چگونه اکانت فیسبوک خود را حذف کنیم؟

اگر قصد دارید از محبوب‌ترین شبکه اجتماعی یعنی فیسبوک خارج شوید، حتماً به یاد داشته باشید که قبل از این کار از اطلاعات خود نسخه پشتیبان تهیه کنید. اطلاعات شما در فیسبوک شامل عکس‌ها، گروه‌ها، چت‌ها و آدرس‌های آی پی می‌باشد. این اطلاعات مطمئناً جزء اطلاعات شخصی و کاربردی شما هستند، بنابراین قبل از حذف اکانت فیسبوک آن‌ها را در جایی ذخیره کنید، سپس اکانت فیسبوک خود را حذف نمایید. در این مطلب قصد داریم مراحل حذف اکانت فیسبوک را توضیح دهیم. با ما در دیجی رو همراه باشید.

برای دانلود اطلاعات بایگانی شده خود از فیسبوک با استفاده از مرورگر وب مراحل زیر را انجام دهید:

  • در صفحه فیسبوک خود، روی علامت down در قسمت بالای صفحه در سمت راست کلیک کنید.
  • به Setting & Privacy بروید و Setting را باز کنید.
  • در ستون سمت چپ روی Your Facebook Information کلیک کنید. گزینه Download Your Information را پیدا نموده و روی آن کلیک کنید. در این بخش می‌توانید اطلاعات دلخواه‌تان را به تفکیک انتخاب کرده یا همه آن‌ها را یکجا دانلود کنید.
  • با استفاده از لیست موجود در بالای صفحه قادر خواهید بود برای ذخیره اطلاعات محدوده زمانی تعیین کرده، داده‌های خود را با فرمت html یا json دانلود نمایید یا کیفیت دانلود رسانه‌ها را انتخاب کنید.
  • بعد از انجام مراحل بالا روی Create File کلیک نمایید. زمانی که اطلاعات آماده شد، از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

حذف اکانت فیس بوک 2

پس از دانلود و ذخیره اطلاعات می‌توانید اکانت فیسبوک خود را حذف کنید.

توجه: پس از حذف اکانت فیسبوک، شما دیگر نمی‌توانید آن را بازیابی کنید.

به صفحه Your Facebook Information بازگردید و روی Deactivation and Deletion کلیک کنید. در اینجا یکی از گزینه‌های غیرفعال کردن موقت یا دائم را انتخاب کنید.

اگر می‌خواهید اکانت خود را حذف کنید، روی Delete Account بزنید تا شما را به صفحه حذف اکانت ببرد. در اینجا فرصتی دیگر برای دانلود اطلاعات شخصی به شما داده می‌شود.

پس از کلیک روی Delete My Account اکانت شما حذف و غیر قابل دسترس می‌شود.

حذف اکانت فیس بوک 3

حذف کامل اکانت در فیسبوک چند روز زمان می‌برد. اگر در این چند روز دوباره وارد صفحه شخصی خود شوید، درخواست حذف اکانت شما لغو می‌شود. بنابراین مجبور خواهید شد دوباره روند حذف اکانت را مجددا تکرار کنید.

همچنین برخی از اطلاعات مانند نظرات شما در صفحه دیگران و سوابق ورود شما به سیستم در پایگاه داده شرکت فیسبوک باقی خواهد ماند و هیچگاه حذف نمی‌شوند.

در انتها به یاد داشته باشید اگر واقعا می‌خواهید تمام اطلاعات شما از سرور‌های شرکت فیسبوک حذف شود، این شرکت دارای چند سرویس محبوب دیگر مانند اینستاگرام و واتساپ نیز هست. بنابراین باید اکانت خود در این برنامه‌ها را نیز حذف کنید.

منبع theverge
مطالب پیشنهادی
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.