آی پینز

حالت بتل رویال به بازی تتریس (خانه سازی) هم اضافه شد!

N3twork، شرکتی که نسخه موبایل بازی پازل محبوب تتریس (Tetris) را روانه بازار کرده، یک آپدیت بزرگ برای این عنوان منتشر کرده است. این به‌روزرسانی برای بازی تتریس که در ایران با نام خانه سازی هم شناخته می‌شود، سه حالت جدید را به بازی اضافه کرده که عبارتند از: Tetris Primetime ،Tetris Together و Tetris Royale. در ادامه با دیجی رو همراه باشید.

حالت Tetris Primetime که تبلیغات زیادی هم برای آن شده، به نوعی یک گیم شوی واقعی است که در آن تنها با بازی کردن تتریس می‌توان تا 1 میلیون دلار جایزه نقدی سالانه کسب کرد. توجه داشته باشید که این مبلغ در قالب پول واقعی پرداخت می‌شود و نه پول داخل بازی. هنرپیشه نه چندان شناخته‌شده‌ای به نام میلن بیرد (Millen Baird) میزبانی این شو را که هر شب ساعت 7:30 بعد از ظهر برگزار می‌شود، بر عهده گرفته است.

البته همان‌طور که می‌توان حدس زد، Tetris Primetime در کشور ما در دسترس نیست و تنها کاربران کشورهای ایالات متحده، کانادا، شیلی، بریتانیا، ایرلند، برزیل، آلمان، اسپانیا، سوئیس، سوئد، نروژ، بلژیک، آفریقای جنوبی، روسیه، استرالیا و نیوزلند می‌توانند در این شوی روزانه شرکت کنند.

به‌روزرسانی بزرگ تتریس موبایل

حالت بعدی به نام Tetris Together هم یک حالت جدید است که به کاربران امکان می‌دهد بازی را با دوستان و اعضای خانواده خود انجام دهند. نکته جالب اینکه در حین انجام بازی می‌توانید با دوستان خود به صورت صوتی هم گفتگو کنید که در شرایط شیوع کرونا می‌تواند بر جذابیت تجربه تتریس بیفزاید.

در انتها باید به جالب‌ترین حالت، یعنی Tetris Royale اشاره کنیم که این بازی را به یک عنوان بتل رویال تبدیل می‌کند! همان‌طور که حتماً با شنیدن کلمه بتل رویال حدس زده‌اید، 100 بازیکن به صورت همزمان شروع به رقابت با یکدیگر می‌کنند و کسی که تا آخر بتواند در میدان مسابقه باقی بماند برنده است. اگر با تتریس خاطرات خوشی دارید و البته از رقابت در سبک مدرن بتل رویال هم لذت می‌برید، Tetris Royale کاملاً باب میل شما خواهد بود.

برای دانلود رایگان بازی موبایلی تتریس به لینک‌های زیر مراجعه کنید:

منبع beebom
مطالب پیشنهادی
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها