دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: اسنپدراگون 8 الیت در بنچمارک AnTuTu پردازنده اپل A18 پرو را شکست داد
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > اخبار > اخبار تلفن همراه > اسنپدراگون 8 الیت در بنچمارک AnTuTu پردازنده اپل A18 پرو را شکست داد
اخبار تلفن همراهاخبار سخت افزار

اسنپدراگون 8 الیت در بنچمارک AnTuTu پردازنده اپل A18 پرو را شکست داد

حسین محمودزاده 30 مهر 1403 ساعت 12:52
زمان مطالعه: 5 دقیقه
اسنپدراگون 8 الایت و اپل A18 پرو
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

به تازگی تراشه قدرتمند و جدید اسنپدراگون 8 الیت کوالکام توانسته در بنچمارک AnTuTu از تراشه A18 پرو اپل پیشی گرفته و به همین واسطه، توجه بسیاری را به خود جلب کند. این تراشه که قرار است به زودی رونمایی شود، توانسته نتایج بسیار قابل توجهی را به نمایش بگذارد و در مقایسه با تراشه رده‌بالای اپل، عملکرد بهتری از خود نشان دهد. این تراشه در گوشی ریلمی جی تی 7 پرو که هنوز رسماً معرفی نشده، مورد آزمایش قرار گرفته است و عملکرد خیره‌کننده‌ای داشته است. در این مقاله به جزئیات این بنچمارک و مقایسه عملکرد این دو تراشه خواهیم پرداخت. با ما در دیجی رو همراه باشید.

بنچمارک AnTuTu: اسنپدراگون 8 الیت در برابر A18 پرو

طبق اطلاعات منتشر شده توسط OnLeaks و Smartprix، نتایج بنچمارک AnTuTu از گوشی ریلمی جی تی 7 پرو که به تراشه اسنپدراگون 8 الیت مجهز است، نشان می‌دهد که این تراشه توانسته امتیاز قابل توجه 3,025,991 را کسب کند. این امتیاز تقریباً دو برابر امتیاز 1,651,728 به دست آمده توسط تراشه A18 پرو اپل است که در گوشی آیفون 16 پرو مکس استفاده شده است. این نتایج واقعاً شگفت‌انگیز است و نشان می‌دهد که اسنپدراگون 8 الیت در زمینه قدرت پردازش و عملکرد، رقیب بسیار جدی برای اپل خواهد بود.

همچنین، این نتایج نزدیک به عملکرد تراشه مدیاتک دایمنسیتی 9400 است که در همان تست AnTuTu حدود 3,007,853 امتیاز کسب کرده بود. این نشان می‌دهد که کوالکام با تراشه جدید خود توانسته جایگاه بسیار خوبی در بازار تراشه‌های پرچمدار پیدا کند و عملکردی فراتر از انتظارات را ارائه دهد.

عملکرد Geekbench: رقابت نزدیک با A18 پرو

علاوه بر بنچمارک AnTuTu، گزارش‌های اولیه نشان می‌دهد که اسنپدراگون 8 الیت در بنچمارک Geekbench نیز عملکرد بسیار خوبی داشته است. طبق اطلاعات منتشر شده، گوشی وان پلاس 13 که از تراشه اسنپدراگون 8 الیت استفاده می‌کند، توانسته در تست تک هسته‌ای امتیاز 3,216 و در تست چند هسته‌ای امتیاز 10,051 را کسب کند.

در مقایسه، تراشه A18 پرو اپل نیز موفق شده در تست تک هسته‌ای 3,358 امتیاز به دست آورد که کمی بالاتر از اسنپدراگون 8 الیت است. اما در تست چند هسته‌ای، امتیاز 8,184 را کسب کرده که نشان می‌دهد در این زمینه از اسنپدراگون 8 الیت عقب‌تر است. این نتایج نشان می‌دهد که تراشه اسنپدراگون 8 الیت در عملکرد چند هسته‌ای برتری قابل توجهی دارد و برای اجرای پردازش‌های سنگین‌تر، انتخاب بهتری خواهد بود.

اسنپدراگون 8 الایت و اپل A18 پرو

مشخصات گوشی ریلمی جی تی 7 پرو

گوشی ریلمی جی تی 7 پرو که به تراشه اسنپدراگون 8 الیت مجهز است، قرار است به زودی در چین رونمایی شود. طبق اطلاعات منتشر شده، این گوشی دارای یک نمایشگر BOE OLED با اندازه 6.78 اینچ و نرخ تازه‌سازی 120 هرتز خواهد بود. وضوح صفحه نمایش این گوشی 1.5K است و همچنین دارای طراحی با لبه‌های خمیده است که تجربه کاربری بصری بسیار جذابی را ارائه می‌دهد.

از نظر سرعت شارژ، این گوشی توسط پلتفرم 3C چین تأیید شده و از فناوری شارژ سریع 120 وات پشتیبانی می‌کند. باتری این دستگاه نیز با ظرفیت 6000 میلی آمپر ساعت می‌تواند یکی از نقاط قوت آن باشد، زیرا این حجم باتری می‌تواند طول عمر باتری قابل توجهی را به کاربران ارائه دهد.

از نظر دوربین، این گوشی مجهز به دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی با سنسور سونی IMX906 خواهد بود که به همراه یک لنز 8 مگاپیکسلی فوق عریض و یک لنز 50 مگاپیکسلی تله فوتو ارائه می‌شود. این لنز تله فوتو قابلیت زوم اپتیکال 3 برابر دارد و انتظار می‌رود که زوم هیبریدی بالاتری نیز ارائه دهد.

نتیجه‌گیری: اسنپدراگون 8 الیت، رقیبی جدی برای اپل

با توجه به نتایج بنچمارک AnTuTu و Geekbench، به نظر می‌رسد که تراشه اسنپدراگون 8 الیت کوالکام می‌تواند به عنوان یکی از قوی‌ترین تراشه‌های موبایل در سال 2024 مطرح شود. عملکرد این تراشه در بنچمارک‌ها نشان می‌دهد که کوالکام توانسته در رقابت با اپل، دستاوردهای قابل توجهی داشته باشد و کاربران انتظار دارند که این تراشه در گوشی‌های پرچمدار آینده، عملکردی بی‌نظیر ارائه دهد.

با این حال، باید منتظر معرفی رسمی و آزمایش‌های بیشتری باشیم تا ببینیم این تراشه تا چه حد می‌تواند در استفاده‌های روزمره و بازی‌ها عملکرد بهتری نسبت به رقبای خود داشته باشد.

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها: اپل, کوالکام
منابع: gizmochina
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy1
Angry0
Cry0
Surprise3
مقاله قبلی خرید اکانت هتزنر با قیمت مناسب و پشتیبانی قوی خرید اکانت هتزنر با قیمت مناسب و پشتیبانی قوی
مقاله بعدی پردرآمدترین زبان برنامه نویسی لیست زبان های برنامه نویسی پولساز
نظر بدهید نظر بدهید

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ممبر تلگرام
  • خرید ساعت گارمین
  • ارز دیجیتال ایاس ( EOS)
  • راز نوسانات بیت کوین
  • دوج کوین یا شیبا
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • تاثیر سیاست های ترامپ بر کریپتو
  • خرید بیت کوین
  • خرید اکانت اسپاتیفای
  • لوستر مدرن
  • تور روسیه
  • چاپ لیبل
  • خرید لایک
  • قدرت دادن چین لینک به Web3
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

برنامه‌های سامسونگ در ویندوز

دیگر نیازی به گلکسی بوک نیست! برنامه‌های سامسونگ در ویندوز هم ارائه شدند

آنر 400 و آنر 400 پرو

آنر 400 و آنر 400 پرو رسما رونمایی شدند؛ خیز دوباره آنر برای فتح بازارهای جهانی

netherlands-vps-buying-guide-foreign-vps-tips

راهنمای جامع خرید سرور مجازی هلند: نکات خرید VPS خارجی

مطالب مرتبط

آنر 400 و آنر 400 پرو
اخبار تلفن همراهآنر

آنر 400 و آنر 400 پرو رسما رونمایی شدند؛ خیز دوباره آنر برای فتح بازارهای جهانی

4 خرداد 1404 ساعت 17:20
شیائومی 15S پرو
اخبار تلفن همراهشیائومی

شیائومی 15S پرو با پردازنده اختصاصی Xring O1 از راه رسید

4 خرداد 1404 ساعت 09:56
کارت گرافیک AMD Radeon RX 9060 XT
اخبار سخت افزار

کارت گرافیک AMD Radeon RX 9060 XT معرفی شد؛ رقیب مستقیم RTX 5060 Ti

3 خرداد 1404 ساعت 12:47
اینفینیکس جی تی 30 پرو
اخبار تلفن همراهاینفینیکس

اینفینیکس جی تی 30 پرو معرفی شد؛ پردازنده دیمنسیتی 8350 آلتیمیت و نمایشگر 144 هرتز

2 خرداد 1404 ساعت 20:00

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور