دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: اولین کارت گرافیک اینتل در راه است؛ AMD و انویدیا به چالش کشیده می‌شوند؟
به اشتراک بگذارید
ورود
اعلان نمایش بیشتر
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > اخبار > اخبار سخت افزار > اولین کارت گرافیک اینتل در راه است؛ AMD و انویدیا به چالش کشیده می‌شوند؟
اخبار سخت افزار

اولین کارت گرافیک اینتل در راه است؛ AMD و انویدیا به چالش کشیده می‌شوند؟

حسین محمودزاده 19 اردیبهشت 1400 ساعت 13:55
زمان مطالعه: 4 دقیقه
اولین کارت گرافیک اینتل در راه است
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما سفرمارکت

امروزه وقتی صحبت از کارت های گرافیک قدرتمند و رده بالا به میان می‌آید، همه ذهن‌ها به سمت دو شرکت ای‌ام‌دی (AMD) و انویدیا (NVIDIA) می‌روند. در دو دهه اخیر این شرکت‌ها بازار کارت گرافیک را قبضه کرده و تحت تسلط خود داشته‌اند. اما ظاهراً زمان آن رسیده تا سهمی را برای یک تولید کننده دیگر، یعنی اینتل، کنار بگذارند! در ادامه با دیجی رو همراه باشید.

با اینکه اینتل با تولید تراشه های گرافیکی بیگانه نیست و در حال حاضر هم تولیداتی در این زمینه دارد، اما محصولات این شرکت به صورت تراشه‌های روی بورد بوده و بیشتر برای مصارف عمومی و عادی هستند؛ در واقع، این تراشه‌ها به هیچ وجه به درد اجرای بازی‌های سنگین یا نرم افزاری‌های گرافیکی حرفه‌ای نمی‌خورند. رویکردی که سران اینتل قصد دارند در آینده‌ای نزدیک آن را تغییر داده و نقش پررنگ‌تری در بازار کارت های گرافیک داشته باشند.

کارت های گرافیک DG2 اینتل به زودی از راه می‌رسند؟

پیت بروبکر، متخصص روابط بازی سازی اینتل، اخیراً لینکی را در توییتر ارسال کرده که مربوط به آگهی شغلی برای سمت مهندسی ارشد روابط توسعه دهنده بازی در کمپانی اینتل است. بر اساس آنچه که در این آگهی شغلی آمده، به نظر می‌رسد کارت گرافیک Xe HPG DG2 زودتر از آنچه که انتظار می‌رفت، عرضه خواهد شد. چرا که آقای پیت بروبکر اشاره گفته: “بیایید و با ما در اینتل کار کنید! DG2 به زودی از راه می‌رسد”.

تراشه گرافیکی اینتل

انتظار می‌رود کارت های گرافیک سری DG2 برای رقابت با برترین محصولات AMD و انویدیا روانه بازار شده و این دو شرکت را حسابی به چالش بکشد. در حال حاضر می‌دانیم که اولین مدل های این سری در سال 2021 عرضه خواهند شد، اما بحران جهانی کمبود تراشه این گمانه‌زنی را تقویت کرده که احتمالاً اینتل عرضه کارت های گرافیک جدید خود را به ماه‌های پایانی سال موکول خواهد کرد.

در حال حاضر هیچ جزئیات خاصی از مشخصات سخت افزاری و قابلیت‌های کارت های گرافیک حرفه‌ای و رده بالای اینتل منتشر نشده و تنها اطلاعات ما محدود به یکی از توییت‌های اخیر اینتل است که ادعا می‌کند کارت های رده بالای این شرکت به صورت سخت افزاری از فناوری رهگیری پرتو (Ray Tracing) پشتیبانی خواهند کرد.

آیا اینتل در نهایت قادر به رقابت با AMD و انویدیا خواهد بود؟

این اولین بار نیست که اینتل تصمیم گرفته در بازار کارت های گرافیک خودی نشان دهد. در سال 2010 هم این شرکت پس از متوقف کردن پروژه Larrabee، از فناوری‌های آن در تولید پردازنده‌های گرافیکی سری Xeon Phi استفاده کرد که البته نتوانست به موفقیت چندانی دست پیدا کند. اما این بار ظاهراً اوضاع فرق دارد و اینتل قصد ورودی پرقدرت را به عرصه گرافیک رایانه‌ای دارد. اتفاقی که در نهایت به نفع کاربران و مصرف کنندگان خواهد بود. چرا که هر قدر رقابت در بازار بیشتر باشد، تولید کننده‌ها هم تلاش بیشتری برای ارائه محصولات باکیفیت‌تر با قیمت پایین‌تر خواهند کرد.

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
این مقاله را به اشتراک بگذارید
توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی حذف خودکار پیام های تلگرام آموزش حذف خودکار پیام های تلگرام
مقاله بعدی تأثیر نایت شیفت بر کیفیت خواب شبانه آیا «نایت شیفت» واقعاً بر کیفیت خواب شبانه تأثیر دارد؟
نظر بدهید نظر بدهید

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • پنجره دوجداره
  • خرید ممبر تلگرام
  • خرید ساعت گارمین
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • شناسایی صرافی های جعلی
  • رمزارز وان اینچ چیست
  • اخبار بازار ارز دیجیتال
  • ربات های معاملاتی ارز دیجیتال
  • تون کوین در برابر نات کوین
  • دوربین کوچک سیم کارت خور
  • خرید بیت کوین
  • لوستر مدرن
  • تور روسیه
  • چاپ لیبل
  • خرید لایک
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

هوش مصنوعی آفلاین با AI Edge Gallery

هوش مصنوعی آفلاین را با AI Edge Gallery تجربه کنید!

رد مجیک 10S پرو

رد مجیک 10S پرو جهانی شد؛ پردازنده اورکلاک شده، فن 23000 دور و خنک کننده فلز مایع!

وان پلاس پد 3

وان پلاس پد 3 رسماً معرفی شد: مشخصات، قیمت و هر آنچه باید از قاتل جدید آیپد بدانید!

مطالب مرتبط

تلویزیون گیمینگ توشیبا Z570RP
اخبار سخت افزار

تلویزیون گیمینگ توشیبا Z570RP با قابلیت‌های هوش مصنوعی عرضه شد

14 خرداد 1404 ساعت 19:28
هارد دیسک 40 ترابایتی سیگیت
اخبار سخت افزار

هارد دیسک 40 ترابایتی سیگیت در راه بازار؛ آغاز عصر جدید ذخیره‌سازی

11 خرداد 1404 ساعت 15:26
تولید تراشه 3 نانومتری هواوی
اخبار سخت افزارهواوی

هواوی در مسیر انقلاب فناوری؛ تولید تراشه 3 نانومتری تا سال 2026

10 خرداد 1404 ساعت 18:10
کارت گرافیک AMD Radeon RX 9060 XT
اخبار سخت افزار

کارت گرافیک AMD Radeon RX 9060 XT معرفی شد؛ رقیب مستقیم RTX 5060 Ti

3 خرداد 1404 ساعت 12:47

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

logo-samandehi
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

فراموش رمز عبور