟ نه، به نظر ما مهمترین و جالبترین مسئله در مورد این گوشی این است که سامسونگ چگونه موفق به خم کردن شیشه روی نمایشگر شده بدون اینکه آن را بشکند. در واقع شیشه پوشاننده پانل نمایشگر این گوشی به حدی خم میشود که شکستن آن و خط افتادن بر روی محل تا شدگی، بسیار محتمل به نظر میرسد. با نگاهی به تصویر مفهومی ساخته شده توسط LetsGoDigital میتوانید متوجه منظور ما شوید (تصویر ابتدای مطلب).
اولین تجزیه و تحلیلها از زنجیره تامین گوشی انعطافپذیر سامسونگ در رسانههای کرهای ظاهر شد، و تا حدودی ما را به یافتن پاسخ سؤال فوق نزدیک کرد. این طور که به نظر میرسد سامسونگ با همکاری شرکت ژاپنی سومیتومو کمیکال (Sumitomo Chemical) موفق به تولید یک پلی آمید شفاف بسیار لوکس شده که میتواند بارها و بارها خم شود بدون اینکه تغییری قابل مشاهده در آن روی دهد.
این پلی آمید شفاف توسط یک چسب بسیار بادوام و انعطافپذیر که سامسونگ سالها مشغول توسعه آن بوده، به پانل اولد منعطف چسبیده شده و اجازه میدهد که کل مجموعه از وسط تا شود بدون اینکه صدمهای به آن وارد شود. چسب مذکور که به نام چسب نوری شفاف (OCA) شناخته میشود، نوع خاصی از چسبهای الاستیسیته است که میتواند هزاران بار خم شده و دوباره به اندازه و فرم اصلی خود بازگردد.
گفته میشود یکی دیگر از تأمین کنندگان ژاپنی به نام نیکیدو دنکو (Nichido Denko) نیز یک لایه پلاریزاسیون برای صفحات نمایش انعطافپذیر تولید کرده که با وجود اضافه کردن قابلیت خم شدن به گوشی، میتواند از همان دیودهای مورد استفاده در گلکسی اس 9 یا نوت 9 استفاده کند.
این طور که به نظر میرسد در تولید نمایشگر Infinity Flex از فناوریهای ژاپنی زیادی استفاده شده است، اما حداقل میدانیم لولاهای کششی گوشی به صورت محلی تولید شدهاند و در این مورد سامسونگ نیازی به شرکتهای ژاپنی نداشته است. در هر حال بیصبرانه منتظریم تا اولین گوشی انعطافپذیر سامسونگ وارد بازار شود و بتوانیم به صورت عملی باز و بسته شدن آن را امتحان کنیم.