دیجی رودیجی رو
  • اخبار تکنولوژی
    • اخبار داخلی
    • اخبار تلفن همراه
    • اخبار سخت افزار
    • اخبار اپلیکیشن‌ها
  • آموزش
  • بررسی محصولات
  • راهنمای خرید
  • سرگرمی
    • اخبار بازی
    • معرفی بازی
      • بازی موبایل
      • بازی دسکتاپ
      • بازی کنسول
    • معرفی اپلیکیشن
    • سینما و تلویزیون
  • دیجی فکت
  • دیجی لایف
  • دیجی10
  • مقالات گوناگون
خواندن: ایلان ماسک: بعد از پرتاب فالکن هوی، مسابقات فضایی را شاهد خواهیم بود!
به اشتراک بگذارید
ورود
تغییر اندازه فونتآآ
دیجی رودیجی رو
تغییر اندازه فونتآآ
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
دیجی رو > اخبار > اخبار نجوم و فضا > ایلان ماسک: بعد از پرتاب فالکن هوی، مسابقات فضایی را شاهد خواهیم بود!
اخبار نجوم و فضاسایر کمپانی ها

ایلان ماسک: بعد از پرتاب فالکن هوی، مسابقات فضایی را شاهد خواهیم بود!

احمدرضا هراتی
7 خرداد 1397 ساعت 11:35
زمان مطالعه: 5 دقیقه
موشک فالکن هوی اسپیس اکس
اشتراک گذاری
بینوباکس

به نظر من، پرتاب موشک فالکن هوی (Falcon Heavy) دیگر شرکت‌ها و کشور‌ها را تشویق می‌کند که دیدگاه خود را گسترش دهند و بگویند:”ما می‌توانیم بیشتر و بهتر کار کنیم.” این دیدگاه، خیلی خوب است؛ زیرا ما به دنبال به راه انداختن یک مسابقه‌ی فضایی جدید هستیم. مسابقات فضایی هیجان انگیز هستند!

ایلان ماسک جدیدترین موشک خود، یعنی فالکن هوی را با موفقیت در مرکز فضایی کندی، واقع در فلوریدا پرتاب کرد. این اقدام اسپیس اکس، موقعیت‌های جدیدی را پیش‌ روی ایلان ماسک و شرکتش قرار می‌دهد، اما مهم‌تر از آن، این اتفاق می‌تواند منجر به ایجاد یک تغییر رویه‌ی کاملا محسوس شود.

به زبان ساده، پرتاب فالکن هوی می‌تواند از چندین لحاظ در زمینه‌ی فضایی از موثرترین اتفاقات سال‌های اخیر باشد. به گفته‌ی ماسک:

این پرتاب، برای دیگر موشک‌های سنگین به معنای باخت است.

هم‌چنین، این اتفاق می‌تواند باعث ایجاد یک حس “امکان‌پذیر بودن” در میان دیگر رقیبان شود، و اسپیس اکس بی‌شک در فضا به دنبال رقیب است. مدیرعامل و بنیان‌گذار شرکت اسپیس اکس (SpaceX) هم‌چنین اضافه کرد:

من فکر می‌کنم که با این موفقیت، دیگر شرکت‌ها و کشورها تشویق می‌شوند که با توجه به این که اسپیس اکس یک شرکت تجاری است و با سرمایه‌گذاری شخصی راه اندازی شده و با وجود این می‌تواند به این موفقیت برسد، پس آن‌ها هم قابلیت انجام این کار را دارند. به همین خاطر، من فکر می‌کنم که دیگر شرکت‌ها هم سطح انتظارات خود را بالاتر می‌برند و باور می‌کنند که آن‌ها هم می‌توانند بهتر و بیشتر در این زمینه تلاش کنند. این به معنی ایجاد رقابت است که به نفع همگان خواهد بود. ما به دنبال ایجاد یک مسابقه‌ی فضایی جدید هستیم.”

بعضی کارشناسان معتقدند که با پرتاب موشک فالکن هوی، در کهکشان به سوی همگان باز شده است. این موشک می‌تواند نقشی بسیار مهم در عملیات‌های علمی در سیاره‌های دیگر داشته باشد. فالکن هوی حتی می‌تواند در زمینه‌های دفاعی، تجاری، نجوم‌شناسی و کاوش‌های انسانی موثر باشد. علاوه بر این، پرتاب فالکن هوی بی‌شک روی تلاش کشور‌های دیگر در ارتباط با کاوش در فضا موثر خواهد بود.

رقابت فضایی قرن 20‌ام بین دو طرف جنگ سرد، یعنی اتحاد شوروی و ایالات متحده، اثری بسیار عمیق روی پیشرفت علم، ریاضیات و فناوری داشت. اگر حدس ایلان ماسک درست باشد و یک رقابت فضایی شکل بگیرد، قطعا اتفاقات هیجان انگیزی در انتظار ما خواهد بود.

دیگر کشور‌ها و دیگر شرکت‌ها نیز احتمالا مشتاق باشند که به این رقابت بپیوندند و تا حدی بعضی از آن‌ها الان هم در آن حضور دارند. مدیرعامل آمازون، جف بزوس، سال گذشته در گزارشی با Geek Wire بیان داشت که هرساله حدود 1 میلیارد دلار از سهام آمازون را به فروش می‌رساند و از این پول برای سرمایه‌گذاری در شرکت بلو اریجین (Blue Origin)، که شرکت هوا و فضای خود بزوس است، استفاده می‌کند. علاوه بر این، رشد اقتصادی چین در چند دهه‌ی گذشته در پیشرفت فضایی آن‌ها نیز منعکس شده است. چین در حال به چالش کشیدن سلطه‌ی ایالات متحده در فضا، هوش مصنوعی و فناوری‌های مشابه است.

برایان ویدن، مدیر برنامه ریزی بنیاد دنیای ایمن (Secure World Foundation) گفته است:

درگیری‌های آینده در زمین، به احتمال خیلی زیاد دارای فضایی نیز خواهند بود. رقابت فضایی بعدی، به احتمال زیاد بیش از دو رقیب را به خود می‌بیند.

کشورهایی همانند چین و هند، کشوری که سال گذشته 104 ماهواره را با یک موشک به قسمت پایین جو زمین حمل کرد، در حال به چالش کشیدن آمریکا و روسیه در فضا هستند. اگر پیش‌بینی ایلان ماسک درست باشد، دیگر شرکت‌های خصوصی نیز به این رقابت می‌پیوندند. به نظر می‌رسد که هر اتفاقی که رخ دهد، به هر حال زمان‌های فوق‌العاده هیجان انگیزی را پیش روی خود داریم.

در پایین، ویدیوکلیپی از درون ماشین رودستر تسلا که با موشک فالکن هوی به فضا پرتاب شده است را مشاهده می‌کنید؛ آهنگ‌های مرتبط با فضای دیوید بویی انتخاب خوبی برای اقدامات باورنکردنی ایلان ماسک هستند!

https://digiro.ir/wp-content/uploads/2018/02/Roadster.mp4

بیشتر بخوانید:

  • زندگی‌نامه‌ی ایلان ماسک، مردی از جنس آینده.
  • فروش فوق‌العاده‌ی شعله افکن‌های ایلان ماسک!
اخبار تکنولوژی
بلیط اتوبوس
تاکسی بین شهری
برچسب ها:SpaceXاسپیس اکسایلان ماسک
این مقاله را به اشتراک بگذارید
Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل کپی کرده لینک پرینت
چه حسی به این مطلب داری؟
Sad0
Sleepy0
Love0
Happy0
Angry0
Cry0
Surprise0
مقاله قبلی آیفون‌های جدید همانند آیفون‌های قدیمی‌تر کند نخواهند شد آیفون‌های جدید همانند آیفون‌های قدیمی‌تر کند نخواهند شد
مقاله بعدی نیازی به اسکرین شات نیست! قرار دادن پست‌ دیگران در استوری اینستاگرام! نیازی به اسکرین شات نیست! قرار دادن پست‌ دیگران در استوری اینستاگرام!
نظر بدهید نظر بدهید

Leave a Review لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا یک امتیاز انتخاب کنید!

تبلیغات

موبوگیفت
  • خرید فالوور ایرانی
  • خرید فالوور ارزان
  • خرید ممبر تلگرام
  • خرید سرور اختصاصی
  • خرید بیت کوین
  • خرید لایک
  • نرم افزار حسابداری متین
  • لوستر مدرن
  • کاغذ A4
  • سرور اچ پی
  • تقویت انتن موبایل
  • مخزن کرایوژنیک
  • سرفیس پرو 12
  • خرید ممبر ایتا
  • دستگاه جوجه کشی دماوند
  • پیش بینی قیمت ارزها
  • ارز نئو رقیب قدرتمند اتریوم
  • ثروتمندان 2025 بیت کوین
  • قیمت یو اس دی کوین (USDC)
  • قوی ترین جهش ریپل
  • خرید سرور hp ماهان شبکه اچ پی

آخرین خبرها

قاب ماهواره ای آیفون

قاب ماهواره ای آیفون با فناوری آنتن فازی؛ راهکاری برای اتصال بهتر به فضا

تاریخ رونمایی جهانی شیائومی 17 اولترا

تاریخ رونمایی جهانی شیائومی 17 اولترا اعلام شد؛ شروع عصر جدید عکاسی موبایل!

پیام های قبلی گروه واتساپ

چگونه پیام های قبلی گروه واتساپ را برای اعضای جدید نمایش دهیم؟

مطالب مرتبط

اینفینیکس جی تی 20 پرو
اخبار تلفن همراهسایر کمپانی ها

گوشی گیمینگ زیبا و قدرتمند «اینفینیکس جی تی 20 پرو» معرفی شد

10 اردیبهشت 1403 ساعت 17:54
اینتل کمپانی ای که قصد خرید کوالکام را دارد به تصاحب خود در خواهد آورد؟
اخبار سخت افزارسایر کمپانی ها

اینتل کمپانی ای که قصد خرید کوالکام را دارد به تصاحب خود در خواهد آورد؟

30 اسفند 1399 ساعت 20:26
شارپ گوشی ضد آب با سیستم عامل اندروید وان معرفی کرد
اخبار تلفن همراهسایر کمپانی ها

شارپ گوشی ضد آب با سیستم عامل اندروید وان معرفی کرد

7 خرداد 1397 ساعت 10:11
موتورولا وان هایپر رونمایی شد
اخبار تلفن همراهسایر کمپانی ها

موتورولا وان هایپر رونمایی شد؛ مجموعه‌ای از اولین‌ها در تاریخ موتورولا

30 اسفند 1399 ساعت 20:48

درباره دیجی‌رو

رسانه دیجی‌رو با شعار دنیای تکنولوژی در اوایل سال 94 تاسیس شد. ماموریت ما اطلاع رسانی صحیح و ارائه آخرین اخبار تکنولوژی، بررسی محصولات دیجیتال، راهنمای خرید کالاهای دیجیتال و همچنین تهیه به‌روزترین مطالب آموزشی و مقالات در حوزه تکنولوژی، علم و سبک زندگی است. گروه دیجی‌رو همه‌ی تلاش خود را به کار خواهد گرفت که روزبه‌روز بر کیفیت و خدمات این رسانه بیفزاید تا دیجی رو به عنوان رسانه‌ای معتبر بدرخشد.

دنبال کردن
تمامی حقوق برای رسانه دیجی‌رو محفوظ است. 1403 ©
خوش آمدید

ورود به حساب کاربری

Username or Email Address
Password

فراموش رمز عبور