دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: گزارش جدید: بازگشت تاچ آی دی به آیفون‌های 2020 و تولید آیفون اس ای 2!
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > اخبار > اخبار تلفن همراه > گزارش جدید: بازگشت تاچ آی دی به آیفون‌های 2020 و تولید آیفون اس ای 2!
اخبار تلفن همراهاپل

گزارش جدید: بازگشت تاچ آی دی به آیفون‌های 2020 و تولید آیفون اس ای 2!

حسین محمودزاده 5 خرداد 1398 ساعت 19:25
زمان مطالعه: 7 دقیقه
گزارش جدید: بازگشت تاچ آی دی به آیفون‌های 2020 و تولید آیفون اس ای 2!
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

اپل در سال 2012 شرکت بیومتریک AuthenTec  را به قیمت 356 میلیون دلار خریداری کرد. سال بعد از آن، آیفون 5 اس عرضه شد و اولین دستگاه مبتنی بر آی او لقب گرفت که به اسکنر اثر انگشت موسوم به تاچ آی دی (Touch ID) مجهز شده بود. این اسکنر اثر انگشت تا مدت‌ها یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های گوشی‌های آیفون بود تا اینکه در سال 2017 و در آیفون 10، اسکنر بیومتریک فیس آی دی (Face ID) جای آن را گرفت. در آیفون‌های سال 2018 هم هیچ خبری از تاچ آی دی نبود و از فناوری تشخیص چهره فیس آی دی به عنوان مهم‌ترین سیستم امنیتی این گوشی‌ها استفاده شده بود. اما ظاهراً این روند به زودی دچار تغییر خواهد شد. در ادامه با دیجی رو همراه باشید.

گزارش جدید: بازگشت تاچ آی دی به آیفون‌های 2020 و تولید آیفون اس ای 2!

با وجود اینکه فیس آی دی فناوری جدیدتری است، اما با این حال تعداد قابل توجهی از کاربران آیفون همچنان معتقدند که تاچ آی دی عملکرد بهتری داشته و قفل گوشی را سریع‌تر و آسان‌تر باز می‌کند. امروز خبر خوبی برای این دسته از کاربران منتشر شده و آن هم اینکه به زودی و از سال آینده میلادی قرار است تاچ آی دی دوباره به گوشی های آیفون بازگردد. بر اساس گزارش MacRumors، یکی از تحلیلگران بارکلیز به همراه همکارانش اخیراً از شرکت های فعال در زنجیره تأمین اپل بازدید داشته و پس از این بازدید عنوان کرده است که گوشی های سال 2020 اپل به تکنولوژی اسکنر اثر انگشت زیر صفحه نمایش مجهز خواهند بود. این اسکنر به کاربران اجازه خواهد داد تا در هر قسمتی از صفحه نمایش که مایل باشند لمس کرده و قفل گوشی خود را باز کنند. اوایل سال جاری، خبرهایی از ثبت حق اختراع این فناوری توسط اپل منتشر شده بود؛ فناوری‌ای که با تبدیل سیگنال های صوتی به یک تصویر کد شده از اثر انگشت کاربر، می تواند اقدام به تشخیص هویت و باز کردن قفل گوشی کند. بنابراین می توان گفت یک نسخه سریع‌تر و به‌روزتر از تاچ آی دی در راه است و در آیفون‌ های سال 2020 به کار گرفته خواهد شد.

گزارش جدید: بازگشت تاچ آی دی به آیفون‌های 2020 و تولید آیفون اس ای 2!

تحلیلگری به نام بلین کورتیس، در یادداشتی پژوهشی که پس از بازدید از زنجیره تأمین اپل نوشته، به این نکته اشاره کرده است که آیفون های سال 2020 از شبکه های نسل پنجم یا 5G پشتیبانی خواهند کرد. علاوه بر این، دوربین های پشتی این گوشی ها دارای قابلیت اسکن سه بعدی خواهند بود. می دانیم که در حال حاضر دوربین موسوم به TrueDepth در جلوی بدنه آیفون های جدید این کار را انجام می دهد و از داده های این دوربین برای باز کردن قفل گوشی از طریق فیس آی دی استفاده می شود. براساس شایعات قبلی، یک مدل ارزان‌تر از سنسور مدت پرواز (ToF) که فرایند تولید ساده‌تری نیز دارد، قرار است در آیفون های 2020 اپل به کار گرفته شود. جهت اطلاع بد نیست بدانید که سنسور مدت پرواز با ارسال پرتوهای مادون قرمز و بررسی بازتاب آن‌ها اقدام به تولید یک نقشه سه بعدی دقیق از اشیاء می کند.

صرف نظر از همه این حرف‌ها، هنوز مدل های سال جاری آیفون معرفی نشده‌اند و بحث و گمانه زنی در مورد آن ها نیز بسیار داغ است. بر اساس اطلاعاتی که از منابع زنجیره تامین اپل به دست آمده به نظر می رسد گوشی های سال 2019 این شرکت فاقد قابلیت لمس سه بعدی یا 3D Touch خواهند بود. این ویژگی در آیفون های فعلی به کاربران اجازه می دهد تا با فشار دادن انگشت خود بر روی آیکون برنامه ها، منویی را باز کرده و به برخی ویژگی ها و میانبرها دسترسی سریع‌تری داشته و یا حتی پیش نمایشی از پیام های دریافتی را مشاهده کنند. این طور که گفته شده تمامی مدل های آیفون سال 2020 به صفحه نمایش اولد مجهز خواهند بود و کمپانی کره ای ال جی به عنوان آزمایش وظیفه تأمین بخشی از نمایشگرهای مورد نیاز آیفون های امسال را بر عهده خواهد داشت. بنا به گفته کورتیس، این غول تکنولوژی کره ای 10 تا 30 درصد از نمایشگرهای اولد مورد نیاز در آیفون 11 و آیفون 11 مکس را تأمین خواهد کرد و 70 تا 90 درصد باقی مانده نیز توسط سامسونگ تأمین خواهد شد.

