تجهیز گلکسی اس 8 به تکنولوژی لوله‌های خنک‌کننده استفاده‌شده در گلکسی اس 7

نخستین بار شاهد حضور تکنولوژی لوله‌های خنک‌کننده در گوشی پرچم‌دار گلکسی اس 7 سامسونگ بودیم. حالا طبق شایعات، کمپانی کره‌ای در حال تدارک این سیستم برای گلکسی اس 8 است. با توجه به وقوع حادثه گلکسی نوت 7 و عدم اعتماد کاربران به امنیت گوشی‌های هوشمند، استفاده از لوله‌های حرارتی در اس 8 بسیار محتمل به نظر می‌رسد و در آینده نزدیک شاهد فراگیر شدن آن در میان سایر کمپانی‌ها خواهیم بود.

تجهیز گلکسی اس 8 به تکنولوژی لوله‌های خنک‌کننده استفاده‌شده در گلکسی اس 7
هنگام معرفی اس 7، لوله‌های خنک‌کننده موجود در آن از قطر بسیار کم 0.4 میلی‌متر برخوردار بودند. این لوله‌ها گرما را از چیپست دریافت کرده و آن را به صفحه گرافیتی نازک قرار داده‌شده در پشت انتقال می‌دهند.

پیش‌ازاین شاهد حضور این تکنولوژی در کامپیوترهای رومیزی و لپ‌تاپ‌ها بودیم که اکنون، در حال گسترش به گوشی‌های هوشمند است. پیش‌ازاین اعلام شد که پرچم‌دار بعدی ال‌جی یعنی G6 هم از لوله‌های حرارتی مشابه بهره خواهد برد.

برای اطلاع از آخرین اخبار مربوط به پرچم‌دار سامسونگ، با دیجی‌رو همراه باشید.

منبع Phone Arena
مطالب پیشنهادی
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها