چگونه سابقه جستجو و داده‌ های فعالیت خود در کروم را به صورت خودکار حذف کنیم؟

اینترنت بزرگترین چیزی است که تاکنون اختراع شده است. شما ساعت‌ها به صورت آنلاین برای انجام کارهای خود، وبگردی در صفحات شبکه‌های اجتماعی دوستان، خواندن جدیدترین خبرها یا کلیک روی لینک هر سایت جدید و محتوای عجیب و غریب که توجه شما را جلب می‌کند از آن استفاده می‌کنید. به طور طبیعی بخش‌های زیادی از سابقه جستجوی شما در اینترنت می‌ماند و ممکن است بخواهید سابقه جستجوی خود را حذف کنید. اما چگونه می‌توانید این فرآیند را به صورت خودکار تبدیل کنید؟ با دیجی رو همراه باشید.

حذف خودکار سابقه جستجو و داده‌های فعالیت

به جای اینکه به صورت دستی و فقط زمان‌هایی که یادتان می‌آید اطلاعاتتان را به صورت دستی پاک کنید گوگل کروم گزینه‌ای برای حذف خودکار سوابق جستجو و فعالیت در اینترنت را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. برای انجام این کار، مراحل زیر را دنبال کنید.

به حساب گوگل خود بروید. اگر نمی‌دانید حساب گوگل شما کجا قرار گرفته است کافی است به حساب جیمیل خود بروید و در گوشه سمت راست و بالای صفحه روی عکس پروفایل خود کلیک کنید.

حذف داده‌ها و سوابق جستجو در کروم

روی Privacy and personalization کلیک کنید که ممکن است تحت عنوان Data and Personalization نیز نمایش داده شود. زیر این بخش، تب Manage and Personalization به رنگ آبی هایلایت شده است.

حذف داده‌ها و سوابق جستجو در کروم

این  تب را انتخاب کرده و کل صفحه‌ای که باز می‌شود را پایین بیایید تا بخش “Control Your Activity Controls” را پیدا کنید.

حذف داده‌ها و سوابق جستجو در کروم

با کلیک روی این بخش، صفحه‌ای باز می‌شود که به شما کمک می‌کند داده های جمع آوری شده توسط گوگل هنگام گشت و گذار در کروم را مدیریت کنید. بخش اول در این صفحه باید با Web and App Activity نمایش داده شده باشد. تب Choose how long to keep که درست زیر  این بخش قرار دارد را انتخاب کنید.

حذف داده‌ها و سوابق جستجو در کروم
اکنون به صفحه‌ای منتقل می‌شوید که گزینه Choose To Delete Automatically را دارد. انتخاب این ویژگی شما را با یک کادر روبرو می‌کند که سه گزینه حذف سابقه فعالیت در گوگل کروم دارد، شامل:

حذف داده‌ها و سوابق جستجو در کروم

Keep Until I Delete Manually: این گزینه اطلاعات مربوط به فعالیت‌های شما در اینترنت را روی سرورهای گوگل نگه می‌دارد تا زمانی که شخصا  تصمیم بگیرید به صورت دستی آن‌ها را حذف کنید.

Keep For 18 Months: این گزینه داده‌های شما را به مدت یک سال و نیم در سرورها نگه می‌دارد. داده های مربوط به فعالیت‌ها و جستجو در وب در پایان 18 ماه به طور خودکار پاک می‌شود.

Keep For 3 Months: دقیقاً همانند گزینه قبلی است، فقط این بار داده های شما فقط 3 ماه روی سرورها نگه داشته می‌شوند پس از آن از روی سرورها پاک می‌شود.

روی گزینه‌ی دلخواه خود کلیک و پس از آن، Next را انتخاب کنید. در ادامه به شما صفحه‌ای نشان داده خواهد شد که در مورد تأثیرات انتخاب حذف خودکار داده‌ها، جایی که داده ها در آینده پس از رسیدن به محدودیت زمانی حذف می‌شوند و حذف داده های موجود که قدیمی‌تر از محدودیت زمانی انتخاب شده هستند توضیحاتی داده می‌شود.

حذف داده‌ها و سوابق جستجو در کروم حذف داده‌ها و سوابق جستجو در کروم

روی Confirm تب بزنید، یک صفحه ظاهر می‌شود با این اعلان که اولویت جدید شما ذخیره شده است. اکنون تمام داده های شما در محدوده زمانی انتخاب شده حذف می‌شوند.

به یاد داشته باشید در حالی که ردیابی فعالیت وب شما می‌تواند به عنوان یک تهاجم به حریم خصوصی تلقی شود گوگل به طور عمده از داده های جمع‌آوری شده در مورد تاریخچه جستجوی شما استفاده می‌کند تا مانند یک هوش مصنوعی عمل کرده و محتوای اینترنتی دقیق‌تری که مستقیماً از علاقه‌مندی‌های حاصل از سابقه جستجوهای قبلی شما استخراج می‌شود را پیدا کرده و تجربه گشت و گذار شخصی‌تری را به ارمغان آورد. حذف تمام اطلاعات ممکن است بر تجربه مرور وب شما در گوگل در آینده تأثیر منفی بگذارد.

آخرین اخبار تکنولوژی را در وب سایت دیجی رو دنبال کنید
منبع maketecheasier
مطالب مرتبط

دیدگاه خود را ثبت کنید