شرکت شیائومی، که به تولید و عرضه تکنولوژی‌های پیشرفته و گوشی‌های هوشمند مشهور است، اخیراً به صورت رسمی اعلام کرده که قصد دارد نسل جدید گوشی‌های پرچمدار خود، موسوم به سری شیائومی 14، را در اواخر ماه جاری به خارج از مرزهای چین برده و در بازارهای بین‌المللی عرضه کند. این اقدام شیائومی نشان دهنده تعهد این شرکت به توسعه محصولاتش در کشورهای مختلف و حضور جهانی قدرتمندتر می‌باشد.

علاقه‌مندان به فناوری و دنبال‌کنندگان محصولات شیائومی، مشتاقانه منتظر این رویداد بزرگ هستند که در آن، سری شیائومی 14 برای اولین بار در سطح جهانی معرفی خواهد شد. رویدادی که قرار است در روز یکشنبه، 25 فوریه (6 اسفند)، در شهر بارسلونا برگزار شود و در واقع مقدمه‌ای برای MWC 2024 خواهد بود که یکی از مهم‌ترین نمایشگاه‌های گوشی هوشمند در جهان محسوب می‌شود و تنها یک روز پس از رویداد رونمایی شیائومی 14 آغاز خواهد شد.

تیزرهای منتشر شده توسط شرکت شیائومی نقاب از چهره برخی ویژگی‌های خیره‌کننده و شاید هیجان‌انگیز گوشی‌های جدید این شرکت برداشته و انتظار علاقه‌مندان در سراسر جهان را برای مواجه شدن با شیائومی 14 اولترا که رده بالاترین مدل این سری و یکی از برترین گوشی‌های اندرویدی چند وقت اخیر است، بیش از پیش افزایش داده‌اند.

شیائومی 14

مشخصات فاش شده حاکی از آن هستند که شیائومی علاوه بر شیائومی 14 اولترا که پیشتاز این مجموعه است، ممکن است به معرفی نسخه جمع‌و‌جورتر شیائومی 14 نیز بپردازد. شایان ذکر است که گزارش‌ها در حال حاضر بر این مسئله تأکید دارند که شیائومی 14 پرو به خارج از چین راه پیدا نکرده و تنها در انحصار بازار وطنی شیائومی باقی خواهد ماند.

در صفحه ورودی وب‌سایت شیائومی، تصویری چشم‌نواز و بسیار گویا قرار دارد که به جدیدترین دستاوردهای بخش دوربین شرکت لایکا اختصاص دارد و بیان‌گر این واقعیت است که در سری شیائومی 14 شاهد نسل جدیدی از دوربین‌های لایکا خواهیم بود. این تصویر در ذهن بینندگان این انتظار را می‌پروراند که در دوربین اصلی مدل شیائومی 14 اولترا شاهد یک ارتقاء چشمگیر، به خصوص در زمینه دیافراگم متغیر خواهیم بود که به نظر می‌رسد وسیع‌تر و بهینه‌تر از نسل‌های پیشین طراحی شده است. انتظار می‌رود شیائومی 14 اولترا به یک دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی با سنسور سونی LYT-900 مجهز بوده و گشودگی دیافراگم متغیر f/1.6 تا f/4.0 داشته باشد که در مقایسه با گشودگی دیافراگم f/1.9 تا f/4.0 پیشرفت خوبی محسوب می‌شود.

شایعات فعلی همچنین نکته هیجان‌انگیز دیگری را هم بیان می‌کنند و بر اساس آن‌ها انتظار می‌رود شرکت شیائومی خط تولید خود را با اضافه کردن تبلت اندرویدی جدیدی به نام شیائومی پد 7 توسعه دهد. این محصول نویدبخش افزایش تنوع در مجموعه محصولات شیائومی بوده و انتظار می‌رود که در کنار گوشی‌های سری 14 عرضه شود و آن را کامل‌تر سازد.