لو ویبینگ، نایب رئیس شیائومی، امروز خبر از عرضه دو گوشی جدید در آینده‌ای نزدیک داد. وی در اکانت ویبوی خود یکی از این گوشی‌ها را با عنوان “پادشاه ماشین” (ترجمه شده از چینی) و دیگری را “گوشی بازی‌های الکترونیکی” معرفی کرده است.

ویبینگ همچنین اشاره که اگر علاقه‌مند به خرید این گوشی‌های جدید هستید باید “کمی صبر کنند”. البته وی دقیقاً نگفته که دقیقاً این صبر کاربران تا چه حد باید باشد. با اینکه به نام اصلی این دو گوشی هیچ اشاره‌ای نشده اما اگر بخواهیم حدس بزنیم، می‌توانیم از دو مدل شیائومی می 11 اولترا (Xiaomi Mi 11 Ultra) و بلک شارک 4 (Black Shark 4) یاد کنیم که در چند وقت اخیر نیز شایعات زیادی در خصوص آن‌ها به گوش رسیده است.

گوشی شیائومی

هر دو گوشی فوق از تراشه پرچمدار این روزهای کوالکام یعنی اسنپدراگون 888 بهره‌مند خواهند بود و مدل می 11 اولترا تمرکز ویژه‌ای روی بخش دوربین خواهد داشت. گفته می‌شود که این گوشی از یک دوربین پریسکوپ مخصوص بزرگنمایی (5 یا 10 برابر) برخوردار خواهد بود. گوشی گیمینگ بلک شارک 4 هم احتمالاً صفحه نمایشی با نرخ تازه‌سازی بالاتر از 120 هرتز ارائه خواهد کرد تا بتواند در برابر رقبای قدرتمندی همچون ایسوس راگ فون 5 حرفی برای گفتن داشته باشد.