در سال 2015، مارک زاکربرگ و همسرش 75 میلیون دلار به بیمارستان عمومی سان فرانسیسکو اهدا کردند و به همین واسطه نام زاکربرگ به اول اسم بیمارستان اضافه شد. اما این مسئله از همان زمان باعث جنجال شده و مخالفت کارکنان و پرسنل درمانی این مرکز را در پی داشته است. اعتراضاتی که با وجود کمرنگتر شدن در دوره کرونا، هنوز هم ادامه دارند و ظاهراً پای مقامات دولتی شهر سان فرانسیسکو را هم به قضیه باز کرده است. در ادامه با دیجی رو همراه باشید.
گوردون مارس، سوپروایزر بیمارستان سان فرانسیسکو، روز سه شنبه قطعنامهای را به هیئت نظارت این مرکز درمانی ارائه کرد که اضافه شدن نام زاکربرگ به آن را محکوم میکند. این قطعنامه همچنین از مقامات شهری میخواهد كه قوانینی شفافتر در زمینه شیوه نامگذاری اماکن عمومی وضع کنند. چرا که این نامها باید منعكس كننده ارزشهای شهر و احترام به حقوق بشر، عزت و عدالت اجتماعی و نژادی باشند.
کادر درمانی بیمارستان سان فرانسیسکو معتقدند اضافه شدن نام زاکربرگ به ابتدای نام این بیمارستان باعث شده تا مشکلات و حاشیههای فیسبوک و شخص مارک زاکربرگ، این مرکز درمانی را درگیر کند. مسائلی مانند نقض حریم خصوصی، سوء استفاده از اطلاعات کاربران و انتشار اطلاعات غلط که شبکه اجتماعی فیسبوک در چند سال گذشته با آنها درگیر بوده، حالا با اضافه شدن نام زاکربرگ به بیمارستان سان فرانسیسکو، به اعتماد عمومی نسبت به این مرکز نیز خدشه وارد کرده است.
کارکنان بیمارستان سان فرانسیسکو تاکنون بارها اقدام به انتشار بیانیه و نامههای اعتراضآمیز در نشریههای محلی کردهاند و حتی در سال 2018 با استفاده از چسب نواری، نام زاکربرگ روی نماد فلزی بزرگی که در ورودی بیمارستان نصب شده را پوشاندند تا به این وسیله اعتراض خود را نسبت به اضافه شدن نام بنیانگذار فیسبوک نشان دهند.
با وجود این اعتراضات اما مدیران بیمارستان معتقدند که خواسته یا ناخواسته نام این مرکز با زاکربرگ گره خورده و مقامات هم اراده قوی برای حذف این نام را ندارند.