گزارش جدید: بازگشت تاچ آی دی به آیفون‌های 2020 و تولید آیفون اس ای 2!

آیفون اس ای 2 اوایل سال آینده میلادی عرضه خواهد شد؟!

همانطور که در تصاویر رندر شده منتسب به آیفون 11 هم مشاهده کرده ایم، تحلیلگران معتقدند تنها تغییر عمده در طراحی آیفون های امسال، انتقال ماژول دوربین پشتی به  گوشه سمت چپ بالا در تمامی مدل ها خواهد بود. انتظار می رود دو گوشی آیفون 11 و آیفون 11 مکس در پشت بدنه خود مجهز به دوربین سه گانه باشند، در حالی که آیفون 11 آر از یک دوربین دوگانه استفاده خواهد است. همچنین میزان حافظه رم در هر دو مدل مجهز به نمایشگر اولد از 3 گیگابایت به 4 گیگابایت افزایش یافته و روند تولید گوشی های جدید اپل نیز از ماه ژوئیه آغاز خواهد شد.

اما در انتها باید به یکی از مهم‌ترین بخش های گزارش تحلیلگران اشاره کنیم که مطمئناً برخی از طرفداران محصولات اپل را به وجد خواهد آورد. به گفته کورتیس، در بازدیدی که وی و تیمش از زنجیره تأمین اپل داشته اند، برخی از تأمین کنندگان گفته اند که گوشی آیفون اس ای 2 احتمالاً در اوایل سال آینده میلادی تولید خواهد شد. ظاهراً این گوشی از لحاظ مشخصات داخلی شباهت زیادی به آیفون 8 خواهد داشت. به این معنی که به یک صفحه نمایش 4.7 اینچی با رزولوشن 1334 در 750 پیکسلی مجهز شده و از تراشه پردازشی A11 بیونیک اپل استفاده خواهد کرد. علاوه بر این یک دوربین 12 مگاپیکسلی در پشت بدنه و یک دوربین 7 مگاپیکسلی فیس تایم هم در جلوی آن تعبیه خواهد شد. البته قبل از اینکه بیش از اندازه هیجان زده شوید باید بگوییم که تنها بخشی از زنجیره تأمین این مسئله را تأیید کرده و مابقی اظهار داشته اند که هیچ خبری در رابطه با آیفون اس ای 2 نشنیده اند.

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها: face id, Touch ID, آیفون, آیفون 11, آیفون 11 مکس, آیفون های 2020, اپل, تاچ آی دی, فیس آی دی
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی هواوی تحریم‌های آمریکا را پیش بینی کرده بود! هواوی تحریم‌های آمریکا را پیش بینی کرده بود!
مقاله بعدی نقد و بررسی کوتاه ذنفون 6؛ وقتی ایسوس جا پای وان پلاس می‌گذارد! نقد و بررسی کوتاه ذنفون 6؛ وقتی ایسوس جا پای وان پلاس می‌گذارد!
نظر بدهید نظر بدهید

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ممبر تلگرام
  • ارز دیجیتال ایاس ( EOS)
  • راز نوسانات بیت کوین
  • دوج کوین یا شیبا
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • خرید بیت کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید اکانت اسپاتیفای
  • لوستر مدرن
  • تور روسیه
  • تاثیر سیاست های ترامپ بر کریپتو
  • قدرت دادن چین لینک به Web3
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

آیکو نئو 10 پرو پلاس

آیکو نئو 10 پرو پلاس معرفی شد؛ غول جدید گیمینگ با اسنپدراگون 8 الیت و نمایشگر 144 هرتز

راز زیبایی ویلاها فاش شد

راز زیبایی ویلاها فاش شد

لوستر مدرن

 این لوسترهای مدرن را از دست ندهید!

مطالب مرتبط

آیکو نئو 10 پرو پلاس
اخبار تلفن همراهسایر کمپانی ها

آیکو نئو 10 پرو پلاس معرفی شد؛ غول جدید گیمینگ با اسنپدراگون 8 الیت و نمایشگر 144 هرتز

30 اردیبهشت 1404 ساعت 19:29
تراشه XRing 01 شیائومی
اخبار تلفن همراهاخبار سخت افزارشیائومی

تراشه XRing 01 شیائومی چه ویژگی‌هایی دارد؟ همه اطلاعات تا این لحظه

29 اردیبهشت 1404 ساعت 20:27
سری نوا 14 هواوی
اخبار تلفن همراههواوی

رونمایی از سری نوا 14 هواوی؛ دوربین‌های قدرتمند و نمایشگرهای پیشرفته

29 اردیبهشت 1404 ساعت 17:36
حالت دسکتاپ اندروید
اخبار تلفن همراهگوگل

حالت دسکتاپ اندروید در راه است؛ گوشی را به کامپیوتر تبدیل کنید!

29 اردیبهشت 1404 ساعت 14:36

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور