چطور بفهمیم در واتساپ بلاک شده‌ایم؟

در حال حاضر واتساپ یکی از اپلیکیشن‌هاییست که در سرتاسر جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد و به کاربران خود این امکان را می‌دهد تا بتوانند برای مخاطبین خود پیام ارسال کرده و گروهچت تشکیل دهند و از این طریق تنها با اتصال به اینترنت بتوانند با تمامی دوستانشان در سرتاسر دنیا ارتباط برقرار کنند. یکی از دغدغه کاربران این پیام‌رسان این است که چطور بفهمند در واتساپ بلاک شده شده‌اند؟ در ادامه با ما همراه شوید تا پاسخ این سئوال را باهم بررسی کنیم.

چطور بفهمیم در واتساپ بلاک شده‌ایم؟

هرجایی که به اینترنت دسترسی پیدا کنید، امکان اتصال به واتساپ و پیام دادن به دوستان و اعضای خانواده را خواهید داشت. این برنامه برای افرادی که به دنبال یک پیام‌رسان پر سرعت می‌گردند بسیار مناسب خواهد بود. ارسال پیام در واتساپ درست مانند پیامک گوشی می‌ماند اما با استفاده از آن آزادی ارسال پیام از طریق اینترنت را خواهید داشت.

گاهی اوقات ممکن است سعی کنید تا به یکی از مخاطبین خود پیام دهید، اما هیچ پاسخی از آن‌ها دریافت نمی‌کنید. دلیل این‌که فردی در واتساپ به شما پاسخ نمی‌دهد، چندین احتمال وجود داد؛ ممکن است سرش شلوغ باشد، اپلیکیشن واتساپ را پاک کرده باشند و یا اکانت و برنامه واتساپ را باهم حذف کردره باشند. اما احتمال این‌که توسط فرد مورد نظر بلاک شده باشید نیز وجود دارد.

با بررسی چند فاکتور که در ادامه با هم مرور می‌کنیمف می‌توانیم بفهمیم در واتساپ بلاک شده‌ایم یا خیر. در این مقاله تمامی احتمالات ممکن را مرحله به مرحله باهم بررسی می‌کنیم تا بفهمیم آیا این اتفاق برایتان رخ داده است؟ آیا بلاک شدید؟

مکانیزم بلاک در واتساپ چگونه کار می‌کند؟

کاربرانی که دوست ندارند دیگر با سایر مخاطبین خود در ارتباط و تعامل باشند، این امکان به آن‌ها داده می‌شود تا با استفاده از تنظیمات این برنامه اقدام به بلاک کردن هر شخصی که دوست ندارند در واتساپ کنند. اگر قصد بلاک کردن کسی را دارید مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. واتساپ را باز کرده و روی منو آن (سه نقطه عمودی) که در گوشه سمت راست صفحه قرار دارد کلیک کرد و Settings را انتخاب کنید.
  2. حالا از این قسمت باید صفحه را به سمت Account پایین رفته و روی گزینه Privacy کلیک کنید.
  3. با استفاده از منو تنظیمات Privacy، شما می‌توانید با کلیک روی گزینه Blocked Contacts به تنظیمات مرتبط با بلاک کردن افراد دسترسی پیدا کنید.
  4.     با نگاه کردن به گوشه سمت راست صفحه، آیکون یک شخص را با یک نشانه به‌علاوه (+) در کنار آن مشاهده خواهید کرد. باید روی آن کلیک کرده تا بتوانید از این طریق می‌توانید هر کسی که دوست داشتید را به لیست افراد بلاک شده در حساب خود اضافه کنید.

همچنین ما آموزش گام به گامی را در خصوص این‌که “چگونه کسی را در واتساپ بلاک کنیم” تهیه کردیم؛ در صورت نیاز به این قسمت سر بزنید.

چگونه می‌توانیم بفهمیم در واتساپ بلاک شده‌ایم؟

اگر بلاک شده باشید، واتساپ به شما در این خصوص اطلاعی نخواهد داد اما چند فاکتور وجود دارد که با بررسی آن‌ها می‌توانیم بفهمیم در واتساپ بلاک شده‌ایم. به غیر از ایجاد قطع در مکالمه با شخص مورد نظر، اگر کسی تصمیم به بلاک شما گرفته باشد، ویژگی‌های دیگر این برنامه نیز دچار تغییر خواهد شد.

