“ما هیچ نیازی به اصافه کردن قابلیت شارژ بی سیم احساس نمی کنیم. ما نمی خواهیم یک ویژگی را تنها به خاطر اسم آن به گوشی خود اضافه کنیم“. این جملات در واقع پاسخ سران وان پلاس به این پرسش بود که چرا پرچمدار جدید این شرکت، یعنی وان پلاس 6، از شارژ بی سیم پشتیبانی نمی کند؟
علاوه بر این سخنان مسئولان وان پلاس، ظاهراً اجبار کاربر به خرید جداگانه شارژر بی سیم، یکی دیگر از دلایلی بوده که مانع افزودن قابلیت مذکور به وان پلاس 6 شده است. زیرا اگر شرکت می خواست یک شارژر بی سیم هم درون جعبه این گوشی قرار دهد، در این صورت باید قیمت آن را افزایش می داد و این مسئله با سیاست های وان پلاس همخوانی ندارد و با این کار ممکن بود مهمترین برگ برنده خود، یعنی قیمت پایین محصولاتش را نیز از دست بدهد.
البته برای بسیاری از کاربران عدم پشتیبانی از شارژ بی سیم یک ایراد محسوب نمی شود. فناوری Dash Charge وان پلاس به حد کافی از سرعت بالایی برخوردار است و کافیست تا چند دقیقه در هنگام صبحانه خوردن گوشی خود را به شارژر سیمی آن متصل کنید، تا در بقیه روز مشکلی از بابت کمبود شارژ نداشته باشید. در مقایسه با این دستاورد، حتی سریع ترین شارژرهای بی سیم هم کند به نظر خواهند رسید.
به علاوه، شیشه ای کردن جنس بدنه باعث شده تا تعبیه آنتن در آن راحت تر شده و قدرت سیگنال های مخابراتی افزایش یابد. در واقع، وان پلاس 6 اولین گوشی ساخت وان پلاس است که از فناوری گیگابیت LTE پشتیبانی می کند. در حالی که وان پلاس تأکید زیادی بر میزان مقاومت شیشه گوریلا گلس 5 دارد، اما کاملاً واضح است که بدنه شیشه ای وان پلاس 6 در مقایسه با بدنه فلزی نسل های گذشته، شکنندگی بیشتری خواهد داشت.
به هر حال، وان پلاس بهتر از هر کس دیگری از علایق و خواسته های کاربران خود آگاه است. مؤسسان این شرکت چینی، یعنی Carl Pei و Pete Lau توجه بسیار زیادی به فروم و انجمن کاربران خود دارند و پیام ها و پیشنهادات آن ها را به دقت رصد می کنند. با این اوصاف اگر تقاضا برای قابلیت شارژ بی سیم بیش از پیش افزایش یابد، در این صورت وان پلاس 6 تی (OnePlus 6T) یکی از اصلی ترین نامزدها برای پذیرایی از این قابلیت جدید باشد.