روزنامه نیویورک تایمز روز جمعه گزارش داد هکرهایی که روز چهارشنبه با نفوذ به تعدادی از شناختهشدهترین حسابهای توییتر، اقدام به کلاهبرداری بیت کوینی و سرقت اطلاعات کرده بودند، تعدادی جوان بودند که با هیچ نهاد و یا دولت خاصی مرتبط نبوده و هیچ سابقهای هم در زمینه فعالیتهای مجرمانه سازمان یافته نداشتهاند.
به گزارش این خبرگزاری حمله هکری مذکور که توییتر و پلیس فدرال در حال بررسی آن هستند، با رد و بدل کردن یک سری پیام در پلتفرم دیسکورد (Discord) که یک سرویس چت محبوب بین گیمرهاست، آغاز شد.
در این مقاله ادعا شده که با چهار نفر از افرادی که در این هک دست داشتند، مصاحبه شده و این افراد گزارشها و اسکرینشاتهایی از حسابهای خود را که نشانگر چگونی انجام کار است، ارائه کردهاند.
مصاحبه نیویورک تایمز با این جوانان کم سن و سال نشان میدهد که حمله هکری روز چهارشنبه ارتباطی به یک کشور خاص و یا گروه سازمان یافته هکری نداشته است.
در واقع، تنها تعدادی جوان -که حتی گفته شده یکی از آنها با مادر خود در یک خانه زندگی میکند- در این ماجرا دخیل بودند و زمینه آشنایی آنها با یکدیگر هم وسواس خاصشان در انتخاب نام کاربری بوده است؛ نامی که به طور معمول تنها از یک حرف یا رقم مانند y@ یا 6@ تشکیل شده است.
در هک گستردهای که روز چهارشنبه انجام شد، اکانت تعدادی از شناختهشدهترین شرکتها و چهرههای سیاسی، تجاری و هنری، مانند اپل، اوبر، جو بایدن، باراک اوباما، ایلان ماسک، بیل گیتس و … تحت کنترل هکرها قرار گرفتند و توییتی با مضمون درخواست بیت کوین در آنها ارسال شد. ترفندی که موفق هم بود و در مجموع بالغ بر 116 هزار دلار عاید هکرها کرد.
البته توییتر در گزارش اخیر خود اذعان کرده که هکرها علاوه بر کلاهبرداری بیت کوینی، اطلاعات حداکثر 8 مورد از اکانتهای هک شده را هم به سرقت بردهاند. هر چند هیچ اشارهای به نام این اکانتها نشده است.
در گزارش نیویورک تایمز هم آمده که هکرهای جوان نام اکانتهای هک شده را در یک وب سایت داد و ستد آنلاین درج کرده بودند تا در قبال دریافت بیت کوین اطلاعات آنها را به فروش برسانند.
alikakakm هم یکی از ان هکر ها بود