“آخرین بازدید” آن‌ها غیب خواهد شد

با بررسی چند فاکتور می‌توانیم بفهمیم در واتساپ بلاک شده‌ایم یا خیر. اگر دیگر قادر به دیدن “آخرین بازدید” و یا “وضعیت آنلاین” شخص مورد نظرتان نیستید، به احتمال زیاد از طرف فرد مورد نظر بلاک شده‌اید.

چطور بفهمیم در واتساپ بلاک شده‌ایم؟ 3

البته این مورد می‌تواند به خاطر این باشد که شما و یا شخصی تنظیمات حریم شخصی خود را تغییر داده است نیز باشد. با ایجاد تغییر در تنظیمات حریم شخصی آخرین بازدیدتان، ممکن است دیگر قادر به دیدن آخرین بازدید سایر افراد دیگر نیز نباشید.

اگر اخیرا در تنظیمات حریم شخصی واتساپ خود تغییری ایجاد کردید و آخرین بازدید شما توسط سایر افراد، آخرین باری که با آن‌ها صحبت کردید، قابل مشاهده بوده؛ به احتمال زیاد حالا بلاک شده‌اید.

به‌روزرسانی‌های پروفایلشان را مشاهده نمی‌کنید

یکی دیگر از نشانه‌هایی که با تکیه بر آن می‌توانیم بفهمیم در واتساپ بلاک شده‌ایم این است که دیگر قادر به مشاهده عکس پروفایل و اطلاعات آن‌ها نخواهیم بود. اگر دیگر نمی‌توانید استاتوس آنلاین و استوری‌های فرد مورد نظر را با استفاده از این اپلیکیشن مشاهده کنید، به احتمال زیاد بلاک شده‌اید.

دیدن این نشانه‌ها دو معنی دارد: یا بلاک شده‌اید و یا کاربر مورد نظرتان اکانت واتساپ خود را حذف کرده است. اگر فکر می‌کنید احتمال دارد مخاطبتان حساب واتساپ خود را حذف کرده باشد، می‌توانید از یکی از دوستانتان بخواهید تا اکانت واتساپ فرد مورد نظرتان را از طریق واتساپش برایتان چک کند. اگر پروفایلی دیده شود به این معناست که شما بلاک شده‌اید.

چطور بفهمیم در واتساپ بلاک شده‌ایم؟ 4

این مورد را در نظر داشته باشید که برخی از کاربران برای آپدیت کردن عکس پروفایل و آپلود کردن استوری وقت نمی‌گذارند، اگر پروفایل شخص مورد نظرتان قابل رویت است، یک پیام برایش ارسال کنید. با توجه به تیکی که بعد از ارسال پیام مشاهده خواهید کرد، متوجه می‌شوید که آیا می‌توانید با آن‌ها ارتباط برقرار کنید یا خیر.

تیک‌ها و معانی آن‌ها

آیا تا به حال بعد از ارسال پیام در واتساپ متوجه شدید که پیام شما تنها یک تیک می‌خورد؟ دیدن این نشانه به این معناست که پیام شما ارسال شده اما توسط مخاطب دریافت و یا خوانده نشده است. در ادامه معنی هر تیک واتساپی را برایتان قرار دادیم:

  • یک تیک خاکستری به معنای این است که پیام شما در روند ارسال قرار گرفته اما هنوز توسط مخاطب دریافت نشده است.
  • دو تیک خاکستری به معنای این است که پیام شما ارسال و توسط مخاطبتان دریافت شده است.
  • دو تیک آبی به معنای این است که پیام شما ارسال، توسط مخاطب دریافت و مشاهده شده است.

