صبح امروز یکشنبه 17 آذر در جریان ارائه لایحه بودجه سال 99 به مجلس، رئیس جمهور کشور، حسن روحانی چنین عنوان کرد که بودجه سال 99، بودجه ایستادگی و مقاومت است و بیش از 70 هزار میلیارد تومان بودجه عمرانی برای سال آتی در نظر گرفته شده است. بخشی از صحبتهای روحانی که مورد توجه قرار گرفته و باعث نگرانیهایی شده، اشاره او به شبکه ملی اطلاعات است. روحانی در جلسه امروز مجلس با تاکید بر لزوم راهاندازی شبکه ملی اطلاعات و بینیازی از اینترنت گفت:
از آغاز دولت یازدهم، قدرت پهنای باند تقریبا 20 برابر شده است. این روند را ادامه می دهیم تا بتوانیم شبکه ملی اطلاعات را آنچنان تقویت کنیم که مردم برای رفع نیازمندیهای خود نیازی به خارج نداشته باشند.
به این ترتیب سخنان ضد و نقیض رئیس جمهور درباره قطع اینترنت و همچنین موافق نبودن ایشان با این روند در روزهای گذشته، شبهات و نگرانی های بسیاری را در بین کاربران اینترنت بوجود آورده است، بخصوص برای کسانی که کسب و کار اینترنتی دارند. چرا که با ملی شدن اینترنت با شیوه ای که چند هفته پیش به عنوان مانور زندگی بدون اینترنت مطرح شد می توان گفت که عملا زندگی بسیاری از افراد جامعه مختل خواهد شد.
عدهای معتقدند پافشاری بر شبکه ملی اطلاعات و گسترش آن برای قطع یا محدود کردن اینترنت بینالمللی در تضاد با با شعارهای حسن روحانی در مورد حقوق شهروندی است و به گردش آزاد اطلاعات به شدت صدمه خواهد زد. اختصاص بودجه بزرگی به گسترش شبکه ملی اطلاعات در شرایطی که کشور یکی از بزرگترین بحرانهای اقتصادی را پشت سر میگذارد و دولت حتی برای ضروریترین نیازهای مردم پول کافی ندارد، از دیگر نکات مورد توجه منتقدان است. برخی نمایندگان گمانهزنی میکردند که عدم پخش زنده تلویزیونی سخنرانی حسن روحانی از شبکه خبر به دلیل احتمال حجم زیاد انتقادات نمایندگان مجلس از رئیس جمهوری باشد.
دو سال پیش تو اون اغتشاشات تلگرام رو یک هفته فیلتر کردن بعد که اون اغتشاشات فروکش کرد فقط چند روز تلگرام آزاد شد و بعد اون تا همین الانشم فیلتره و سالها بعد هم فیلتر خواهد بود اینبار نوبت به اینترنت رسیده