با پیشرفت علمی انسانی هر روز ما شاهد خلق استارتاپ های جدیدی در دنیای فناوری هستیم. استارتاپهایی که اگر کمی به آنها بها داده شود میتوانند زندگی انسانها را راحتتر کنند. در کشور ما نیز استارتاپهایی از این دست کم نیستند. به همین منظور افرادی دست دست هم دادهاند تا راه را برای توسعهی این گروه از فعالان جامعه هموار کنند.
در روزی به نام دمودی (Demo Day) استارتاپ ها این شانس را دارند تا برای جذب سرمایه، تواناییهای خود را نشان دهند. در این راستا مرکز فناوری و نوآوری سپنتک که از مراکز آکادمیک پیشگام در راستای تولید ثروت از دانش است اقدام به برگزاری چهارمین برنامه شتاب دهی خود به نام رویداد DemoDay 2019 در روز پنچشنبه 2 اسفند 1397 در باغ کتاب نمود.
لازم به ذکر است که مرکز فناوری و نوآوری سینتک در شتاب دهندهی سورس خود تاکنون و در طی 4 برنامهی شتابدهی اقدام به سرمایهگذاری برای 24 استارتاپ کرده است. از دیگر فعالیتهای این شتاب دهنده میتوان به رصد تیمهای پنهان در روستاها، شهرها و دیگر مناطق کشور اشاره کرد.
در این رویداد، باغ کتاب، میزبان سرمایه گذاران خصوصی و دولتی، نقش آفرینان اکوسیستم کارآفرینی کشور و همچنین مسئولانی از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و همچنین دانشگاه آزاد اسلامی بود.
در رویداد دمودی 2019 شتاب دهنده سورس، ۱۲ تیم استارتاپی که دوره شتابدهی خود را طی کرده بودند، به منظور جذب سرمایه مورد نیاز، اقدام به ارائه و معرفی استارتاپ خود کردند.
این مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن کریم و سرود ملی آغاز شد و مجری برنامه آقای آرش سروری به زمان بندی و تشریح برنامههای این مراسم پرداخت.
پس از آن دکتر مرتضوی موسی خانی، ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و بنیانگذار مرکز فناوری و نوآوری سینتک سخنرانی کرد و در مورد سرمایه گذاری شرکتهای خطر پذیر صحبت نمود و انتقادهایی را به این شرکتها وارد کرد. ایشان در ادامه افزودند:
“متاسفانه سرمایه گذاران خطر پذیر در ایران بیشتر در حوزه های کم بازده و مطمئن سرمایه گذاری میکنند”
ایشان همچنین در ادامه افزودند که متاسفانه مدیران دولتی و خصوصی و همچنین سرمایه گذاران برای ورود در حوزهی سرمایهگذاری خطرپذیر که در دنیا رواج زیادی دارد و همچنین از بازدهی بالایی برخوردار است تمایل چندانی نشان نمیدهند.