اگر فکر می‌کنید فبلت گلکسی نوت 8 سامسونگ به اندازه کافی گران نیست، خبر خوبی برای شما داریم! این شرکت کره‌ای به تازگی یک مدل ویژه از آخرین مدل فبلت خود را در کره جنوبی معرفی کرده که قیمتی معادل 1800 دلار دارد. این مدل ویژه که با نام گلکسی نوت 8 ایکس 99 آوانت (Galaxy Note 8 X 99 AVANT) معرفی شده، در واقع نتیجه همکاری شرکت سامسونگ و هنرمند محبوب کره‌ای‌ها هان سونگ وو (Han Seung-Woo) بوده و به شکلی کاملاً خاص طراحی شده است.

عدد 99 در نام این گوشی به این نکته اشاره دارد که تنها 99 دستگاه از این گوشی تولید شده و این یعنی «گلکسی نوت 8 ایکس 99 آوانت» عرضه بسیار محدودی خواهد داشت. طراحی کلی بدنه این مدل با مدل اصلی یکسان بوده و در رنگ مشکی عرضه خواهد شد، اما چیزی که آن را از نسخه‌های استاندارد گلکسی نوت 8 متمایز می‌کند، یک قاب ویژه است که در طراحی آن از تصاویر ببر الهام گرفته شده و جلوه‌ای بسیار خاص به گوشی بخشیده است. حتی یک پوستر در ابعاد 69 در 45 سانتی متر نیز به همراه این گوشی عرضه شده که می‌تواند برای طرفداران جذاب باشد.

قاب گلکسی نوت 8 ایکس 99 آوانت

از لحاظ نرم افزاری نیز برخی محتوای ویژه مانند تصاویر زمینه‌ای از آرت‌ورک‌های هنرمند مذکور قرار داده شده که در کنار آیکون‌های ویژه‌ای که تنها برای این مدل طراحی شده، جلوه‌ای خاص به رابط کاربری گوشی بخشیده است. به غیر از این محتوای اضافه، هیچ تغییری در زمینه سخت افزاری روی نداده و کماکان با همان سخت افزار آشنای گلکسی نوت 8 طرف هستیم. البته بد نیست خاطر نشان کنیم که به نظر می‌رسد «گلکسی نوت 8 ایکس 99 آوانت» تنها در یک مدل و آن هم با 256 گیگابایت حافظه داخلی در دسترس خریداران قرار خواهد گرفت.

در زمینه قیمت نیز همان طور که اشاره کردیم، این گوشی جدید با قیمتی برابر 1,991,000 وون (واحد پول کره جنوبی) که معادل 1800 دلار می‌باشد، به فروش خواهد رسید که تقریباً دو برابر قیمتی است که برای مدل استاندارد گلکسی نوت 8 تعیین شده بود. سامسونگ اولین تولید کننده‌ای نیست که مدل ویژه‌ای از گوشی‌های قبلی خود را معرفی می‌کند و دیگر شرکت کره‌ای مطرح، یعنی ال جی هم هفته گذشته اقدام به معرفی مدل خاص LG Signature Edition کرد که در واقع بر پایه گوشی ال جی وی 30 طراحی شده و این محصول هم قیمتی حدود 1800 دلار دارد.