دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: مقایسه مصرف باتری مرورگر مایکروسافت اج با کروم و فایرفاکس؛ برنده مایکروسافت! [تماشا کنید]
به اشتراک بگذارید
ورود
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > اخبار > اخبار اپلیکیشن‌ها > مقایسه مصرف باتری مرورگر مایکروسافت اج با کروم و فایرفاکس؛ برنده مایکروسافت! [تماشا کنید]
اخبار اپلیکیشن‌هارسانه تصویری

مقایسه مصرف باتری مرورگر مایکروسافت اج با کروم و فایرفاکس؛ برنده مایکروسافت! [تماشا کنید]

علی ملکی
30 اسفند 1399 ساعت 20:41
زمان مطالعه: 3 دقیقه
مقایسه مصرف باتری مرورگر مایکروسافت اج با کروم و فایرفاکس؛ برنده مایکروسافت! [تماشا کنید]
اشتراک گذاری
بینوباکس

 مایکروسافت اج  در Creators Update ویندوز 10، کروم و فایرفاکس را درمصرف بهینه باتری شکست می دهد

وقتی صحبت از مصرف بهینه‌ی باتری می شود Microsoft Edge به خود افتخار می کند. برای نشان دادن مصرف بهینه‌ی  مایکروسافت اج به جهان، مایکروسافت حتی سال گذشته یک ویدئو منتشر کرد که در آن مصرف باتری این مرورگر با گوگل کروم و موزیلا فایرفاکس مقایسه شده بود. با در دسترس قرار گیری به روزرسانی Creators Update ویندوز 10، مایکروسافت چندین بهسازی بزرگ در Edge انجام داد تا در مقوله مصرف باتری آن را به مرورگر بهتری تبدیل کند.

ردموندی‌ها دیروز یک ویدئوی جدید مقایسه‌ای برای مرورگر Microsoft Edge در Creators Update ویندوز 10 منتشر کردند. (مقایسه زمانی که باتری سه سیستم ویندوز 10 هنگام پخش ویدئو دوام می آورند). نتایج بدست آمده عجیب نیستند؛ مرورگر اج مایکروسافت 35 درصد بیشتر از گوگل کروم و 77 درصد بیشتر از موزیلا فایرفاکس هنگام پخش یک ویدئوی تمام صفحه از Vimeo دوام آورد. Microsoft Edge مدت 12 ساعت و 31 دقیقه ، گوگل کروم 9 ساعت و 17 دقیقه دوام آورد، در حالی که موزیلا فایرفاکس بعد از 7 ساعت و 4 دقیقه باتری را به کلی مصرف کرد و دستگاه را رو به خاموشی برد!

مقایسه مصرف باتری مرورگر مایکروسافت اج با کروم و فایرفاکس؛ برنده مایکروسافت! [تماشا کنید]
زمانی که با یک بار شارژ باتری می توان ویدئوی تمام صفحه دید. در Creators Update ویندوز 10

برای کسانی که کنجکاو هستند باید بگویم که Microsoft Edge از سه دستگاه Surface Book مشابه با پردازشگر  Core i5-6300U (کلاک شده روی 2.4 GHz)، 8 GB رم و گرافیک Intel HD Graphics 520 GPU استفاده کرد. این تست روی Microsoft Edge 40.15063.0.0، Google ،Chrome 57.0.2987.133 64-bit  و Firefox 52.0.1 32-bit انجام شد.

قابلیت‌های مهمی وجود دارند که مایکروسافت برای این تست آن‌ها را غیرفعال کرده بود. به‌عنوان‌مثال، میزان صدای دستگاه‌ها در طول تست کاملاً قطع بود، روشنایی صفحه روی 75 درصد تنظیم‌شده بود، Quiet Hours فعال بود(بدین معنی است که نوتیفیکیشن ها غیرفعال شده بودند)، لوکیشن و بلوتوث هر دو غیرفعال بودند و battery saver تنظیم‌شده بود تا روی باتری 20 درصد فعال شود. هیچ‌کدام از این سه مرورگر واضحاً نمی‌توانند این زمان دوام بیاورند، اما از طرفی هم شما در شرایط روزمره ویدئویی را برای بیشتر از 3-4 ساعت پخش نخواهید کرد.

در ادامه ویدیوی این آزمایش آمده است:

 

اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها:فایرفاکسکروممایکروسافتمایکروسافت اجویندوز 10
این مقاله را به اشتراک بگذارید
Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی آیا اپل در تلاش است تا بخشی از توشیبا را خریداری کند؟ آیا اپل در تلاش است تا بخشی از توشیبا را خریداری کند؟
مقاله بعدی 10 ترفند برای  اینکه LG G6 را به یک ماشین اندرویدی کارآمد تبدیل کنیم 10 ترفند برای  اینکه LG G6 را به یک ماشین اندرویدی کارآمد تبدیل کنیم
1 امتیاز 1 امتیاز
  • amirali says:

    تنها یک هفته پس از آنکه مایکروسافت مرورگر اج را برای سیستم عامل اندروید منتشر کرد، میزان دانلود این اپلیکیشن از مرز یک میلیون بار عبور کرد که موفقیت بزرگی برای مایکروسافت است.
    حرفی باقی نمیمونه
    همینه مرورگر خود مایکروسافت و تازه فرض کنید رو سیستم اوریجنال با ویندوز اورجینال کاراییش چقدر میشه

    پاسخ

Leave a Review لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت

مطالب مرتبط

استریم ایکس باکس وان
آموزش سیستم عاملآموزش‌های گوناگون

آموزش استریم ایکس باکس وان بر روی ویندوز ۱۰

7 خرداد 1397 ساعت 09:51
پشتیبانی VLC از کروم کست
اخبار اپلیکیشن‌ها

پلیر VLC به زودی قابلیت پخش زنده را به کاربران ارائه خواهد داد

30 اسفند 1399 ساعت 20:36
سامسونگ رسما بیکسبی « Bixby » را معرفی کرد
اخبار اپلیکیشن‌هاسامسونگ

سامسونگ رسما بیکسبی « Bixby » را معرفی کرد؛ دستیار هوشمند رویایی کره‌ای ها

30 اسفند 1399 ساعت 20:41
چگونه مرورگر پیش‌ فرض ویندوز 10 خود را به گوگل کروم، فایرفاکس یا اُپرا تغییر دهیم؟
آموزش سیستم عامل

چگونه مرورگر پیش‌ فرض ویندوز 10 خود را به گوگل کروم، فایرفاکس یا اپرا تغییر دهیم؟

7 خرداد 1397 ساعت 10:44

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

Username or Email Address
Password

فراموش رمز عبور