چطور بفهمیم در واتساپ بلاک شده‌ایم؟ 2

اگر بعد از ارسال پیام تنها یک تیک خاکستری کنار پیامتان ایجاد شده، به احتمال زیاد توسط شخص مورد نظرتان بلاک شده‌اید. در واقع این نشانه به شما می‌گوید که پیام شما در مرحله ارسال است اما به هر دلیلی هنوز توسط گوشی مخاطبتان دریافت نشده است.

توجه داشته باشید که این اتفاق ممکن است به خاطر ضعیف بودن سیگنال وای-فای و یا اینترنت همراه شما نیز اتفاق بیوفتد، بهتر است کمی صبر کنید تا ببینید آیا تیک پیامتان تغییری خواهد کرد یا خیر.

تماس‌های تلفنی

یکی دیگر از قابلیت‌هایی که واتساپ به کاربران خود می‌دهد، قابلیت برقراری تماس از طریق این اپلیکیشن است. تماس در واتساپ هیچ فرقی با برقراری تماس عادی ندارد، تنها تفاوت آن در این است که به جای استفاده از خطوط مخابراتی به اینترنت نیاز دارد. مانند تمام قابلیت‌های دیگر این برنامه، تماس گرفتن با هر شخصی روی این اپ کاملا رایگان خواهد بود.

چطور بفهمیم در واتساپ بلاک شده‌ایم؟ 1

این بدان معناست که اگر به یکی از مخاطبین خود در واتساپ زنگ بزنید، باید زنگ خورده و مانند تلفن جواب داده شود. اگر بلاک شده باشید تلفن بوق کوتاهی خواهد خورد و سپس قطع خواهد شد.

اگر چندین بار در زمان‌های مختلف در روز و یا هفته، سعی در برقراری تماس با مخاطب مورد نظر در واتساپ داشته‌اید با استفاده از این نشانه می‌توانید متوجه شوید که توسط آن فرد بلاک شده‌اید یا خیر. برای اطمینان بیشتر در این زمینه می‌توانید با یکی از مخاطبین واتساپتان نیز تماس بگیرید.

مخاطب مورد نظر را به یک گروه اضافه کنید

در اپ واتساپ می‌توانید یک گروه ایجاد کرده و مخاطبین خود را به آن اضافه کنید. اگر یک گروه ساخته‌اید و می‌خواهید یکی از مخاطبین خود را به آن اضافه کنید اما با خطا مواجه می‌شوید بهترین نشانه برای این است که توسط فرد مورد نظرتان بلاک شده‌اید.

وقتی کسی شما را بلاک کرده باشد، هنگام اضافه کردن فرد مورد نظر به گروع واتساپی خود با پیغام‌های “Can’t Add Participant” و یا “Failed to Add” مواجه خواهید شد. اگر این پیغام را مشاهده کردید، به این معناست که دیگر قادر به برقراری ارتباط با شخص مورد نظر نیستید. در واقع این پیغام به این معناست که: توسط شخص مورد نظر بلاک شده‌اید و یا مخاطبتان اکانت واتساپ خود را حذف کرده است.

مخاطب مورد نظر را به یک گروه اضافه کنید

اگر قادر به مشاهده اطلاعات و یا حالت آنلاین بودن مخاطبتان نیستید و همچنین نمی‌توانید او را به گروه چت خود اضافه کنید، به احتمال زیاد توسط فرد مورد نظر بلاک شده‌اید. بهترین روش برای این‌که مطمئن شوید که آن شخص اکانت واتساپ خود را حذف کرده است یا خیر این است که با استفاده از یک حساب کاربری دیگر شماره آن‌ها را سرچ کنید.

بلاک شدن توسط سایر افرد در واتساپ

در این مقاله سعی داشتیم تا روش‌هایی که می‌توانیم از طریق آن‌ها بفهمیم در واتساپ بلاک شده‌ایم را مورد بررسی قرار دهیم. عوامل زیادی وجود دارند که با شناسایی آن‌ها می‌توان فهمید که آیا شخص مورد نظرتان شما را در واتساپ بلاک کرده‌ است یا خیر. تنها کافیست تا به کمک این مقاله این فاکتورها را مرحله به مرحله مورد بررسی قرار دهید.

منبع
مطالب پیشنهادی
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها