در طی ماه های ژوئیه و اوت، شرکت Peel که یکی از تولید کنندگان نرم افزارهای کنترل از راه دور برای گوشی های هوشمند می باشد، تحقیقی را بر روی 2140 کاربر گوشی هوشمند در سراسر جهان انجام داد. در این بررسی مشخص شد که در کشورهایی مانند چین، هند و کره جنوبی بخش بزرگی از کاربران گوشی های هوشمند علاقه مند به استفاده از قابلیت کنترل از راه دور تلویزیون توسط گوشی های خود می باشند.
در کشور چین، 72 درصد از کسانی که در این تحقیق از آن ها نظرسنجی شده است، اعلام کرده اند که مجهز بودن گوشی هوشمند به قابلیت IR Blaster (مادون قرمز) که برای کنترل ابزار الکترونیکی کاربرد دارد، برای آن ها اهمیت زیادی دارد. این در حالی است که در کشور دیگری مانند آمریکا، تنها 18 درصد از کاربران به وجود این قابلیت در گوشی های خود اهمیت می دهند و حتی 48 درصد از آنان اعلام کرده اند که این قابلیت اصلا برای آن ها اهمیتی ندارد.
با نگاهی به نتایج این تحقیق می توان متوجه شد که کاربران زیادی خواهان پشتیبانی گوشی هوشمند خود از امواج مادون قرمز و استفاده از قابلیت کنترل از راه دور تلویزیون می باشند (58 درصد). قابلیت بعدی که طرفدار بیشتری داشته است، سرویس های پرداخت موبایلی می باشد (19 درصد) در حالی که قابلیت تشخیص اثر انگشت تنها توسط 13 درصد از کاربران مهم شمرده شده است. 10 درصد از کاربران نیز اعلام کرده اند که اگر گوشی آن ها امکانات لازم را داشته باشد، دوست دارند تا از قابلیت نظارت بر ضربان قلب استفاده کنند.
در کشور آمریکا، شرکت Peel اطلاعاتی را جمع آوری کرده است در مورد این که کدام ویژگی ها و قابلیت ها تاثیر بیشتری بر انتخاب کاربران در هنگام خرید یک گوشی هوشمند جدید، دارند. نتایجی که بدست آمده جالب می باشد و هم مردان (61.7 درصد) و هم زنان (60.9 درصد) اظهار داشته اند که قابلیت های پیشرفته دوربین مهمترین موردی است که در خرید یک گوشی هوشمند جدید به آن توجه می کنند. همچنین در این کشور هر دو رده سنی جوانان (18 تا 24 سال) و افراد مسن (بالای 65 سال) خواهان قابلیت سنسور تشخیص اثر انگشت بر روی گوشی هوشمند خود می باشند و این رده های سنی بیشتر از سایر افراد به این ویژگی اهمیت می دهند.
به علاوه، افراد بالای 65 سال به وجود قابلیت پرداخت موبایلی در گوشی هوشمند خود نیز اهمیت زیادی قائل هستند. اما در مورد ویژگی نظارت بر ضربان قلب، افراد بالای 65 سال در رتبه دوم از آخر قرار دارند. حتما می پرسید رتبه آخر در اهمیت دادن به ویژگی نظارت بر ضربان قلب کدام افراد می باشند؟ در جواب باید بگوییم گروه سنی 55 تا 64 سال کمترین علاقه را به دارا بودن ویژگی نظارت بر ضربان قلب در گوشی هوشمند خود ابراز کرده اند. این طور که به نظر می رسد با رد شدن از مرز 55 سالگی دیگر کسی علاقه چندانی به آگاهی از میزان ضربان قلب خود و نظارت بر آن ندارد.
در انتها می توانید نتایج این بررسی را در قالب تصاویر مشاهده نمایید.