70 سال پیش در چنین روزی یعنی 7 می سال 1946 میلادی شرکت سونی قدم به دنیای تکنولوژی گذاشت.
سونی یک شرکت ژاپنی بوده(که اکنون چند ملیتی شده) و دفتر مرکزی آن در توکیو است. فعالیتهای این شرکت شامل خدمات رسانهای، سرگرمی، بازیهای یارانهای، لوازم خانگی و خدمات مالی میشود.
این شرکت در حال حاضر به عنوان بزرگترین تولیدکنندهی وسایل الکترونیکی و تجهیزات پیشرفته الکترونیکی در جهان شناخته شده که به همراه کمپانیهای سامسونگ و ال جی، جزو سه تولیدکنندهی برتر تلویزیون در جهان محسوب میشوند.
بنیانگذاران سونی
کمپانی سونی توسط دو مهندس ژاپنی به نامهای ماسارو ایبوکا و آکیو موریتا بنیانگذاری شد. ایبوکا و موریتا برای اولین بار در پاییز ۱۹۴۴ به عنوان اعضای گروه فوق سری «کمیته تحقیقات جنگ» با یکدیگر ملاقات کرده بودند. همین گفتگوها مبنای تداوم همکاری بنیانگذاران شرکت سونی شد. بدین منظور آنها هیچ فرصتی را از دست ندادند و بلافاصله دست به کار شدند و باکمک حامیان با نفوذ خود، سرمایه لازم برای تاسیس شرکت را به دست آوردند و به این صورت کمپانی سونی اوایل سال ۱۹۴۶ تاسیس شد.
این دو کارشناس به دنبال محصولات جدید و کارا بودند و میخواستند کالاهای مصرفی جدیدی روانه بازار کنند. برای همین تکنولوژی مورد نیازشان را خود ابداع کردند. این ایده بعدها یکی از اصولی بود که آنها و همین طور مدیران سالهای اخیر سونی، از آن پیروی میکردند، شرکتی که همواره خواسته همه ابداعات و کارها را خودش به تنهایی انجام دهد و در همه زمینهها پیشگام باشد. با این شعار بود که سالها بعد، سونی توانست بازار لوازم الکترونیکی جهان را فتح کرد.
معنی سونی
نام «Sony» سونی که در سال ۱۹۵۸ به این شرکت اطلاق شد، از ترکیب دو کلمه لاتین «Sonus» و انگلیسی «Sonny» ساخته شده است. واژه «Sonus» در لاتین شبیه کلمات «Sound» به معنی صدا و «Sonic» به معنی صوتی است. «Sonny» هم بهمعنای پسربچه است؛ ترکیب این کلمات در واژه سونی گروهی کوچک از جوانان پرانرژی را که علاقه زیادی برای ایدههای جدید و پیشرفت دارند، معرفی میکرد.